Widok

SZCZYPAWKI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziś myślałam że oszaleję!Ubieram legginsy a tam co mnie gilgocze pod nimi na łydce?Szczypawka!Czy one gryzą?Podobno włażą do ucha.Co je tak ciągnie do domu,szczególnie ubrań?Nie cierpię robactwa ani owadów ale jak się tego latem wyzbyć?
Dziewczyny znacie jakieś sposoby?Nie chciałabym by wlazła mi do ucha lub moich dzieci.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak sie ich pozbyć a do ucha włażą nieststy i trzeba je szybko wyciagać bo jak wejda głębiej to tylko interwencja hirurgiczna .
Jak byłam dzieckiem to mi wlazła , hirurg wyciągał mi ja -okropieństwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez czasami mam je w omu zwlaszcza jak jest taka mokra pogoda i one wowczas wchodza z dworu do mieszkania
BROS SUPERCYP 6WP 200g powinien pomóc :)
Dziewczyny naprawdę włażą do ucha??? Mieszkamy na parterze i każdego dnia przynajmniej 2 zabijam, wchodzą nam wszędzie ale czy naprawdę do ucha? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
muszę kupić przydałoby się coś do kontaktu jak na komary
niestety ale potrafia zawędrowac do ucha .ale spokojnie do ucha długa droga
Bosze też mam tego w domu! Nienawidzę wszelkiego robactwa normalnie! bleeeeee.....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry