Widok

Sala poza trójmiastem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kto z was zna fajną salę poza Trójmiastem????? Mogą buć kaszuby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć!polecam Czardasza w Luzinie ,fajny plener,tanio i dużo teraz chyba 105 zł. za osobę, można zrobić ognisko na poprawinach,jedzenie dobre obługa tez.mają stronę.
Osobiście polecam Ci Salino, wspaniały lokal za Bolszewem.
Polecam Pensjonat "U Stolema" w Ostrzycach, albo Ośrodek Stoczniowy w Wieżycy, byłem tam u znajomych na weselach. Było pyszne jedzenie, przygrywała kapela kaszubska, oprócz tego można zamówić bryczki, krótki rejs statkiem, wszyscy do dzisiaj wspominamy te wesela. Było SUPER!!!!!!!!!!!!
czy moglabym prosic namiary na te osrodki ? najlepiej strone www

dzieki
Namiar na Salino. Osobiście robię tam wesele 17.06.
ja tez poprosze o namiary na te osrodki
Dziekuje bardzo, Mooncia. spotkanie z Pania S. planuje w marcu,
czy moge pisac do Ciebie w razie jakichs pytan?
jesli sie zdecyduje, bo Ty bedziesz juz po...
pozdroowka
polecam zajaz KORONA w Łęgowie,to jest za Pruszczem, ul. Tczewska 19. Piekny lokal, mila obsluga, pyszne jadło - i ceny maja nizsze niz w 3miescie. Sala jest na max 70 osob.
hejka
przeczytalem ten watek z ciekawosci gdzie ludzi organizuja wesela - i mam WILEKA ale to VERY BIG BIG prosbe
poniewaz my tez organizujemy tam wesele ale 09.09.2006 i chcialbym zebys mi jesli bedziesz jeszcze pamietac przyslala mailem (for@tlen.pl) swoje wrazenia oprawy itp itd
i teraz jeszcze mam kilka pytan "przed" weselem:
na ile osob organizujecie tam weselicho? jak organizujecie przystrojenie tej sali? i skad bedziecie jechac z kosciola? i jaki ewentualnie i skad bedziecie miec transpotr dla gosci? czy organizujecie tam rowniez poprawiny? czy juz macie ustalone menu (jesli tak to mniej wiecej jakie)? ile placicie za osobe? czy wynajmujecie hotel? i jeszcze jedno pytanko z innej beczki, co sadzicie o wlascicielach i z kim zalatwiacie "sprawy"? jelsi chcesz to odpisz na te pytania na maila (podany wyzej)

pozdrawiam serdecznie
maciej\w/

do góry