Widok

SUKNIA NA POPRAWINY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny. Wiecie moze gdzie mozna znalezc w necie fajne kiecki, takie co by sie nadawaly na poprawiny, a potem na inne weselicha? Chce uszyc i szukam wzoru. Bede wdzieczna za pomoc.
Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka.
Ja miałam na moich poprawinach taką kieckę i muszę powiedzieć, że sukienka zrobiła na większości niesamowite wrażenie :) A mam zamiar ja jeszcze nie jeden raz założyć bo sukienka jest dwuczęściowa i ew. uszyje sobie do kompletu czerwoną spódniczkę w kształcie A np. za kolanko i już będzie to inny model :)
image

Śliiiiczna, na pewno wygladasz w niej pieknie. Dzieki bardzo

A może masz linka do strony, z której tą wziełaś? Może poszperam jeszcze wiecej...

Lidziu ja szyłam u krawcowej na wzór modelu 0279 z kolekcji ślubnej. Sukienkę wypatrzyłam na stronie http://afrodyta.olsztyn.pl/
Paaaa

ja widziałam zdjęcia dziewczyn, które brała ślub w tej sukni :) to jest chyba ślubna kiecka
no raczej, ale jest tak oryginalna, że śmiało ją można wykorzystać na inne okazje. Dobry pomysł z tym czerwonym dołem!

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Kwa, jestem ciekawa ile wyszło Ci kupienie materiału do tej sukienki i szycie? Mozesz podać namiary na Krawcową przy okazji? Masz jakieś fotki w tej sukience? Czy podobna była do orginału?
Pozdrawiam,

ale cudo!!!!!!!!!!!!!KAWA NIE DOSC ZE NA SLUBIE MIALAS NIEZIEMSKI OKAZ TO I NA POPRAWINACH TAKZE!!!PRZEPIEKNA!!A ILE TAKIE CACKO KOSZTUJE???
dalaczam sie do wscibskiego pytania o cene tego cuda, bo kiecka jest po prostu BOSKA! No i takze podpytuje o krawcowa. Moze byc na priv!
Buzka!
Samo szycie kiecki kosztowało mnie 120zł i do tego mam jeszcze takie małe bolerko a jeśli chodzi o materiał to za samą koronkę dałam ok 100 zł a za reszte materiału a kupiłam satynę z dodatkiem lajkry to już płaciłam niedużo bo ok 70 zł także całość mniej więcej mnie kosztowała 300 zł :)
Jeśli byście chciały to namiary na krawcową podam Wam na priv (nie chce robić reklamy na forum) lecz od razu mówię, że krawcowa co szyła mi ta kiecuszkę p.Ala jest z Wejherowa.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;31;128/st/20050813/e/Asia%26amp%3BMaciek+together/k/286d/event.png
300 zeta za takie cudo???kawus TY to masz znajomosci@!!!
Co Ty Karolinka to żadne znajomości po prostu krawcowa uszyła mi kieckę na wzór tego wklejonego modelu :)

Może masz jakieś foto z uszyciem tej sukienki przez tą krawcową
jeśli to możliwe to ja tez poproszę o namiary na krawcową i fotki sukienki :)
Kawa, bardzo Cie prosze o namiary na ta krawcowa!Bardzo ladnie prosze i sie usmiecham :)
Spodziewalam sie ze sukienka kosztowac by miala od sporo powyzej 600zl! A tu niespodzianka!
A mialabys ewentualnie foteczke w tej swoje4j sukienusi do podeslania, aby looknac na dzielo tej krawcowej? Bylabym wdzieczna!
Kawa, również bardzo uprzejmie ;) proszę o przesłanie namiarów na p.Alę oraz fotki sukienek.

pozdrawiam
Ja też poproszę o namiary na krawcową !!! W dzisiejszych czasach dobra krawcowa to skarb !!!
Kawa piękna ta suknia, wręcz cudowna, ale czy wygodna, mam nadzieję, że tak, aż nie mogę się napatrzec cudo, pewnie niezłsumkę kosztowało uszycie???
do góry