Widok

****STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE****4***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NOWY

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Składniki:
szklanka płatków owsianych,szklanka otrębów pszennych,szklanka mąki,
cała kostka margaryny-uwaga na składniki ja dziś znalazłam w Kasi serwatkę(kupiłam palme czy jakos tak),pół szklanki wody,pół szklanki cukru no i mozna dodac też rodzynki, orzechy, wiorki kokosowe, - migdały w płatkach-jednak ja nic nie dodawałam bo nie chce eksperymentowac na małej na razie ....
Margarynę rozpuścić razem z woda i cukrem na małym ogniu.Płatki,mąke i otręby wymieszac w jakims pojemniczku i dodac do roztopionej margaryny-mieszac około 2-4 minut energicznie,nastepnie formowac małe ciasteczka,wrzucic do piekarnika na blache wyłozoną papierem do pieczenia i piec około 20-40 minut w temp około 180 stopni i to wszystko,najlepsze sa na drugi dzien ale ja juz troche podjadłam dzis..bez rewelacji... ale jak dla mnie moga być,mi smakują:)szybko i łatwo sie robi i na prawde zaspokajaja głowd słodyczy;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry