Widok

SUKNIA!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Dziewczyny!!!
Proszę Was o pomoc w sprawie sukienki!!!
Niestety chyba nie bedzie mnie stac na kupno gotowej sukienki z salonu, ceny powyzej 1500 PLN mnie troche przerazaja...Wypozyczenie wcale nie rysuje sie tak rozowo - fasony sa starsze i nie zawsze proste przerobki wystarcza:( Poza tym te kaucje...pewnie niezwrotne...
Moze macie polecic jakis salon ktory szyje na pierwsze wypozyczenie, to byloby idealnym rozwiazaniem:)))
I jeszcze jedno - temat pt"soffie larso" - same nieprzychylne info o p.agnieszce kraza na forum, czy rzeczywiscie jest az TAK staraaaaasznie????NIKT nie byl zadowolony????
Bede wdzieczna za wszyskie info!!!
I zycze Nam, przyszlym Pannom Mlodym, sily w przetrzymaniu przygotowan:D!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja dziś odebrałam sukienkę szytą na Manhatanie jest taka jaką chciałam nowa i czysta. Idealnie dopasowana do mojej sylwetki.Nie miałam żadnych problemów ani nieprzyjemności ze strony pracujących tam osób. Myślę,że przed podjęciem tak ważnej decyzji jaką jest uszycie sukni trzeba trochę pochodzić i się zorientować. Nie namawiam ani nie odradzam .
ja mam suknię do sprzedania, jak byś chciała. Naprawdę sprzedam ją tanio, bo u mnie wisi i się marnuje a tak ktoś z niej jeszcze skorzysta. mój mail: godaty@op.pl
Może mogłabyś pomóc i mi? Będę wdzięczna za informacje.

kala napisał(a):

> Justysia, mogę Ci pomóc, ale napiszę tylko na priv-- nie chcę
> być posądzona o reklamę i czyać jakieś głupie teksty. Więc
> jeśli masz ochotę to podaj e-mail, pozdrawiam, kala
CZeść! I jak Justysiu zdecydowałaś się na coś? Ja równierz poszukuje pilnie salonu, w którym mogłabym tanio uszyć suknię.
O co chodzi z tą soffi larso?
Nie jestem z Gdańska czy mógłby ktos podac mi jakieś dokładniejsze namiary na salony w Gdańsku?? będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam.

Justysia napisał(a):

> Witam Dziewczyny!!!
> Proszę Was o pomoc w sprawie sukienki!!!
> Niestety chyba nie bedzie mnie stac na kupno gotowej sukienki z
> salonu, ceny powyzej 1500 PLN mnie troche
> przerazaja...Wypozyczenie wcale nie rysuje sie tak rozowo -
> fasony sa starsze i nie zawsze proste przerobki wystarcza:(
> Poza tym te kaucje...pewnie niezwrotne...
> Moze macie polecic jakis salon ktory szyje na pierwsze
> wypozyczenie, to byloby idealnym rozwiazaniem:)))
> I jeszcze jedno - temat pt"soffie larso" - same nieprzychylne
> info o p.agnieszce kraza na forum, czy rzeczywiscie jest az TAK
> staraaaaasznie????NIKT nie byl zadowolony????
> Bede wdzieczna za wszyskie info!!!
> I zycze Nam, przyszlym Pannom Mlodym, sily w przetrzymaniu
> przygotowan:D!!!!!
moze jednak sofii ??????
Po co sie glupio pytasz , co , chcesz swiadomie dolaczyc do grona pokrzywdzonych i potem gorzkie lzy wylewac na tym forum i oczekujesz, ze ktos za ciebie podejmie decyzje o stracie twoich nerwow i kasy , jak masz jej za duzo to podziel sie z biednymi a nie pakuj jej do kieszeni tej naciagaczki , chyba , ze masz zamilowanie do hazardu to daj sobie czadu w kasynie.
a gdzie szylas sukienkę? Czy moglabys tez zdradzić jej cene. Ja bylam zainteresowana tym salonem na Manhattanie no i prawde mowiac to mnie troche odstraszylas. Pozdrawiam Kasia
ja szyłam na manhatanie i zapłaciłam 1000 zł
nie powiedziałabym że jest tam cierpliwa obsługa!! Gdy mierzyła trzecią suknie pani z Beauty poinformowała mnie że czwartej to one juz nie daja mierzyć!!!!! I ONE MAJA BYĆ CIERPLIWE!!!!!!!!!!!!! Wyszłam z tamtąd bardzo szybko i wszystkim odradzam ten salon A BYŁ TO SALON NA SKRZYŻOWANIU SŁOWACKIEGO I GRUNWALDZKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Całkowicie nie polecam A DO TEGO DROGO
Hola hola....przecież pisałaś że to kwestia gustu,więc Twój komentarz pod jej adresem chyba nie był na miejscu :/
do góry