Widok

****STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE 11****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I ZARAZ LISTA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
alycja Twój suwaczek chyba dobrze pokazuje bo masz termin na tydz po mnie czyli jesteś tydzień wcześniej - 19tc wychodzi:)

ja mam ciagle czkawki,ostatnio naliczylam 10 w ciagu dnia,to jest moj objaw ciazowy:)

Kasika tydzien temu bylam u lekarza i wg usg połówkowego i tego co mam w karcie dzis zaczał sie 20 tydzień i z suwaczka teraz chyba rozumiem to ze jest 1 dzien 20 tygodnia skoro jest skonczone 19 i jest 1 dzien, glupia juz jestem.

działa w porządku, zakończył sie 19 tydz. i zaczęłaś 20 :)

pochwalę się wam :) bardzo dobrą nowinę dziś dostałam:)))
okazuje się, że ubezpieczenie pracownicze które gwarantuje moja firma wypłaca kasę za urodzenie dziecka, dla obojga rodziców :) czyli za urodzenie dziecka dostaniemy łącznie 8 tyś do tego becikowe więc 9 tyś do przodu :)
za te pieniądze kupimy super wózek i wykończymy Groszkowi pokój :D

papilio1@op.pl
hej, niezle tokio! 9 tys to juz niezla kaska :-) Pokoik pewnie bedzie wypasiony ;-)

kurcze cóz to za ubezpieczenie, super mozna sobie wszystko zaplanowac. tylko z tego co wiem to na takie pieniazki za poród czeka sie nawet do 2 miesiecy po urdzeniu dziecka

ile by się nie czekało, warto :)

papilio1@op.pl
WOW !!! super to ubezpieczenie, dobra firma. my dostaliśmy tylko becikowe ale dobre i to akurat na chrzest była kaska ;D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry