Widok
justa1812 napisał(a):
> Pola, zmierzyłaś już swoje cudo?
tak!!!bylam wczoraj i suknia na mnie czekala:)mialamduze szczescie bo mieli rozm 36 zamowiony juz dla innej klientki,ktora ma slub w sierpniu i obiecali ze jesli bedzie mi pasowala to bede mogla ja kupic a dla tej drugiej dziewczyny zdaza zamowic-bo dla mnie nie.jest cudowna!:)oczywiscie poprawki bo okazalo sie ze musze miec rozm 34(chyba schudlam przez te stresy slubne:))
suknia jest...romantyczna,sexowna i no co mam pisac dla mnie najpiekniejsza:)
za tydzien bedzie juz u mnie:)
oczywiscie z linea rafaelli rezygnuje
wlasnie dzis jestem w wawie zeby to zrobic,zobaczymy jak pani chetnie mi odda zaliczke:)
> Pola, zmierzyłaś już swoje cudo?
tak!!!bylam wczoraj i suknia na mnie czekala:)mialamduze szczescie bo mieli rozm 36 zamowiony juz dla innej klientki,ktora ma slub w sierpniu i obiecali ze jesli bedzie mi pasowala to bede mogla ja kupic a dla tej drugiej dziewczyny zdaza zamowic-bo dla mnie nie.jest cudowna!:)oczywiscie poprawki bo okazalo sie ze musze miec rozm 34(chyba schudlam przez te stresy slubne:))
suknia jest...romantyczna,sexowna i no co mam pisac dla mnie najpiekniejsza:)
za tydzien bedzie juz u mnie:)
oczywiscie z linea rafaelli rezygnuje
wlasnie dzis jestem w wawie zeby to zrobic,zobaczymy jak pani chetnie mi odda zaliczke:)
Witaj Pola, lepiej obejrzyj sobie tę suknię na żywo, bo na zdjęciu masz długonogą modelkę wygiętą w pałąk, komputerowy retusz i specjalne oświeteletnie. Sama byłam bardzo rozczarowana kiedy zobaczyłam suknie San Patric na żywo - w niczym nie przypominały kreacji ze zdjęcia. Tak na marginesie - na Gimbli jest ponoć wątek gdzie dziewczyny wklejają zdjęcie katalogowe i zdjęcie siebie samej w tej sukni, co może być ciekawe do obejrzenia.
Pola, jak chcesz sobie wyświetlić tą aukcję na allegro, to zrób następujace kroki:
Wejdź na wyszukiwanie "zaawansowane" (lewy górny róg strony), w "szukaj w zakończonych" wpisz słowo "patrick". Trzecia sukienka która się wyświetli to właśnie ta.
Nie miałam czasu wczoraj ci nic pisać bo mam malowanie chaty i rzadko siadam do kompa.
Wejdź na wyszukiwanie "zaawansowane" (lewy górny róg strony), w "szukaj w zakończonych" wpisz słowo "patrick". Trzecia sukienka która się wyświetli to właśnie ta.
Nie miałam czasu wczoraj ci nic pisać bo mam malowanie chaty i rzadko siadam do kompa.