Widok

SZPITAL W REDŁOWIE-NAPRAWDĘ TAKI ZŁY??

Redłowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czytalam dzisiaj o porodówkach w Trójmieście na różnych forach, i wnioskuje z tego że szpital w redłowie jest fatalny. Czy to rzeczywiście może być prawda? Ja wlasnie tam chcialam rodzic ale po tym co wyczytalam to juz sama nie wiem. Są jakieś mamy zadowolone z Redłowa??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
OD POCZATKU CIAZY WIEDZIALAM,ZE NIE BEDE RODZIC W REDLOWIE,MIMO IZ TAM MAM NAJBLIZEJ.A JAK TRAFILAM W 7 M-CU TAM NA PATOLOGIE,TO UCIEKALAM AZ SIE KURZYLO!DWORCOWE TOALETY SA BARDZIEJ ZADBANE,LEKARZE DO BANI,OGOLNIE SYF.WIEC UDALAM SIE Z MEZUSIEM DO PUCKA,NA RODZINNY W WODZIE.I TO DOPIERO JEST SZPITAL...
Ja niesety rodziłam w Redłowie i niestety zakończyło się to paciorkowcem u mojego dziecka!!!! Nie polecam, rzeczywiście syf!
Jeśli chodzi o Puck, to faktycznie jest wysoko w rankingach, ale nie wiem czy mają oddział intensywnej opieki dla noworodków, czy jak się coś złego dzieje to nie wiozą do Wejherowa? A to ważne, bo przy porodzie mogą się różne rzeczy przydażyć!!!!!
NO TAK,NIESTETY NIE MAJA PATOLOGII,W RAZIE JAKIS PRZYPADKOW DZIECI SA PRZEWOZONE GDZIE INDZIEJ

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry