Widok

SUKNIA!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Dziewczyny!!!
Proszę Was o pomoc w sprawie sukienki!!!
Niestety chyba nie bedzie mnie stac na kupno gotowej sukienki z salonu, ceny powyzej 1500 PLN mnie troche przerazaja...Wypozyczenie wcale nie rysuje sie tak rozowo - fasony sa starsze i nie zawsze proste przerobki wystarcza:( Poza tym te kaucje...pewnie niezwrotne...
Moze macie polecic jakis salon ktory szyje na pierwsze wypozyczenie, to byloby idealnym rozwiazaniem:)))
I jeszcze jedno - temat pt"soffie larso" - same nieprzychylne info o p.agnieszce kraza na forum, czy rzeczywiscie jest az TAK staraaaaasznie????NIKT nie byl zadowolony????
Bede wdzieczna za wszyskie info!!!
I zycze Nam, przyszlym Pannom Mlodym, sily w przetrzymaniu przygotowan:D!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do Beauty we Wrzeszczu mam tylko jedno zastrzezenie. Nie szyłam tam sukienki ale szyła szwagierka. To co jej poradzili i uszyli to rozpacz. Wygladała bardzo źle a sukienka podkreslała wszystkie niedoskonałości figury i to jak. Straszne.

Ja miałam zapłaconą zaliczke na hali targowej ale niezadowoleni klienci przekonali mnie ze nie warto.

I w końcu szyłam sukienke w malutkim saloniku, nie wypożyczałam i byłam bardzo zadowolona. Podobno ten salonik na Manhatanie we Wrzeszczu tez jest bardzo dobry, ale mnie olali bo przyszłam 3 i pół miesiąca przed slubem ;).
Witamy Panią AGNIESZKĘ NOWICKĄ na forum!. Proszę się wypowiedzieć, dlaczego zmieniła Pani nazwę swojej dumnie brzmiącej firmy SOFII LARSO na ODREY i przeniosła sie z nową siedzibą do Wielkiego Młyna w Gdansku ? Czy Pani niecne uczynki spowodowały tak nagły odwrót od przeszłosci i doprowadziły do zmiany nazwy firmy z ''ugruntowaną pozycją", na którą jakby nie było pracuje sie latami i w jakiej cieżkiej sytuacji pozostawiła Pani nas , swoich stałych wielbicieli , że nie wiedzieliśmy gdzie się Pani zapodziała. Ale jak widać nie próżnowaliśmy , znaleźliśmy Panią w nowym wydaniu ,szybciej niż Pani przypuszczała. Myślę, iż następni naciągnięci i oszukani niedoszli klienci firmy ODREY, spowodują rychłe zamknięcie Pani firmy. I to chyba będzie już naprawdę koniec tej farsy w Pani wydaniu. Przynajmniej w Trójmieście.
Nie jestem z konkurencji, po prostu gdybym szybciej przeczytała ostrzeżenia na temat Sofii Larso, to bym oszczędziła soobie wielu kłopotów. Zastanawiający jest fakt iż na domku w którym miesi się ta pracownia nie ma nawet szyldu. Jedna duża rada, zawsze jak wpłacacie zaliczki to proście o KP z pieczątką firmy :). Pozdrawiam
Sylwia napisał(a):

> Wiesz co gonia , na temat Sofi Larso bylo tyle niepochlebnych
> opini , ze nie moglo to byc przypadkowe i wychodzilo to od
> klientek , zreszta chyba jestes jedna osoba z nielicznych ,
> ktorzy jeszcze wierza w ta firme. A moze to ty jestes slynna p.
> Agnieszka i probojesz wskrzesic swoja pracownie na nowo?

Ja nie jestem panią Agnieszką .poprostu szyłam tam sukienkę i naprawdę nic z tych rzeczy o ktorych tu wypisujecie mnie nie spotkało . ( moich znajomych też) DZiwna dla mnie jest ta nagła nagonka na sofii larso .pozdrawiam:)
Wiesz co gonia , na temat Sofi Larso bylo tyle niepochlebnych opini , ze nie moglo to byc przypadkowe i wychodzilo to od klientek , zreszta chyba jestes jedna osoba z nielicznych , ktorzy jeszcze wierza w ta firme. A moze to ty jestes slynna p. Agnieszka i probojesz wskrzesic swoja pracownie na nowo?

