Widok

Sala w Bolszewie!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszytskich!

Jesteśmy w trakcie poszukiwania sali i dowiedziałam się, że w Bolszewie jest jakaś fajna sala. Czy ktoś coś wie na ten temat???
Gorąco proszę o pomoc!!!
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.bolszewo.pl
z tego co wiem, to teraz maja jedna salę, a drugą - wiekszą (bo na 200 osób) maja oddac w czerwcu 2006..
Daily dziękuję! Wielka BUŹKA!
jezeli chcesz, to mam zdjecia tego hotelu, które moja siostra zrobiła w ta sobote. Oczywiscie fotki z zewnatrz, ale zawsze to cos:) w razie czego napisz maila:)
Hejka Daily! Byłam w Bolszewie, sala faktycznie fajna, ale mój M. zastanawia się, czy nie lepiej wynająć salę i zorganizować przyjęcie weselna samemu. Sama nie wiem, co mam robić?
Pozdrawiam!
Dzisiaj jadę oglądać dwie sale, mam nadzieję, że może w końcu coś zarezerwuję ;)))))
własnie na ten sam temat dyskutowałam z moją mama, która wymyslił sobie, że moze lepiej wynajać kucharkę. Moze i jest to tańsza wersja, ale na pewno bardziej męcząca. A do tego nie wyobrazam sobie strojenia sali dzień przed tym wielkim dniem:( juz widze siebie jak w czasie slubu padam pyszczkiem na ołtarz ze zmeczenia...
też pytaliśmy sie tam o wesele, ale to było dwa lata temu i jeszzce dokładnie nie wiedzieli, o jedzeniu nic nie wiem ale wystrój jest bardzo ładny i elegancki, duży parking i w ogóle fajne miejsce
Cześć Monia, dzięki za informacje! :))
Pozdrawiam!
my robimy wesele w Bolszewie, ale nie w hotelu Victoria, tylko na sali weselnej z kucharkami. Może jest to wersja bardziej mecząca, ale w ten sposób bardzo dużo zaoszczędzimy i na pewno nie bedziemy musieli się martwić o to czy jedzenia będzie za mało. No i sala jest całkiem fajna.

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry