Widok
no dzis pierwszy dzien bez nabialu
mam nadzieje, ze jednak to nie jest alergia na bialko krowie....
chce nadal kupic hustwke dla malje bo ona uwielbia bujanie, ale np. teraz musze ja bujac noga w lezaczku
monia ty masz hustwke-czy tam dziecko nie siedzi za bardzo jak dorosle?
to niezdrowe dla kregoslupa chyba...:(
a moze masz regulowane oparcie?
mam nadzieje, ze jednak to nie jest alergia na bialko krowie....
chce nadal kupic hustwke dla malje bo ona uwielbia bujanie, ale np. teraz musze ja bujac noga w lezaczku
monia ty masz hustwke-czy tam dziecko nie siedzi za bardzo jak dorosle?
to niezdrowe dla kregoslupa chyba...:(
a moze masz regulowane oparcie?
Dziewczyny czytam Wasze wypowiedzi, i tak sobie myślę,że tu same problemy z maluchami a u nas (tfu,tfu) spokój. Może i u Ani w kupce jest śluz, ale kupki ma musztardowe - czyli wzorowe, ładnie przybiera na wadze,ma apetyt, więc nie przyglądam się temu śluzowi. Śpi ładnie szczególnie w nocy, w ciągu dnia, raz jest śpiochem innym razem częściej czuwa - wg mnie normalka - nawet udało mi się podczas jej snu umyć okna -2 godziny. Nie skręca się od kolek, nie ulewa (no raz od wielkiego święta odrobinę)......hmmmm czy ja ma ZŁOTE DZIECKO....? Jeśli tak, to z całego serca też Wam takiego życzę, i niech skończą się Wasze problemy raz na zawsze.
asiu a jakie macie wyniki ze jestes zaniepokojona?ja bede u endo 14 lub 21 i dam znac czy warto do babki isc tyle musze czekac ale mam nadzieje ze warto bedzie.....mojej małej badania moczu nie robilam wiec nie wiem nic na ten temat...my mamy krew w kupce i na ten temat to cokowleik moge p[owiedziec
mój synek też ma krostki na buzi, ale lekarz powiedział że to sa potówki. karmię piersią i dodatkowo czasami Bebilonem1(bo mojego pokarmu mam malo i synek sie nie najada).
teraz te krostki już znikaja, robia się blade i nowe już się nie pojawiaja.
a może to było uczulenie na mleko a niektorzy tez mowili ze wysypka hormonalna.
sama juz nie wiem co to takiego.
teraz te krostki już znikaja, robia się blade i nowe już się nie pojawiaja.
a może to było uczulenie na mleko a niektorzy tez mowili ze wysypka hormonalna.
sama juz nie wiem co to takiego.
moja ma tylko na buzi i małe pryszczyki na głowce, na szyjce chyba ma potówki, bo tam jest ciągle spocona. Ja już głupieję, wydaje mi się, że ten sluz wynika z niedojżałości jelit. Wyczytałam też gdzies na forum, że dziewczyny miały też te same problemy ze sluzem do czwartego miesiąca, jak dzieciaki zaczęly dojadać jedzonko ze słoiczków i kaszki problem znikął. Myślę, że sobie odpuszczę te mleka dla alergików i dobiorę jej normalne mleko, tylko które??? Po Bebilonie bolał ją brzuszek i miała wzdęcia a po Humanie zatwardzenia
u mnie 2 pediatrów mowiło ze tez alergia a jedna jak widziała powiedziała ze to normalna konsystencja kupki i tu bądź mądrym;)...a czytałam dokładnie to samo co ty...mała czasami ma ze sluzem czasami nie i sam nie wiem ale jak jest sluz a nie ma wysypki to olewam poki co...bo juz na diecie jestem ostrej a wysypka do konca nie chce zejsc na stopkach i dłoniach sie zawzieła i siedzi cholera za to głowka czysta i buzia sie tez wygładza....