Widok
ŚWIETNY FOTOGRAF!!!
cześć Dziewczyny,
Parę dni temu polecałam wam kwiaciarnię "Ładne kwiatki" a teraz pragne polecic fotografa, który mi robił zdjęcia - bo warto. Facet jest Mistrzem przez duże M!!! brałm ślub 7 maja, i w ten wlasnie dzień było troche słońca, deszczu, pochmurne, szare niebo, temp 10 st C, cholernie wiało i nawet grad padał. Mimo tego moje zdjęcia wyglądają jakby było super słońce i +20.
ma profesjonalny sprzęt cyfrowy. zdjęcia wyszły przepięknie. ostro - dziweczyny uwaga bo widac każdą piegę. hi hi
On nie ma studia, tylko robi zdjęcia w plenerze. moje były na Kamiennej Górze - wśród kwiatów i zieleni - i bardzo mnie to ucieszyło, że nie musze pozowac na sztucznym misiu przy tapecie z kominkiem w tle.
I ma jedna najważniejsza zaletę: ODDAJE NEGATYWY (w moim przypadku płyte ze zdjęciami) CZEGO NIE ROBIA "TRADYCYJNI" FOTOGRAFOWIE. czyli możesz wywołać zdjęcia, kiedy chcesz i jak chcesz i u kogo chcesz.
polecam tak gorąco jak kwiaciarnię.
Podaję numer 501 755 203 Hubert Podlaski.
pozdrawiam i zycze powodzenia.
ja juz jestem na nowej - starej drodze zycia. I dobrze jest.
pa
Parę dni temu polecałam wam kwiaciarnię "Ładne kwiatki" a teraz pragne polecic fotografa, który mi robił zdjęcia - bo warto. Facet jest Mistrzem przez duże M!!! brałm ślub 7 maja, i w ten wlasnie dzień było troche słońca, deszczu, pochmurne, szare niebo, temp 10 st C, cholernie wiało i nawet grad padał. Mimo tego moje zdjęcia wyglądają jakby było super słońce i +20.
ma profesjonalny sprzęt cyfrowy. zdjęcia wyszły przepięknie. ostro - dziweczyny uwaga bo widac każdą piegę. hi hi
On nie ma studia, tylko robi zdjęcia w plenerze. moje były na Kamiennej Górze - wśród kwiatów i zieleni - i bardzo mnie to ucieszyło, że nie musze pozowac na sztucznym misiu przy tapecie z kominkiem w tle.
I ma jedna najważniejsza zaletę: ODDAJE NEGATYWY (w moim przypadku płyte ze zdjęciami) CZEGO NIE ROBIA "TRADYCYJNI" FOTOGRAFOWIE. czyli możesz wywołać zdjęcia, kiedy chcesz i jak chcesz i u kogo chcesz.
polecam tak gorąco jak kwiaciarnię.
Podaję numer 501 755 203 Hubert Podlaski.
pozdrawiam i zycze powodzenia.
ja juz jestem na nowej - starej drodze zycia. I dobrze jest.
pa
ana2000
Faktycznie paranoja, tu na forum nie może paść słowo fotograf bo za chwile pełno nie zalogowanych znaków zapytania podnosi raban. No cóż ja tez zapytałam o pewnego fotografa, a posadzono mnie że sama nim jestem i robie darmową reklamę. Podejrzewam że na forum siedzą tylko Ci pseudo fotografowie którzy ze względu na małe umiejętności mają mało pracy ni nie mogą znieść że innym powodzi sie lepiej. Dlatego ja będę polecać swojego fotografa bo robi zdjęcia z pasją, widać że to jego powołanie, jestem zachwycona jego pracami zresztą nie tylko ja, inni go także docenili, on raczej nie ma czasu siedzieć na forum i szukać sensacji chociaż pewnie za chwile znów mnie posądza ze robie reklamę ;-)
Dokładnie, a Chłopaki robią wysmienite fotki. Najgorzej, kiedy pamiątka taka jak zdjęcia ze ślubu wygladą jak "kupa szajsu" i nie oglada sie ich z przyjemnościa, tylko za karę i wstyd pokazywac znajomym (bo rodzina to jeszcze jakos przełknie, że tesciowa wyglada na 80 kg, choc ma tylko 60. hi hi).
poza tym polecany przez mnie fotograf ............
