Widok

SUKNIA!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Dziewczyny!!!
Proszę Was o pomoc w sprawie sukienki!!!
Niestety chyba nie bedzie mnie stac na kupno gotowej sukienki z salonu, ceny powyzej 1500 PLN mnie troche przerazaja...Wypozyczenie wcale nie rysuje sie tak rozowo - fasony sa starsze i nie zawsze proste przerobki wystarcza:( Poza tym te kaucje...pewnie niezwrotne...
Moze macie polecic jakis salon ktory szyje na pierwsze wypozyczenie, to byloby idealnym rozwiazaniem:)))
I jeszcze jedno - temat pt"soffie larso" - same nieprzychylne info o p.agnieszce kraza na forum, czy rzeczywiscie jest az TAK staraaaaasznie????NIKT nie byl zadowolony????
Bede wdzieczna za wszyskie info!!!
I zycze Nam, przyszlym Pannom Mlodym, sily w przetrzymaniu przygotowan:D!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kiedy masz slub
Wiem że taki salon jest na przeciwko Puchatka we Wrzeszczu, przyjamniej jeszcze w zeszłe wakacje tak robili.
juz niema
niestety
Justysia, mogę Ci pomóc, ale napiszę tylko na priv-- nie chcę być posądzona o reklamę i czyać jakieś głupie teksty. Więc jeśli masz ochotę to podaj e-mail, pozdrawiam, kala
hej
ja mam ten sam problem z kiecką :( - możesz mi też przesłać na priv jakieś dobre rady i informacje !!
z góry dzieki bardzo
pozdrawiam
Asia
czesc jak masz chęc to ja mam super suknie oddam ja za 600 zł jest w świetnym stanie i szyta była w salonie agnes w gdyni!!!! mój rozmiar to 38 i 172 cm !!! polecam......gosia
Asiu, w weekend prześlę Ci wszystkie informacje, bo z pracy to troche ciężko, pozdrawiam, kala
Ja maiałm mieć uszytą sukienkę u Sofii Larso, ale nie widzialam jej na oczy i tydzień przed ślubem zostałam bez sukienki. :(( nie polecam.
Ale dobrym rozwiązaniem jest wypożyczyć gdzieś za Gdańskiem, np. w Starogardzie Gdańskim koszt wypożyczenia sukni jest ok 300 zl.
Pozdrowienia
Podaje maila - justynaosowa@wp.pl - bede Ci wdzieczna kala za info:))))

> Justysia, mogę Ci pomóc, ale napiszę tylko na priv-- nie chcę
> być posądzona o reklamę i czyać jakieś głupie teksty. Więc
> jeśli masz ochotę to podaj e-mail, pozdrawiam, kala
pomocnik napisał(a):

> czesc jak masz chęc to ja mam super suknie oddam ja za 600 zł
> jest w świetnym stanie i szyta była w salonie agnes w gdyni!!!!
> mój rozmiar to 38 i 172 cm !!! polecam......gosia

Dzięki za propozycje - bedziesz mogla wyslac mi zdjecie na maila??? justynaosowa@wp.pl
Jestem zainteresowana BIALA suknia z trenem, gorsetem z ramiaczkami:))))
Czekam i pozdrawiam!!
Asiu!!! Bardzo dziekuje Ci za info:)), szkoda, ze tak sie ułozylo, mam jednak nadzieje, ze znalazlas w pore cudowna suknie dla siebie!!! Mam prosbe - podaj mi adresy tych wypozyczalni za miastem, masz jakas godna polecenia??? Dzieki:))

> Ja maiałm mieć uszytą sukienkę u Sofii Larso, ale nie widzialam
> jej na oczy i tydzień przed ślubem zostałam bez sukienki. :((
> nie polecam.
> Ale dobrym rozwiązaniem jest wypożyczyć gdzieś za Gdańskiem,
> np. w Starogardzie Gdańskim koszt wypożyczenia sukni jest ok
> 300 zl.
> Pozdrowienia
kaja napisał(a):

> a kiedy masz slub

Slub mam na poczatku sierpnia!!
witam mam na sprzedaż suknie
kontakt pod patrykl@o2.pl
dogadamy się
Suknie na pierwsze wypożycznie można zamówić na Hali Targowej w Gdyni. Jest tam taki mały salonik, gdzie jest sporo sukien do wyboru, ale jeśli masz własny pomysł na suknię, to tam go zrealizują. Pozdrawiam!
Ja proponuje salon sukien slubnych Beauty. Sa dwa, z tego co sie orientuje. Jeden jest w centrum Gdanska, a drugi we Wrzeszczu przy skrzyzowaniu na Slowackiego. Maja tam naprawde piekne fasony i co wazne sa "na czasie". Ja mialam slub w zeszlym roku i byl to pierwszy salon, ktory odwiedzilam. Pierwsza przymierzona suknie okazala sie wlasnie ta jedyna.Wypozyczenie kosztowalo mnie 600 zloty, depozyt byl zwrotny w 100 procentach. Jakosc pierwsza klasa, a do tego mila i cierpliwa obsluga. Suknia wygladala pieknie, ja tez. Polecam!
Ja niestety na Beauty sie zawiodlam , sukienke do wypozyczenia oddali mi w stanie pozal sie Boze , nie sadze , ze ktoras z was chcialaby isc do slubu w poplamionej i pocerowanej sukience , poryczalam sie i tyle , dobrze chociaz , ze zwrocili mi kaucje i przeprosili i ze mialam kilka dni na znalezienie innej. Dla mnie ta cala sytuacja byla szokiem i ten salon bede wszystkim odradzac. Pozdrawiam wszystkie przyszle Panny Mlode.
Droga Magol, na temat gustu nie powinno sie dyskutowac, ale ciezko pjrzemilczec temat sukien z Hali Targowej, ktore sa po prostu kiepskiej jakosci zarowno jezeli chodzi o materialy jak i o uszycie i to niestety widac golym okiem , tak wiec jezeli nie zalezy ci na wygladzie na wlasnym slubie to twoja sprawa , ale chociaz nie polecaj tych bubli innym.
O ile wiem to w młynie jest salon tam szyją do wypożyczenia według swojego wzoru za 500zł
Tylko nie w młynie, to jest Sofii Larso w nowym wcieleniu
do góry