Widok

ŚWIAT DZIECKA Rumia :) nowy sklep

witam!
byla ktoras z Was w nowo otwartym sklepie w Rumi SWIAT DZIECKA? Ja mialam przyjemnosc dzisiaj tam byc i jestem pod wrazeniem :) super sklep ze wszystkimi rzeczami dla dzieci wszystkie firmy ciuszki zabawki bujaki itd itd GORACO POLECAM TEN SKLEP :))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie to niby jest????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
za lidlem w strone wejherowa po lewej stronie
oo to nie wiedziałam, ze cos tam otworzyli.
Świat Dziecka jest też na przeciwko Media Markt w Gdańsku, obok "Mama i Ja":) My tam kupujemy zabawki, ubranka dla małego,są świetne gatunkowo i niedrogie:)
image

image
oooo, to super. Dzięki za info. Również nie wiedziałam :)
no, bo otwarcie bylo dopiero 25tego maja :))) takze swiezutki sklep tylko glupio, ze wiekszosc potrzebniejszych rzeczy maja u gory (dla mlodszych dzieci, a dla starszych na dole-na odwrot mogli by zrobic_co sie wiaze albo z dzwiganiem wozka do gory albo zostawienie dziecka spiacego na dole i powierzenie patrzenia na niego ekspedientkom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sklep moze i ok ale obsługa pań tragedia.jkaby tam za kare stały
odniosłam to samo wrażenie co poprzedniczka jeśli chodzi o obsługę, w dodatku chodzące dziecko nie jest mile widziane najlepiej zeby niczego nie dotykało, ale generalanie zabawek cała masa i kupiliśmy tam świetne czapeczki.
moje dzieci tam na drugi dzien otwarcia dostaly balona i starsza dostala lizaka potem ja poszlam do gory ogladac, a pani mi pilnowala wozka maly chodzil u gory bawil sie jakas tam piłka, ale nikt mi nie zwrocil uwagi na to ani nawet krzywo sie nie patrzal :) moze trafilam na jakas inna lepsza zmiane, nie wiem, ja nie narzekalam na "odwiedziny" w tym sklepie :))
no ja odkrylam go w tygodniu jak jechalam do wejherowa ale nie bylam...
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my byliśmy i super pomocni i tez wszystko dotykaliśmy oglądaliśmy i nikt się krzywo nie spojrzał. mały siedzial na rowerku jezdzil i wszystko ok pani sama wyciagala z drugiego konca inne wiec nie moge powiedzieć złego słowa nawet jest mały kącik gdzie mały tez sobie posiedział. ogólnie masa zabawek no masa i fajny sklepik:)
no tez go lubie :))))

tylko tez niestety trzeba miec ta MAAAAASE pieniazkow na te zabawki :))))
Zgadzam się Strasznie tam drogo Co do obsługi na początku niemiła Jedna pani chodziła za nami jakbyśmy chciały coś ukraść a nie kupić Dopiero jak sie zdecydowałam na coś to już było lepiej Dała małej balona a na górze pani była bardzo chętna żeby pomóc Szkoda tylko ze akcesoria dla maluszków są na górze bo jak się jest w zaawansowanej ciąży to ciężko włazić po schodach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a moją oni strone internetową?
image
[rl=http://slub-wesele.pl/]image[/url]
chyba jeszcze nie
http://www.miz.gda.pl
Tyle tylko że to strona hurtowni po prawej jest przekierowanie na sklepy ale sa tam tylko adresy. w sumie co wiecej mogloby byc jak to nie sklep internetowy:)
tutaj jest strona
http://swiatdzieckarumia.republika.pl/
ale niewiele na niej jest :)
Hej, to jest strona innego sklepu na Kosynierów, a ten Świat Dziecka jest na ul. Grunwaldzkiej.
dokładnie
Jak dla mnie sklep jest słabo oznakowany - nie wiadomo czy to sklep czy plac zabaw... Przydałaby się reklama, lepsze oznakowanie, informacja o istnieniu takiego sklepu paręset metrów wcześniej w jedna i druga stronę.
Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Panie miłe, uśmiechnięte, zawsze chętnie pomagały - widać, że lubią swoja pracę ;)
to gdzieś koło castoramy?
to jest po tej stronie co castorama tylko w strone wejherowa
Sklep, rewelacja.. znajdę tam wszystko (prawie)wszystko co potrzebuje.Bardzo lubię ten sklep.. Jestem stałą klientką. Dostałam kartę rabatową :) Panie jak najbardziej są na odpowiednim stanowisku, zawsze usmiechnięte, pomocne, miłe. Za każdym razem dostaje miły upominek. Z cała pewnością wiedzą jak dbać o klienta.
Brak wc- to jedyny minus.
Super, naprawdę polecam, ogromna przestrzeń, sklep urządzony z wyobraźnią i do tego bardzo miła i zarazem profesjonalna obsługa:)
sklep bardzo fajny, w tym sklepie jest wszystko co potrzeba ! i ceny bardzo niskie :) obsługa bardzo miła zawsze panie zawsze chętne do pomocy:) polecam sklep :)
jedyny minus ze te rzeczy dla maluchów sa na gorze wiec z wozkiem nie ma co sie pchac:((ale ogolnie ok tylko nie przesadzajmy z tymi niskimi cenami bo na pewno takie nie sa sa normalne. W necie pewnie taniej mozna kupic, ale wybór przeogromny to plus.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Jan - ocena (3 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

do góry