Widok

Stokke xplory - pomoc dla fanek i niezdecydowanych :)))

Witam wszystkich zainteresowanych wózkami stokke:)
poczytałam trochę na forum i widzę,że brak jest konkretnych info na temat tego wózka:( chętnie pomogę, doradzę i odpowiem na wasze pytania :) użytkuje stokke od ponad dwóch lat i nie zamieniłabym go na żaden inny więc może komuś pomogę przy wyborze.

zapraszam również inne użytkowniczki do wklejania zdjęć swoich stokke!!!

image

image

image

pozdrawiam i zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A zauważyłyście nowe mocowanie na stelaż spacerówki? Ciekawa zmiana :)
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie dlatego ze te sie tak zacinajo! u mnie strasznie musze mocowac sie w rekawiczkach bo polamalam paznokcie!
Też mam ten problem, mam akrylowe pazury i ciężko się wypina spacerówkę ze stelaża to fakt:)
image
image

image
ja od razu nie zauważyłam,za to mój mąż od razu ty tam sie kolora przygladasz a zobacz jak switnie spacerówka sie wpina, wiec wtedy i ja ujrzałam, bo szczerze mówiąc oglądałam głownie tapicerki ;p hehe nam mocowanie spaceróki uszkodzili w transporcie w samolocie, ale dzięki temu stokke dal nam cała nowa spacerówkę a nie tylko klipsa, fajna sprawa :)

image
image
Tak to trzeba przyznać jeśli chodzi o reklamacje to firma jest I klasa:) żadnych problemów i żadnego naprawiania od razu nowy sprzęt:)
image
image

image
Widziałyście dziewczyny te ceny na allegro wózków Stokke nie wiem ludziom chyba się totalnie w głowach poprzewracało:)
Ja sprzedałam cały komplet za 2400 + plecak a tu same spacerówki po 2500 i to jedna 5 letnia!!! W sklepie nowy cały komplet można kupić za 3100zł:)
image
image

image
dziewczyny zrobilam wielkąprofanacje i dokupilam do stokka spiwor xlandera!. mogliby pomyslec o tych trochę większych dzieciaczkach
Tak to prawda:) Moja córka jest na szczęście bardzo drobniutka i jeszcze wchodzi w śpiworek od stokke ale w przyszłym roku to już chyba nie będzie:( Na szczęście planuję za rok drugiego dzidziusia i małej pozostanie jeździć w jakiejś parasolce:)
Ale z powodu strasznie wysokiej ceny za śpiworek do stokke można Ci tą profanację wybaczyć:)
image
image

image
kupilabym nawet za tą cenę ale synek z butami się nie mieścil to szkoda pieniędzy. szukam caly czas na stronkach europejskich tych nowych tapicerek jak coś znajdę to wam napiszę. jeszcze pytanie do Agusi czy dopinalaś latem parasolkę ? bo boję się ze nie będzie zdawala egzaminu?
ja najpierw mialam zwykla parasolke (zagineła chociaz dobrze działała) teraz mamy orginal i tez sie sprawdza :)
spiworka nie uzywam bo kubon by nie wysiedzial wystarcza kombinbezon, ale teraz znow u nas stokke dziala jako gondolka :)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki to jednak kupię pozdrawiam!
Ja niestety nie miałam jeszcze parasolki dopiero zamierzam kupić ja bliżej lata:)
image
image

image
witajcie! caly czas myślę jak zalatwić te kolorowe tapicerki wczoraj zmarnowalam sporo czasu na szukanie po stronach europejskich i nic! dziś jak maly zaśnie znowu poszperam! tak misię spodobal zestaw z oliwką! tylko czy skoro zrobili innowacje ze spacerowką to mocowania nowych tapicerek będąpasowaly do naszych?...
bedę jesli spacerówka ma ten sam wymiar, bo mocujesz je przeciez z tylu na tych zaczepach, a klips od mocowania nie styka sie z tapicerka :)
ja zachoworowałam na ten czarno niały z akcentem czerwonego ... miodzio

image
image
Dziewczyny ja też szperałam w internecie poszukując strony z tymi tapicerkami w Europie i nic:( Niestety nie ma:( Ciekawe ile to potrwa żeby kupić je np w Wielkiej Brytanii bo tam mam taką możliwość ale w Polsce to raczej niemożliwe:(
Myślę że rozmiar wózka jest taki sam:)
Ja teraz czekam na niebieską tapicerkę, którą właśnie zamówiłam w GB bo miałam dylemat przy zakupie wózka na który kolor się zdecydować w końcu zostałam przy pomarańczowym a niebieską dokupuję bo jest ich więcej:)
image
image

image
niebieska czy turkusowa?? ja chcialam dokupic turkusowa, ale mi sie odwidziala i dobrze bo teraz chce ta czarno-biała...

image
image
Tak turkusową:)
image
image

image
Wczoraj widziałam babki na spacerze właśnie z turkusową spacerówką super wyglądała na tle białego śniegu:)
image
image

image
no nic musimy uzbroić się w cierpliwość i szperać! dzisiaj szukam ze zdwojoną silą ! NIE POPUSZCZĘ DOPUKI NIE ZNAJDĘ! pozdrawiam was!
;) Może warto napisać maila do Pana Zycha od Stokke czy jest możliwość sprowadzenia? Dziś napiszę to wam powiem co i jak :)
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nietrzymanie moczu po ciąży (29 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

do góry