Widok

Sala w okolicach Kościerzyny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Szukam sali na wesele w Kościerzynie lub okolicach na ok 110 osób. Może to być restauracja lub sala z kucharką. Proszę napiszcie mi jakie są dobre i sprawdzone???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, polecam Ośrodek wypoczynkowy Sosnówka Stężyca gmina Zgorzałe. Duża sala, świetna kuchnia, fantastyczna obsługa Ja byłam bardzo zadowolona i polecę salę każdemu tel. 609-473-609. Mogę polecić też wspaniałego i elastycznego dj który poprowadził nasze wesele fantastycznie, szeroka gama muzyczna i świetne konkursy tel do agencji 515-610-096
Za dj dziękuję bo mamy już orkiestrę. Co do sali to widziałam zdjęcia w internecie rzeczywiście jest ładna ale słyszałam, że jedzenie nie jest za dobre. Ile płaci się od osoby w Sosnówce??
Ja polecam Ośrodek Wypoczynkowy Szarlota. Na ich stronie internetowej możesz znaleźc zdjecia> Pozdrawiam
image
gorąco polecam Gospodarstwo Agroturystyczne u Rychertów w Kiełpinie - mniej wiecej połowa drogi między Gdańskiem a Kościerzyną - na prawdę warto!!!

co nieco w mojej relacji (link pod suwaczkiem), co nieco np. w wątku: http://forum.trojmiasto.pl/Sala-w-Kielpinie-t118248,1,11.html
image
Z czystym sumieniem mogę polecić pensjonat "U STolema" w Ostrzycach. Zarówno osobiście go sprawdziłem, jak również jest na tym forum wiele pozytywnych opinii o tym miejscu.
http://www.pensjonatustolema.pl/
http://www.muzykanawesele.net
email: wodzirej@muzykanawesele.net
gg: 1339315
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/ODSTAPIE-SALE-WESELNA-27-08-2011-roku-t206074,1,11.html

tu jest watek o sali
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Dziękuję ale my planujemy ślub w 2012r więc odstąpienie tej sali nie wchodzi w grę.
Jaką salę możecie jeszcze polecić??? Wie ktoś coś więcej na temat Sosnówki w Zgorzałym?
Ośrodek Neptun w Borzechowie, Wrota Kaszub w Starej Kiszewie :)
Naprawdę jest tak mało sal w mojej okolicy??? Piszcie swoje propozycje dziewczyny błagam...
polecam Wrota Kaszub
"Elipsa" Stężyca
Do Aleksandra27 czy miałaś wesele w Elipsie? Jest to nowa sala z tego co wiem i mało opinii jest na jej temat. Czy mogłabyś mi coś więcej napisać???
sala nowa ale opinie sa dobre.
Sama planuje tam slub :) wynajem sali to koszt ok 4500, mozna miec wlasne kucharki (+ jedna obowiazkowo z Elipsy) lub zdac sie calkowicie na ich prowiant.

Sala moze pomiescic nawet ok 170 osob.
Wszystko mozna znalezc na stronie interntowej chyba http://www.elipsastezyca.pl

Pozdrawiam
Super dziękuję za odpowiedź. Szczerze powiedziawszy nie słyszałam nic na temat Elipsy i dlatego nie wiem czy lepiej mieć wesele w sali, która już jest kilka lat czy właśnie w nowej?
Mary - każda sala kiedyś była nowa, prawda?;)
sprawdź, jak rozmawia ci się z właścicielem/menagerem, moze z obsługą ci się uda porozmawiać, albo pocztą pantoflową czegoś dowiedzieć... nawet na zasadzie zagadania kobitki-sprzedawczyni w sklepie w danej miejscowości...

a nowość sali to też plus - mniejsze obłożenie, więcej terminów, świerze podejście do klienta, większa otwartość (zazwyczaj), brak "nawyków" (np. ale zawsze tak robiliśmy i tego nie zmienimy)
image
Masz rację Aga:) Nowość ma swoje plusy. Odbyło się tam już kilka wesel więc może ktoś jeszcze coś słyszał na temat Elipsy??? Czy jedzenie jest smaczne a obsługa miła???
up up ???
polecam ośrodek wypoczynkowy Szarlota http://www.szarlota.pl/ miałam ten wesele w październiku, wszystko w porządku, sala przepiękna, pyszne jedzonko naprawdę warto tam zorganizować wesele.
image
image
bylam
Wiem, że w Szarlocie jest pięknie i obsługa jest profesjonalna lecz szukam czegoś tańszego. Na stronie jest podane 200zł od osoby plus ciasta, tort, napoje i alkohol oraz za dodatkowe atrakcje też trzeba dopłacić.
up up
Mary, odnośnie Sosnówki byłam tam na weselu i jedzenie uważam że smaczne. Nie odczułam różnicy w smaku potraw - porównując z innymi salami na których miałam okazje się bawić:) sami postanowiliśmy tam wyprawić wesele w czerwcu tego roku. Sala urocza i piękna okolica :)oby pogoda dopisała :)
Ja też polecam Pensjonat u Stolema w Ostrzycach - mieliśmy tam wesele i było super za rozsądną (według mnie niską w porównaniu np. do Sosnówki) cenę. Koleżanka miała w Wieżycy i też była zadowolona, oprócz tego dobre opinie ma też Zajazd Jejmościna w Stężycy - obok 300- letni kościół.
Up up
A ja polecam salę Kamienny Zdrój w Więckowach 17 km od Nowej Karczmy, dzisiaj właśnie podpisaliśmy umowę. Koszt sali to 2000, Mamy wesele na 130 osób. nr kontaktowy 600 700 108
Jak niektóre z dziewczyn mogę również polecić ośrodek Szarlota koło Kościerzyny. Z resztą chyba znasz zalety tego miejsca :) Co do ceny maja fajną promocję listopadową. Najlepiej sprawdź sama :)
Sala godna polecenia. Mieliśmy w Elipsie swoją uroczystość weselną Jesteśmy bardzo zadowoleni Jedzenie smaczne i dużo obsługa super wszędzie czysto i pachnąco DZIĘKI
Potwierdzam waszą opinie sala Super wszystko na wysokim poziomie za rozsądne pieniądze Podziękowania dla kucharek i kelnerek
Zgadzam się z Kamilą i Agnieszką też będziemy mieli tam swe wesele byliśmy na dwuch weselach w rozmowach po weselnych doszliśmy do wniosku ze to jest ta sala na nasze wesele +dla elipsy
czesc polecam kucharza ktory gotował u nas. super gotuje i dobra cene ci da. powiedz ze masz namiar od dominiki . koles współpracuje z salami napewno pomorze. mozesz zobaczyc zdjecia z jego wesel naprawde warto tel. 697781335
a ja polecam dziemiany sala u janty . sama mialam tam wesele
image

image

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry