Widok

ŚWIAT DZIECKA Rumia :) nowy sklep

witam!
byla ktoras z Was w nowo otwartym sklepie w Rumi SWIAT DZIECKA? Ja mialam przyjemnosc dzisiaj tam byc i jestem pod wrazeniem :) super sklep ze wszystkimi rzeczami dla dzieci wszystkie firmy ciuszki zabawki bujaki itd itd GORACO POLECAM TEN SKLEP :))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest po tej stronie co castorama tylko w strone wejherowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep, rewelacja.. znajdę tam wszystko (prawie)wszystko co potrzebuje.Bardzo lubię ten sklep.. Jestem stałą klientką. Dostałam kartę rabatową :) Panie jak najbardziej są na odpowiednim stanowisku, zawsze usmiechnięte, pomocne, miłe. Za każdym razem dostaje miły upominek. Z cała pewnością wiedzą jak dbać o klienta.
Brak wc- to jedyny minus.
Super, naprawdę polecam, ogromna przestrzeń, sklep urządzony z wyobraźnią i do tego bardzo miła i zarazem profesjonalna obsługa:)
sklep bardzo fajny, w tym sklepie jest wszystko co potrzeba ! i ceny bardzo niskie :) obsługa bardzo miła zawsze panie zawsze chętne do pomocy:) polecam sklep :)
tutaj jest strona
http://swiatdzieckarumia.republika.pl/
ale niewiele na niej jest :)
jedyny minus ze te rzeczy dla maluchów sa na gorze wiec z wozkiem nie ma co sie pchac:((ale ogolnie ok tylko nie przesadzajmy z tymi niskimi cenami bo na pewno takie nie sa sa normalne. W necie pewnie taniej mozna kupic, ale wybór przeogromny to plus.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, to jest strona innego sklepu na Kosynierów, a ten Świat Dziecka jest na ul. Grunwaldzkiej.
dokładnie

Inne tematy z forum Rumia

Widoki (5 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

do góry