Widok

SUKNIA!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Dziewczyny!!!
Proszę Was o pomoc w sprawie sukienki!!!
Niestety chyba nie bedzie mnie stac na kupno gotowej sukienki z salonu, ceny powyzej 1500 PLN mnie troche przerazaja...Wypozyczenie wcale nie rysuje sie tak rozowo - fasony sa starsze i nie zawsze proste przerobki wystarcza:( Poza tym te kaucje...pewnie niezwrotne...
Moze macie polecic jakis salon ktory szyje na pierwsze wypozyczenie, to byloby idealnym rozwiazaniem:)))
I jeszcze jedno - temat pt"soffie larso" - same nieprzychylne info o p.agnieszce kraza na forum, czy rzeczywiscie jest az TAK staraaaaasznie????NIKT nie byl zadowolony????
Bede wdzieczna za wszyskie info!!!
I zycze Nam, przyszlym Pannom Mlodym, sily w przetrzymaniu przygotowan:D!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podaje maila - justynaosowa@wp.pl - bede Ci wdzieczna kala za info:))))

> Justysia, mogę Ci pomóc, ale napiszę tylko na priv-- nie chcę
> być posądzona o reklamę i czyać jakieś głupie teksty. Więc
> jeśli masz ochotę to podaj e-mail, pozdrawiam, kala
Ja maiałm mieć uszytą sukienkę u Sofii Larso, ale nie widzialam jej na oczy i tydzień przed ślubem zostałam bez sukienki. :(( nie polecam.
Ale dobrym rozwiązaniem jest wypożyczyć gdzieś za Gdańskiem, np. w Starogardzie Gdańskim koszt wypożyczenia sukni jest ok 300 zl.
Pozdrowienia
Asiu, w weekend prześlę Ci wszystkie informacje, bo z pracy to troche ciężko, pozdrawiam, kala
czesc jak masz chęc to ja mam super suknie oddam ja za 600 zł jest w świetnym stanie i szyta była w salonie agnes w gdyni!!!! mój rozmiar to 38 i 172 cm !!! polecam......gosia
hej
ja mam ten sam problem z kiecką :( - możesz mi też przesłać na priv jakieś dobre rady i informacje !!
z góry dzieki bardzo
pozdrawiam
Asia
Justysia, mogę Ci pomóc, ale napiszę tylko na priv-- nie chcę być posądzona o reklamę i czyać jakieś głupie teksty. Więc jeśli masz ochotę to podaj e-mail, pozdrawiam, kala
juz niema
niestety
Wiem że taki salon jest na przeciwko Puchatka we Wrzeszczu, przyjamniej jeszcze w zeszłe wakacje tak robili.
a kiedy masz slub
do góry