(którego imienia boje sie tu po raz drugi wymienić - nie wspominając juz o numerze telefonu - bo jeszcze któs się oburzy ze robię reklame i jemu i znanej firmie od telefonii komórkowej (która nawiasem mówiąc ma ponoc najnizsze stawki na rynku!))
............. udostepnia albumy pokazowe dla swoich potencjalnych klientów, wiec zamawiając jego zdjęcia doskonale wiedziałam w co się pakuję.
Niesmiało dodam, ze fotografią zajmuje sie tez Jego Żona, al eto juz inna historia.
poza tym polecany przez mnie fotograf ............
(którego imienia boje sie tu po raz drugi wymienić - nie wspominając juz o numerze telefonu - bo jeszcze któs się oburzy ze robię reklame i jemu i znanej firmie od telefonii komórkowej (która nawiasem mówiąc ma ponoc najnizsze stawki na rynku!))
............. udostepnia albumy pokazowe dla swoich potencjalnych klientów, wiec zamawiając jego zdjęcia doskonale wiedziałam w co się pakuję.
Niesmiało dodam, ze fotografią zajmuje sie tez Jego Żona, al eto juz inna historia.
ana2000
Edyto - chrzciny - gratulacje ! cieszę się, że jesteś zadowolona ze zdjeć ślubnych. Pamiętam, żeczywiście pogoda była licha tego dnia lecz zdjęcia udało nam sie zrobic również dzięki Waszej odwadze :) za niespodziwaną reklamę na forum oczywiście zdjęcia waszego maleństwa zrobię gratis (podaj tylko termin imprezy) pozostałym zainteresowanym filmami czy zdjęciami (lub niedowiarkom czy szydercom) polecam tylko moja stronkę
www. hp.video-foto-studio.pl
gdyz nie mam w zwyczaju komentować w/w wypowiedzi.
pozdrawiam Hubert.
ps.
proszę nie podszywać się pode mnie
... prowizji nigdy nie ma - są gratisy :)
www. hp.video-foto-studio.pl
gdyz nie mam w zwyczaju komentować w/w wypowiedzi.
pozdrawiam Hubert.
ps.
proszę nie podszywać się pode mnie
... prowizji nigdy nie ma - są gratisy :)
A ja z kolei bardzo, ale to bardzo polecam www.grupa-a-propos.com !!!
Naprawdę, profesjonalizm, elastyczność, kultura osobista to cechy, które są chyba czymś takim naturalnym od urodzenia dla tych ludzi.
Nie wspomnę oczywiście o zdjęciach, bo dla mnie ociupinkę interesującego się fotografią są genialne...
Polecam zajrzyjcie na stronkę a jak kto chce to mogę podesłać moje zdjęcia z 06.08.2005 to się przekona :)
Przekonacie się jak ktoś może zrobić extra zdjęcia a jednocześnie wcale tej osoby na uroczystości nie zobaczycie....to dopiero sztuka....bo nerwik duży, a kiedy ci ktoś ciągle skacze z obiektywem przed oczami jeszcze większy...
Pozdrawiam
jacelq@wp.pl
Naprawdę, profesjonalizm, elastyczność, kultura osobista to cechy, które są chyba czymś takim naturalnym od urodzenia dla tych ludzi.
Nie wspomnę oczywiście o zdjęciach, bo dla mnie ociupinkę interesującego się fotografią są genialne...
Polecam zajrzyjcie na stronkę a jak kto chce to mogę podesłać moje zdjęcia z 06.08.2005 to się przekona :)
Przekonacie się jak ktoś może zrobić extra zdjęcia a jednocześnie wcale tej osoby na uroczystości nie zobaczycie....to dopiero sztuka....bo nerwik duży, a kiedy ci ktoś ciągle skacze z obiektywem przed oczami jeszcze większy...
Pozdrawiam
jacelq@wp.pl