Widok
wiesz co pmadziu przyjedz do pruszcza tu sa trzy mega sklepy z meblami kolo siebie a w niedziele jest jeszcez gielda i npewno cos wybierzesz:)
wiesz co w pruszczu sa rozne ceny od 700-kilku tys zalezy jaka wybierzesz ale wybor jest duzy zwlaszcza w niedziele
wiesz co tez mi sie tak wydaje ze lepiej bedzie jak sama zrobisz ja na zamowienie bo wtedy bedziesz mogla sobiw wszystko dlakladnie dopasowac i zrobic wysowane biurko na kompa
Magdo, to może i ja Ci coś podpowiem w kwestii niedrogiej szafy. Na wysokości kolejki Zaspa przy Grunwaldzkiej jest taki duży kompleks sklepów - m.in. TOP Meble i kilka innych. Kiedyś był tam też Office Depot. I właśnie mniej więcej w tym miejscu gdzie był Office jest teraz pewien sklep meblowy, w którym są poprzeceniane końcówki serii mebli. Ja rok temu kupiłam tam za 880 zł wielgaśną 5-cio drzwiową szafę z lustrami (przecenioną z ok. 2000)- i była to dość wysoka cena jak na tamten sklep, bo są też dużo tańsze. Szaf tam jest naprawdę dużo w różnych rozmiarach, są fabrycznie pakowane, także strachu nie ma, że trafisz na jakiś "odpad" z wystawy. Ja osobiście z tego zakupu jestem bardzo zadowolona. Może warto się tam przejść :)
Madziu, jak sie jedzie z Wrzeszcza w strone Zaspy to na wysokości kolejki SKM Zaspa jest taki duży kompleks sklepów TOP SHOPPING - widać z daleka - mnóstwo sklepów meblowych. Pośrodku jest parking. Ten konkretny sklep ma wejście tak jakby na wprost ulicy, najbardziej na prawo (chyba pierwsze drzwi po prawej stronie). Wchodzi się takim korytarzykiem do końca. Na wszystkich meblach są poprzekreślane stare ceny i napisane nowe dość dużymi wołami - dlatego też ten sklep przykuł moją uwagę ;). Niestety nie pamiętam jego nazwy :( ale coś mi się kojarzy żółty szyld. Mam nadzieję, że jakoś można zrozumieć moje tłumaczenie, bo nie wiem jak inaczej Cię pokierować :)
Kupiłam http://bedziecieplo.pl/rodzaje-szaf-robionych-na-wymiar/ bardzo dobry zakup.
no jesli chodzi o meble z Aldi-meble to mogłabym podyskutowac ale najlepiej przekonajcie sie same :)
centrum top - schoping na wysokosci skm zaspa tyle ze po stronie wrzeszcza budynek jest w krztalcie litery " L " Aldi znajduje sie w dłuższej częsci (szara czesc budynku )vis a vis srodkowego wejscia . Wejscie zaraz obok wejscia do salonu BRW na samym koncu pomieszczenia.Zreszta jest powieszona reklama i nietrudno bedzie trafic:) Jesli cos kupicie proponuje dobrze obejrzec paczki na magazynie czy nie nosza sladow rozpakopwania badz uszkodzeń :)
centrum top - schoping na wysokosci skm zaspa tyle ze po stronie wrzeszcza budynek jest w krztalcie litery " L " Aldi znajduje sie w dłuższej częsci (szara czesc budynku )vis a vis srodkowego wejscia . Wejscie zaraz obok wejscia do salonu BRW na samym koncu pomieszczenia.Zreszta jest powieszona reklama i nietrudno bedzie trafic:) Jesli cos kupicie proponuje dobrze obejrzec paczki na magazynie czy nie nosza sladow rozpakopwania badz uszkodzeń :)