Widok

ŚWIETNY FOTOGRAF!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć Dziewczyny,

Parę dni temu polecałam wam kwiaciarnię "Ładne kwiatki" a teraz pragne polecic fotografa, który mi robił zdjęcia - bo warto. Facet jest Mistrzem przez duże M!!! brałm ślub 7 maja, i w ten wlasnie dzień było troche słońca, deszczu, pochmurne, szare niebo, temp 10 st C, cholernie wiało i nawet grad padał. Mimo tego moje zdjęcia wyglądają jakby było super słońce i +20.
ma profesjonalny sprzęt cyfrowy. zdjęcia wyszły przepięknie. ostro - dziweczyny uwaga bo widac każdą piegę. hi hi
On nie ma studia, tylko robi zdjęcia w plenerze. moje były na Kamiennej Górze - wśród kwiatów i zieleni - i bardzo mnie to ucieszyło, że nie musze pozowac na sztucznym misiu przy tapecie z kominkiem w tle.
I ma jedna najważniejsza zaletę: ODDAJE NEGATYWY (w moim przypadku płyte ze zdjęciami) CZEGO NIE ROBIA "TRADYCYJNI" FOTOGRAFOWIE. czyli możesz wywołać zdjęcia, kiedy chcesz i jak chcesz i u kogo chcesz.

polecam tak gorąco jak kwiaciarnię.

Podaję numer 501 755 203 Hubert Podlaski.

pozdrawiam i zycze powodzenia.
ja juz jestem na nowej - starej drodze zycia. I dobrze jest.

pa

ana2000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Faktycznie paranoja, tu na forum nie może paść słowo fotograf bo za chwile pełno nie zalogowanych znaków zapytania podnosi raban. No cóż ja tez zapytałam o pewnego fotografa, a posadzono mnie że sama nim jestem i robie darmową reklamę. Podejrzewam że na forum siedzą tylko Ci pseudo fotografowie którzy ze względu na małe umiejętności mają mało pracy ni nie mogą znieść że innym powodzi sie lepiej. Dlatego ja będę polecać swojego fotografa bo robi zdjęcia z pasją, widać że to jego powołanie, jestem zachwycona jego pracami zresztą nie tylko ja, inni go także docenili, on raczej nie ma czasu siedzieć na forum i szukać sensacji chociaż pewnie za chwile znów mnie posądza ze robie reklamę ;-)
i bardzo dobrze - po to jest to forum!!!
trzymam kciuki za te chrzciny:))))

Kochani "róbta co chceta", pomyslalam, ze moze przydac się ten numer tel zainteresowanym.
A tak między nami to mam nadzieję, ze dostanę rabat na chrzciny - dlatego tak czynnie uczestnicze w reklamie. hi hi

pozdrawiam

ana2000
....a swistak siedzi i zawija je w sreberka.....grunt to bufonada i zarozumiałosc....
nie nie jestesmy, ale moja kobieca intuicja mi to podpowiada!!!

masz jeszcze jakies inteligentne pytania??
Tu Hubert - prowizję faktycznie dałem, ale zdjęcia i tak robię najładniejsze :)
a skąd wiesz? jesteście siostrami?
kretyn z ciebie panie foto!!!! nie wziela dzialy ani prowizji tylko jest zadowolona z wlasnych zdjec slubnych i jeszcze pewnie z tego ze nie byles jej fotografem!!!!!!!

szkoda ze ten kto wymyslil filtr antyspamowy nie wymyslil filtra antydebilnego!! przydalby sie na forum
działę wzięłaś czy dostajesz prowizję :))))) paranoja
zapomniał napisać, że filmy tez robi, widziałm pokazowy - fajny; ale ja nie brałam, bo szwagier krecił.

pa

ana2000
do góry