Widok

SUKNIA SAN PATRICK!!!CUDO!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
CZY KTORAS Z WAS INTERESOWALA SIE TA SUKNI,WIE GDZIE JEST DO NABYCIA W POLSCE I ILE KOSZTUJE???
JEST PRZESLICZNA!!!
MODEL TO DAIFAhttp://www.brautmoden-karben.de/daifa.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
justa1812 napisał(a):

> Pola, zmierzyłaś już swoje cudo?

tak!!!bylam wczoraj i suknia na mnie czekala:)mialamduze szczescie bo mieli rozm 36 zamowiony juz dla innej klientki,ktora ma slub w sierpniu i obiecali ze jesli bedzie mi pasowala to bede mogla ja kupic a dla tej drugiej dziewczyny zdaza zamowic-bo dla mnie nie.jest cudowna!:)oczywiscie poprawki bo okazalo sie ze musze miec rozm 34(chyba schudlam przez te stresy slubne:))
suknia jest...romantyczna,sexowna i no co mam pisac dla mnie najpiekniejsza:)
za tydzien bedzie juz u mnie:)
oczywiscie z linea rafaelli rezygnuje
wlasnie dzis jestem w wawie zeby to zrobic,zobaczymy jak pani chetnie mi odda zaliczke:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pola, zmierzyłaś już swoje cudo?

Widziałam na targach w Warszawie. Fotek nie mam, bo uciekłam w popłochu - tłum ludzi, mnóstwo tandety, praktycznie same suknie i limuzyny, dwie propozycje dekoracji i zespoły strasznie głośno śpiewające weselne szlagiery.
nie ma problemu:)za tydz tam jad eto sie przekonam:)
pozdrawiam
przykro mi, że nie mogę pomoóc :(

szkoda bo chcialam znac opinie kogos kto zobacy ta suknie na zywo
nie teraz jestem w Gdańsku.... W Białym będę w maju

UB,ty jestes teraz w bialymstoku?
ech... no wiadomo ;) Białystok rządzi ;)

jade ja mierzyc!!!juz jestem umowiona bo maja 36 tez ale dla innej babeczki,ale jak bedzie mi pasowala to biore ja bo dla tamtej zdaza zamowic:)zeby tylko byla tak piekna jak ta na zdjeciu!!!
aha ,w calej Polsce nie ma tej sukni tylko w Bialymstoku.
A mozesz napisac gdzie widzialas ta suknie na żywo?? A moz ejakies fotki są??

www.gimbla.pl

ooo dzieki za podpowiedz.ale mnie przestraszylas z tymi sukniami:(juz obdzwonilam prawie wszystkie salony i maja ja tylko na miejscu w Bialymstoku.napewno tej bym nie zamawiala w ciemno,wiec wybiore sie tam i przymierze
a jaki dokladnie jest adres gimbla?nie znam tego
Witaj Pola, lepiej obejrzyj sobie tę suknię na żywo, bo na zdjęciu masz długonogą modelkę wygiętą w pałąk, komputerowy retusz i specjalne oświeteletnie. Sama byłam bardzo rozczarowana kiedy zobaczyłam suknie San Patric na żywo - w niczym nie przypominały kreacji ze zdjęcia. Tak na marginesie - na Gimbli jest ponoć wątek gdzie dziewczyny wklejają zdjęcie katalogowe i zdjęcie siebie samej w tej sukni, co może być ciekawe do obejrzenia.
..ta suknia jest prześliczna,ale niestety nie mogłabym jej włożyć,bo rodzina chyba mnie wrokiem zabiła..a babcia by się przeżegnała,hehe,.. zazdroszcze odwagi...
dzieki jzu mi Dora pomogla,niezastapiony nasz ANIOL:)
a co do trenu to pytalam o to pana ktory ja sprzedaje na allegro i nie odpina sie a tak jak pisze Dora podpina
Pola, jak chcesz sobie wyświetlić tą aukcję na allegro, to zrób następujace kroki:
Wejdź na wyszukiwanie "zaawansowane" (lewy górny róg strony), w "szukaj w zakończonych" wpisz słowo "patrick". Trzecia sukienka która się wyświetli to właśnie ta.

Nie miałam czasu wczoraj ci nic pisać bo mam malowanie chaty i rzadko siadam do kompa.

Ja nie Pola, ale razem z Polą własnie nie wiemy do końca co z tym trenem :( Moim zdaniem ten "ogon" sie podpina - tak jak zresztą w innych sukniach tego producenta :)

Pola, a ten ,,ogon" się odpina?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
oo super!tylko jesli mojego rozm nie maja Hiszpanie na miejscu to nie zdaza zamowic.podzwonie jeszcze po innych salonach bojestem ciekawa ceny w innych miejscach.podobno sa drozej niz u nich:(
do góry