Widok
http://www.hotel-golun.com.pl/witamy.html
a propos cen to nie moge sie zbytnio wypowiadac,bo my mamy troszke po znajomosci to zalatwiane :))
Bylismy tam na wielu imprezach juz i jedzenia jest zawsze bardzo duzo, wszystko niessmowicie smaczne, pieknie podane i przestrojone. Wystroj stolow zawsze efektowny i elegancki. Kulturalna obsługa.
Sa dwie sale- gorna mniejsza (mysle, ze tak na max 60os) i dolna wieksza- max130.
My od razu bierzemy pokoje dla gości (juz w to wliczone sniadanko nastepnego dnia) i jak juz pisalam poprawiny na swiezym powietrzu. Okolica naprawde przepiekna :)
a propos cen to nie moge sie zbytnio wypowiadac,bo my mamy troszke po znajomosci to zalatwiane :))
Bylismy tam na wielu imprezach juz i jedzenia jest zawsze bardzo duzo, wszystko niessmowicie smaczne, pieknie podane i przestrojone. Wystroj stolow zawsze efektowny i elegancki. Kulturalna obsługa.
Sa dwie sale- gorna mniejsza (mysle, ze tak na max 60os) i dolna wieksza- max130.
My od razu bierzemy pokoje dla gości (juz w to wliczone sniadanko nastepnego dnia) i jak juz pisalam poprawiny na swiezym powietrzu. Okolica naprawde przepiekna :)
Na razie to wiem tylko tyle, że sala pomieści nawet do 140 osób bo i na takim weselu tam byłam. Szefowa tej sali jest tez kucharka i ona przgotowuje menu, oczywiście po ustaleniu z para młodą. Z tego co pamiętam bierze 1000zł a w to jest wliczane: przygotowanie jedzenia, obsługa ( ma dwie pomocnice) i poprawiny. Aha, cista też pieka, ale tort trzeba juz samemu zamówić gdzieś indziej. Mam tam wesele 29 kwietnia, wiec bedę mogła później cos więcej powiedzieć. Numer telefonu podam troszke poźniej, musze poszukać.