OTO prawda

I znów zaczynać kopać dołki pod konkurencją!!! ja szyłam w sofii larso , kolezanki też szyły i suknie miałysmy gotowe, piękne na długo przed terminem naszych ślubów. Co jeszcze mogę powiedziec:widziałam jak wiele dziewczyn przychodziło do przymiarki i po odbiór sukienek .Wszyscy byli zadowoleni. Widzę jednak ze Polska jest takim krajem , gdzie nie uczciwą reklama zdobywa sie kijentów , a tzw kopaniem dołków w obrzydliwy sposób pod konkurencją. ( moge przesłać zdięcie mojej sukni na podane adresy , sukienka dopracowana w każdym calu , śliczny gorset z bordowymi rożami , i dół z podpinanym trenem) .Naprawdę proszę sie zastanowić , bo wiele moich koleżanek , znajomych , wybierając suknie ślubną udało się do innych sklepów ,wypozyczalni , niż tych we wrzeszcu o ktorych ciagle słyszymy na forum( !!!???) PO prostu cenimy uczciwosć..I wiecie co?- szyją też u soffi larso i są zadowolone. Skoro salony w Gdansku prowadzą nieczystą wojnę z sofii tzn że muszą czuć sie zagrozone .Rzeczywiscie sukienka za 1200 zł-2000zł na jedną noc z wrzeszcza, a sukienka za 500-600zł , wymarzona, uszyta wg własnego pomysłu i jeszcze mozna ja sprzedać - to dopiero konkurencja.pozdrawiam :)
Nie zgadzam sie z niepochlebna opinia na temat Beauty...musialyscie miec jakiegos pecha...u mnie wszystko bylo rewelacja ;-)) wypozyczalam suknie, zamawialam ja 5 miesiecy wczesniej i tydzien przed slubem czekala na mnie cudowna suknia w stanie doskonalym ;-)) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i milej obslugi w tym salonie (Beauty w Gdansku)
pozdrawiam
Niestety musze sie dolaczyc do tej niezbyt pochlebnej opini na temat salonu Beauty , ja tez nie bede polecac tego salonu nikomu. Po krotce- kupa nerwow, stracone pieniadze, zostalam bez wybranej wczesniej sukienki , na swoje szczescie podejzewam, nie dalam sie nabrac na zadna propozycje ''ugody'' dzieki czemu zdazylam nieco ochlonac przed samym slubem nie majac juz nic do czynienia z Beauty. Tak czy siak zdazylam wybrac cos innego,wesele sie udalo , a teraz zajme sie odzyskaniem wplaconych pieniedzy przy pomocy odpowiedniego urzedu , co moze wplynie pozytywnie na dalsza dzialalnosc tej firmy i na ilosc pokrzywdzonych klientow. Pozdrawiam.
Ja też póki co jestem bardzo zadowolona z salonu Beauty, ale z tego we Wrzeszczu :) I bardzo bym nie chciała podzielić losu Madzi. Madziu, trochę mnie tym wystraszyłaś :(. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Pozdrawiam :)
Ja tez polecam Beauty!! Jestem zadowolona w 100%...ale ten w Gdansku ;-)))
Tylko nie w młynie, to jest Sofii Larso w nowym wcieleniu
O ile wiem to w młynie jest salon tam szyją do wypożyczenia według swojego wzoru za 500zł
Droga Magol, na temat gustu nie powinno sie dyskutowac, ale ciezko pjrzemilczec temat sukien z Hali Targowej, ktore sa po prostu kiepskiej jakosci zarowno jezeli chodzi o materialy jak i o uszycie i to niestety widac golym okiem , tak wiec jezeli nie zalezy ci na wygladzie na wlasnym slubie to twoja sprawa , ale chociaz nie polecaj tych bubli innym.
Ja niestety na Beauty sie zawiodlam , sukienke do wypozyczenia oddali mi w stanie pozal sie Boze , nie sadze , ze ktoras z was chcialaby isc do slubu w poplamionej i pocerowanej sukience , poryczalam sie i tyle , dobrze chociaz , ze zwrocili mi kaucje i przeprosili i ze mialam kilka dni na znalezienie innej. Dla mnie ta cala sytuacja byla szokiem i ten salon bede wszystkim odradzac. Pozdrawiam wszystkie przyszle Panny Mlode.
Ja proponuje salon sukien slubnych Beauty. Sa dwa, z tego co sie orientuje. Jeden jest w centrum Gdanska, a drugi we Wrzeszczu przy skrzyzowaniu na Slowackiego. Maja tam naprawde piekne fasony i co wazne sa "na czasie". Ja mialam slub w zeszlym roku i byl to pierwszy salon, ktory odwiedzilam. Pierwsza przymierzona suknie okazala sie wlasnie ta jedyna.Wypozyczenie kosztowalo mnie 600 zloty, depozyt byl zwrotny w 100 procentach. Jakosc pierwsza klasa, a do tego mila i cierpliwa obsluga. Suknia wygladala pieknie, ja tez. Polecam!
Suknie na pierwsze wypożycznie można zamówić na Hali Targowej w Gdyni. Jest tam taki mały salonik, gdzie jest sporo sukien do wyboru, ale jeśli masz własny pomysł na suknię, to tam go zrealizują. Pozdrawiam!
witam mam na sprzedaż suknie
kontakt pod patrykl@o2.pl
dogadamy się
kaja napisał(a):

> a kiedy masz slub

Slub mam na poczatku sierpnia!!
Asiu!!! Bardzo dziekuje Ci za info:)), szkoda, ze tak sie ułozylo, mam jednak nadzieje, ze znalazlas w pore cudowna suknie dla siebie!!! Mam prosbe - podaj mi adresy tych wypozyczalni za miastem, masz jakas godna polecenia??? Dzieki:))

> Ja maiałm mieć uszytą sukienkę u Sofii Larso, ale nie widzialam
> jej na oczy i tydzień przed ślubem zostałam bez sukienki. :((
> nie polecam.
> Ale dobrym rozwiązaniem jest wypożyczyć gdzieś za Gdańskiem,
> np. w Starogardzie Gdańskim koszt wypożyczenia sukni jest ok
> 300 zl.
> Pozdrowienia
pomocnik napisał(a):

> czesc jak masz chęc to ja mam super suknie oddam ja za 600 zł
> jest w świetnym stanie i szyta była w salonie agnes w gdyni!!!!
> mój rozmiar to 38 i 172 cm !!! polecam......gosia

Dzięki za propozycje - bedziesz mogla wyslac mi zdjecie na maila??? justynaosowa@wp.pl
Jestem zainteresowana BIALA suknia z trenem, gorsetem z ramiaczkami:))))
Czekam i pozdrawiam!!
do góry