Widok

SUKNIE ŚLUBNE 2012 - wasze suknie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć :) Postanowiłam założyć wątek dotyczący sukienek ślubnych jak i dodatków do nich, co by każda mogła się pochwalić swoją sukienką, wysłuchać opinii innych i rad jakie by dobrać do sukienki dodatki :)

Oto moja. Jak Wam się podoba:

http://www.madonna.pl/pl/herms.php?s=fritzi
?

Jak myślicie, jakie dodatki do niej?

Suknie pokryta koronka z kryształkami swarovskiego z pięknym trenem... :) Jak znajdę foto trenu to także je zamieszczę :)

Ślub 24-08-2012
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O, a ja taką :)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-sweetheart-5897-sprzedam-wraz-z-dodatkami-ogl5432579.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, Jak by kogoś zainteresowała. Mam do sprzedaży taką suknię.

http://moda.allegro.pl/suknia-slubna-agnes-wzrost-ok-175cm-buty-roz-41-i2581261794.html
Dzięki. Czekam właśnie na halkę. Korzystając z Waszych rad zamówiłam halkę z minimum 2 kołami, czyli z trzema :)
~niołek - minimum 2 koła do tej sukni, podpięcie trenu będzie można ustalić dopiero po wybraniu halki i ustaleniu długości sukni
Piękne te sukienki.Też chciałabym kiedyś taką ubrać ale najpierw muszę przyszłego męża znaleźć :D
Tak będę musiała zrobić, ale zawsze warto się poradzić :)
ja bym napisala do sprzedajacego z iloma kolami powinna byc halka i jakiej wielkosci.

Ja osbtawiam, ze minimum 2.

a jesli chdozi o podpiecie trenu, to wszytskoz alezy ile jest warstw i jaka jest konstrukcja sukienki.

Najlepiej przejdz sie do krawcowej, fachowym okiem spojrzy jak zrobic upiecie trenu. moze sie skonczyc na 2 guziczkach a moze byc mnostwo petelek :)
Potrzebuję porady: To jest moja suknia: http://allegro.pl/nowa-suknia-slubna-szyta-na-miare-producent-nr-70-i2467870802.html
Niedawno ją otrzymałam, jest bardzo ładna, sama jednak dodatkowo muszę dokupić halkę, no i tu mam problem: z iloma kołami powinna być do takiej sukni? Poradźcie! Druga sprawa - suknia ma piękny tren, z tym, że nie jest on podpinany ani odpinany, czy w związku z tym można dorobić do niej coś aby tren podpiąć? Dzięki za odpowiedzi
no ja wlasnie wczofraj mialam ostateczna przymiarke po zwezeniu 2 rozmiary bo schudlam ;) wstawieniu dodatkowych fisz bin, wypruciu fabrycznej halki i zrobieniu podpiecia trenu....

:)

Dorabiam tylko do niej ramiaczko na wszelki wypadek gdyby sie trzymac nie chciala :)

Bedzie robila mi je mama, bo mialo kosztowasz 40-50 zł a jak przyszło co do czego to gołe ramiączko 30zł a z ozdobami... 170zł! tym jestem rozczarowana, ale poza tym ok. :)

nie wiem jak wytrzymam w tej kiecce cały dzień ;) wydawała mi sie taka wygodna, a wczoraj w salonie z lekka się zmęczyłam ;)
Moja od samego początku miała dekolt w serducho (co mnie bardzo ucieszyło :D), a na zdjęciu katalogowym jest zrobiona "na płasko" :). Myślę że jakby była na płasko to zastanawiałabym się nad zmianą tego, a tak to od razu była taka jak chciałam :D.
a tak poza dodaniem przeze mnie żółtej kokardki to wygląda dość podobnie do zdjęcia katalogowego ;)
Nie mogę się doczekać ostatecznej przymiarki po skróceniu sukni ;).
Dziewczyny jak Wasze suknie??? Dużo różnią się od zdjęć katalogowych???? :)

jesteście zadowolone?

Ja dzisiaj byłam na "ostatecznej" przymiarce mojej sukni :) Całe szczęście w końcu ją zrobili dobrze :) zaczynałam się już denerwować.... do ślubu równe 3 tygodnie... o tej porze pewnie będę się ubierać :)
dziekuje Dori :)
piekne bukiety 1 i 5 :)
buty mam ecru, tak jak i suknia
no i z tym kolorem przewodnim... to oficjalnie zadnego nie ma :D ale zaproszenia w kolorach bezu/brazu, wiec niech kolorem przewodnim bedzie szeroko pojete ecru ;)
image
emi_w - śliczna suknia
Może taki bukiet???
1 image
2 image
3 image
4 image
5 image
6 bez paprotek image
7 zamaist tulipanów mogą byc frezje lub eustomy image
wtedy welon długości sukni lub krótki
jagodka - a może delikatna biżuteria kwiatowa???
Bukiet dałabym "nowoczesny"
jagodka - nie wczytuje mi się link
nr 1 pasuje do ciebie
śliczna
Do takiej trzeba miec figurkę nienaganną aby te róże nie poszerzały
madzienkaja wstaw zdjęcie bo strona się nie otwiera a jestem bardzo ciekawa tego bukieciku :-)
do góry