Widok
oooo, to super. Dzięki za info. Również nie wiedziałam :)
no, bo otwarcie bylo dopiero 25tego maja :))) takze swiezutki sklep tylko glupio, ze wiekszosc potrzebniejszych rzeczy maja u gory (dla mlodszych dzieci, a dla starszych na dole-na odwrot mogli by zrobic_co sie wiaze albo z dzwiganiem wozka do gory albo zostawienie dziecka spiacego na dole i powierzenie patrzenia na niego ekspedientkom
moje dzieci tam na drugi dzien otwarcia dostaly balona i starsza dostala lizaka potem ja poszlam do gory ogladac, a pani mi pilnowala wozka maly chodzil u gory bawil sie jakas tam piłka, ale nikt mi nie zwrocil uwagi na to ani nawet krzywo sie nie patrzal :) moze trafilam na jakas inna lepsza zmiane, nie wiem, ja nie narzekalam na "odwiedziny" w tym sklepie :))
my byliśmy i super pomocni i tez wszystko dotykaliśmy oglądaliśmy i nikt się krzywo nie spojrzał. mały siedzial na rowerku jezdzil i wszystko ok pani sama wyciagala z drugiego konca inne wiec nie moge powiedzieć złego słowa nawet jest mały kącik gdzie mały tez sobie posiedział. ogólnie masa zabawek no masa i fajny sklepik:)
Zgadzam się Strasznie tam drogo Co do obsługi na początku niemiła Jedna pani chodziła za nami jakbyśmy chciały coś ukraść a nie kupić Dopiero jak sie zdecydowałam na coś to już było lepiej Dała małej balona a na górze pani była bardzo chętna żeby pomóc Szkoda tylko ze akcesoria dla maluszków są na górze bo jak się jest w zaawansowanej ciąży to ciężko włazić po schodach
Jak dla mnie sklep jest słabo oznakowany - nie wiadomo czy to sklep czy plac zabaw... Przydałaby się reklama, lepsze oznakowanie, informacja o istnieniu takiego sklepu paręset metrów wcześniej w jedna i druga stronę.
Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Panie miłe, uśmiechnięte, zawsze chętnie pomagały - widać, że lubią swoja pracę ;)
Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Panie miłe, uśmiechnięte, zawsze chętnie pomagały - widać, że lubią swoja pracę ;)
Sklep, rewelacja.. znajdę tam wszystko (prawie)wszystko co potrzebuje.Bardzo lubię ten sklep.. Jestem stałą klientką. Dostałam kartę rabatową :) Panie jak najbardziej są na odpowiednim stanowisku, zawsze usmiechnięte, pomocne, miłe. Za każdym razem dostaje miły upominek. Z cała pewnością wiedzą jak dbać o klienta.
Brak wc- to jedyny minus.
Brak wc- to jedyny minus.