Widok

ŚWIAT DZIECKA Rumia :) nowy sklep

witam!
byla ktoras z Was w nowo otwartym sklepie w Rumi SWIAT DZIECKA? Ja mialam przyjemnosc dzisiaj tam byc i jestem pod wrazeniem :) super sklep ze wszystkimi rzeczami dla dzieci wszystkie firmy ciuszki zabawki bujaki itd itd GORACO POLECAM TEN SKLEP :))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sklep moze i ok ale obsługa pań tragedia.jkaby tam za kare stały
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no, bo otwarcie bylo dopiero 25tego maja :))) takze swiezutki sklep tylko glupio, ze wiekszosc potrzebniejszych rzeczy maja u gory (dla mlodszych dzieci, a dla starszych na dole-na odwrot mogli by zrobic_co sie wiaze albo z dzwiganiem wozka do gory albo zostawienie dziecka spiacego na dole i powierzenie patrzenia na niego ekspedientkom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo, to super. Dzięki za info. Również nie wiedziałam :)
Świat Dziecka jest też na przeciwko Media Markt w Gdańsku, obok "Mama i Ja":) My tam kupujemy zabawki, ubranka dla małego,są świetne gatunkowo i niedrogie:)
image

image
oo to nie wiedziałam, ze cos tam otworzyli.
za lidlem w strone wejherowa po lewej stronie
a gdzie to niby jest????

Inne tematy z forum Rumia

Widoki (5 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

do góry