Widok
Moim znajomi mieli tam wesele i byli bardzo zadowoleni.
My też chcieliśmy tam zrobić,ale nie było terminu. Wybraliśmy więc Kiełpino i nie żałujemy-taki sam poziom usług.
Jeżeli komuś zależy na ugoszczeniu gości, dużej ilości jedzenia i dobrej zabawie-szczerze polecam.
Pani, która zarządza -bardzo miła, super kobieta.
My też chcieliśmy tam zrobić,ale nie było terminu. Wybraliśmy więc Kiełpino i nie żałujemy-taki sam poziom usług.
Jeżeli komuś zależy na ugoszczeniu gości, dużej ilości jedzenia i dobrej zabawie-szczerze polecam.
Pani, która zarządza -bardzo miła, super kobieta.
Polecam Złotą Różę w Gdańsku. Mieliśmy tam wesele w maju i wszystko było dopięte na ostatni guzik. Pani, która zajmuje się wynajmem sali - osoba zorganizowana i profesjonalna, we wszystkim potrafi doradzić i pomóc. Szczerze polecam!!:). Obsługa miła i uczciwa co jest istotne. Pokoje i łazienki czyste. Jedzenie bardzo bardzo dobre!
Mieliśmy wesele 23 sierpnia tego roku i jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tej oto sali. Obsluga super,mila,szybka , pani Mariola-wlascicielka najlepsze rady i widac ze sie na wszystkim zna..ladny wystroj sali klimatyzacja,lazienki caly czas utrzymane w czystosci kazdy nasz gosc byl zachwycony sala, jedzeniem i obsluga. byl to najpiekniejszy dziEn :) takze my jako para nowozencow polecamy sale w 100 % .
Organizowałam tam swoje wesele w lipcu tego roku, i ja również jestem bardzo zadowolona!
Nie trzeba było się niczym przejmować. Wszystko było dopięte na ostatni guzik.
Sala piękna, obsługa na 6, bardzo miła i uczciwa, a kiedy pojawiała się na sali układała nawet napoje na stołach, żeby nie było bałaganu, i wszystko ładnie wyglądało :)
Nie musiałam o niczym pamiętać, obsługa była w ciągłym kontakcie z dj, przyniosła nawet kwiaty na podziekowania dla rodziców,o których kompletnie zapomniałam :) Na prawde spisała się na medal.
No i nie wyganiała gości po upływie czasu trwania imprezy ustalonego z właścicielką :):)
Jedzenie przepyszne! do dzisiaj wszyscy goście powtarzają mi jak bardzo im smakowało. Załowali tylko, że nie spróbowali wszystkiego, ponieważ było wszystkiego tak dużo!
Tort... nie wiem co napisać, lepszego,a raczej lepszych (bo było 6 smaków) nie jadłam w swoim życiu !!
Co tu jeszcze napisać, wszystko było na prawde doskonale! Nie mam żadnych zastrzeżeń. Sala klimatyzowana, łazienki cały czas utrzymane w czystosci, pokoje można zamawiać w trakcie imprezy, rano śniadanie w 'salonie'. Wszystko bardzo przemyślane.
Jak miałabym organizować swoje wesele jeszcze raz, wybrałabym znowu właśnie tą salę.
POLECAM !!!! W 100 % !!!!!
Nie trzeba było się niczym przejmować. Wszystko było dopięte na ostatni guzik.
Sala piękna, obsługa na 6, bardzo miła i uczciwa, a kiedy pojawiała się na sali układała nawet napoje na stołach, żeby nie było bałaganu, i wszystko ładnie wyglądało :)
Nie musiałam o niczym pamiętać, obsługa była w ciągłym kontakcie z dj, przyniosła nawet kwiaty na podziekowania dla rodziców,o których kompletnie zapomniałam :) Na prawde spisała się na medal.
No i nie wyganiała gości po upływie czasu trwania imprezy ustalonego z właścicielką :):)
Jedzenie przepyszne! do dzisiaj wszyscy goście powtarzają mi jak bardzo im smakowało. Załowali tylko, że nie spróbowali wszystkiego, ponieważ było wszystkiego tak dużo!
Tort... nie wiem co napisać, lepszego,a raczej lepszych (bo było 6 smaków) nie jadłam w swoim życiu !!
Co tu jeszcze napisać, wszystko było na prawde doskonale! Nie mam żadnych zastrzeżeń. Sala klimatyzowana, łazienki cały czas utrzymane w czystosci, pokoje można zamawiać w trakcie imprezy, rano śniadanie w 'salonie'. Wszystko bardzo przemyślane.
Jak miałabym organizować swoje wesele jeszcze raz, wybrałabym znowu właśnie tą salę.
POLECAM !!!! W 100 % !!!!!
w sobotę 22 maja miałam Urodziny na 32 osoby.Mogę wszystkim polecić tę salę nie będziecie żałować jest tam przepięknie. Jedzonko wyśmienite obsługa sympatyczna atmosfera rodzinna.moi goście szalenie zadowoleni,nawet kila z nich postanowiło zrobić przyjęcia. Jest bardzo czysto,stoły pięknie udekorowane i są też pokoje gościnne które polecam.A właścicielka sympatyczna i dobrze doradza menu polecam
Witam, mam przykładowe menu ze Zlotej Rozy jesli nadal jesteś zainteresowana. Planujemy sub na wrzesień 2017 i tam byliśmy choc polecam tam.pojechac i po prostu z wlascicielka omówić bo nie da sie tego wszystkieg stracić na 3 kartkach papieru ^^ jesli chcesz to napisz to podesle Ci skany :) ania.faltynowicz@op.pl
Tak, mieliśmy ostatnio 21.08.2015r. Wesele cudowne.Jedzenie wyszukane i bardzo smaczne.Słowem pełen kunszt kucharski-gratulacje.Do dzisiaj mam na języku smak potraw.Obsługa -bardzo miła i uprzejma. Wszędzie czyściutko.Wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Kapela pana jurka -wspaniała.
gratulacje dla mistrzów :), pozdrawiam
gratulacje dla mistrzów :), pozdrawiam