Widok

ŚWIETNY FOTOGRAF!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć Dziewczyny,

Parę dni temu polecałam wam kwiaciarnię "Ładne kwiatki" a teraz pragne polecic fotografa, który mi robił zdjęcia - bo warto. Facet jest Mistrzem przez duże M!!! brałm ślub 7 maja, i w ten wlasnie dzień było troche słońca, deszczu, pochmurne, szare niebo, temp 10 st C, cholernie wiało i nawet grad padał. Mimo tego moje zdjęcia wyglądają jakby było super słońce i +20.
ma profesjonalny sprzęt cyfrowy. zdjęcia wyszły przepięknie. ostro - dziweczyny uwaga bo widac każdą piegę. hi hi
On nie ma studia, tylko robi zdjęcia w plenerze. moje były na Kamiennej Górze - wśród kwiatów i zieleni - i bardzo mnie to ucieszyło, że nie musze pozowac na sztucznym misiu przy tapecie z kominkiem w tle.
I ma jedna najważniejsza zaletę: ODDAJE NEGATYWY (w moim przypadku płyte ze zdjęciami) CZEGO NIE ROBIA "TRADYCYJNI" FOTOGRAFOWIE. czyli możesz wywołać zdjęcia, kiedy chcesz i jak chcesz i u kogo chcesz.

polecam tak gorąco jak kwiaciarnię.

Podaję numer 501 755 203 Hubert Podlaski.

pozdrawiam i zycze powodzenia.
ja juz jestem na nowej - starej drodze zycia. I dobrze jest.

pa

ana2000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli wyglada na kolejną reklamową sciemę.... dziwne ze same reklamowe posty masz na weselniku. Pojawiasz się znikąd i zaczynasz reklamować nie dając zadnych konkretów... Przestań Trolowac i Bic piane.
wiesz ja bym sie dziewczynie nie dziwiła, ja nie rozsyłałabym zdjęc nie wadomo komu....
nie będę komentować (...)

ana2000
Dzięki za zrozumienie Czerwcowa.

ana2000
Edyto - chrzciny - gratulacje ! cieszę się, że jesteś zadowolona ze zdjeć ślubnych. Pamiętam, żeczywiście pogoda była licha tego dnia lecz zdjęcia udało nam sie zrobic również dzięki Waszej odwadze :) za niespodziwaną reklamę na forum oczywiście zdjęcia waszego maleństwa zrobię gratis (podaj tylko termin imprezy) pozostałym zainteresowanym filmami czy zdjęciami (lub niedowiarkom czy szydercom) polecam tylko moja stronkę

www. hp.video-foto-studio.pl

gdyz nie mam w zwyczaju komentować w/w wypowiedzi.
pozdrawiam Hubert.

ps.
proszę nie podszywać się pode mnie
... prowizji nigdy nie ma - są gratisy :)
A co to za profesjonalny aparat cyfrowy, który robi też na negatywach.
Czasami reklama przybiera różne dziwne formy.
hm...zadowolona klientka sama to tak określiła.... co do realiów sprzętu to tylko nikkon d70 :)
Mmmmm wyborne fotki :)))) Swietnych fotek nie widzieliscie....
Mi niestety stronka fotografa sie nie otwiera, nie mam do niej dostepu:-(
A ja z kolei bardzo, ale to bardzo polecam www.grupa-a-propos.com !!!

Naprawdę, profesjonalizm, elastyczność, kultura osobista to cechy, które są chyba czymś takim naturalnym od urodzenia dla tych ludzi.

Nie wspomnę oczywiście o zdjęciach, bo dla mnie ociupinkę interesującego się fotografią są genialne...

Polecam zajrzyjcie na stronkę a jak kto chce to mogę podesłać moje zdjęcia z 06.08.2005 to się przekona :)

Przekonacie się jak ktoś może zrobić extra zdjęcia a jednocześnie wcale tej osoby na uroczystości nie zobaczycie....to dopiero sztuka....bo nerwik duży, a kiedy ci ktoś ciągle skacze z obiektywem przed oczami jeszcze większy...

Pozdrawiam

jacelq@wp.pl
tia chyba sami sobie te opinie piszecie.... tak barwnie i kwieciście.
do góry