Widok

Salon Sukien Slubnych Langoria Gdansk-pytanko

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wiecie może jakie są ceny sukienek ślubnych w tym salonie??

pozdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam :) też jestem ciekawa poproszę również o cenę wypożyczenia jeśli wiecie :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zainteresowana:)
image
image
no to nie jestem sama. jade tam jurto ale wole wiedziec wczesniej czego sie spodziewac
ja jestem zainteresowana cenami, ale sukienek wieczorowych- zerknij moze jak bedziesz czy sa w sklepie czy tylko na stronie.
byłam w tym salonie :) ceny podobne jak w innych salonach w Gdansku :) w zaleznosci od sukienki od 1800zl wzwyz :D wypozyczenie to zwykle polowa ceny nowej sukienki....
ale za to obsluga super :)
Dziekuje slicznie, pozdrawiam
wieczorowe tez mnie interesuja wiec sprawdze i napisze Wam
Super. Czekam na relację.
Cześc dziewczyny, jesli któraś byłaby zainteresowana to mam 10 %kupon zniżkowy do tego salonu. Suknię zamówiłam już gdzie indziej, więc szkoda żeby się zmarnował.
To mój mail: isabeell@wp.pl

Pozdrawiam
Ja muszę stwierdzić, że jestem rozczarowana tym salonem :/
Ale to moje osobiste zdanie!
image image

Słoneczko czemu się rozczarowałaś?
image
image
Jak kiedyś byłam popatrzeć, Pani dała do zrozumienia że (zgodnie z naszymi tu na forum podpowiedziami) w salonie są również większe rozmiary do mierzenia... no i dupa :/ Nie dość że jedną sukienkę to 38 mierzyłam to jeszcze Pani była na tyle uprzejma by mi powiedzieć, że (pod klientkę która wypożyczała) w biuście była zwężana :/ i co mi po takim niby mierzeniu? :/
Zdecydowanie lepiej było w First Lady w Pruszczu, Pani z każdego modelu miała i te "popularne" małe i te "bardziej popularne ale przez sprzedawców nie doceniane" 44 :)
image image

a ja kupilam tam swoja suknie za 2300 zł i jestem bardzo zadowolona póki co. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Pani taka "swojska" i nie czułam się tak nieswojo jak w innych wiekszych salonach. Byłam tam juz kilka razy w tym tylko 1 raz sie umawiałam i zawsze Pani znalazła czas,żeby mi podac suknię, cos doradzić czy zrobic przymiarkę. Ale ostateczna opinię będę mogła podac dopiero po odbiorze sukni, bo różnie może być.
twoja sukienka jest z kolekcji 2010 czy 2009?
jaki model wybralas?
ja kupowałam tam sukienke i płaclam 2,5 tys, w innych salonach podobne kosztowały 4 tys i więcej
ja jestem bardzo zadowolona z tego salonu i obsługo też jak najbardziej :)
w momencie kiedy jak kupowałam tam suknie to ceny zaczynały sie chyba od 1300zł.
image
Byłam dziś z kuzynką bo zdecydowała się iść na całość w tym roku i stwierdziłam że mi szkoda że już po ślubie jestem bo jak ja szukałam w zeszłym roku kiecki to nic fajnego nie mogłam znaleźć a tu co druga mi się podobała. Kuzynka przymierzyła chyba z 12 różnych kiecek! W niektórych salonach Panie po 5 miały taką minę że chciałam wyjść.
Ale najważniejsze co chciałam napisać to to że trwa jakaś wyprzedaż od dziś. Jak byłyśmy to chyba przyjechała właścicielka i zaczęła przyczepiać kartki z cenami widziałam że tak ok 1300zł. Ania ma jeszcze dużo czasu na wybór sukni ale akurat ta kiecka która jej się podobała została przeceniona to może ją troche przymusi do zakupu. Co prawda mi się jej wybranka nie podobała bo sama gustuję w księżniczkach a ona dość prostą wybrała ale 1000zł tańszą od ceny jaka była gdy zaczęła mierzyć:)
Panie faktycznie są przemiłe, wiem bo sama kupiłam tam dodatki i jak każda zadowolona klienta teraz przyprowadzam tu koleżanki i znajome które planują ślub. Ja 100% polecam
ja kupilam swoja suknie w tym salonie i tez moge go polecic..
image
image
a jaki model wybrałaś? A czy ktos wie czy mozna tam zdjęcie zrobic sukience???
mozna:) ja wybralam Jordan
image
image
o to fajnie ze mozna zdjecie zrobic bo zazwyczaj w wiekszosci salonów nie mozna robic
a Ty jaki model wybralas??
image
image
a co do pań które tam pracuja to rzeczywiście bardzo fajne, nie wciskajace kitu i nawet namawiajace do zmierzenia jak najwiecej sukienek a nie ja w innych salonach (limit 3-4 sukienki)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
model NASTASSIA, ale nie moge go nigdzie znaleźć w internecie. jest to sukienka taka troche hiszpańska z falbanami
chciałam pokazać ją rodzince w domu i porównac z inną która tez mi sie bardzo podoba, dlatego bylam ciekawa czy tam zdjecia mozna robic, bo sama sie nie pytałam
chociaz mierzylam tam prawie wszystkie suknie tej chyba jednak nie..a ile za nia dalas??
image
image
a ta sukienka Jordan to w jakim stylu jest?
jeszcze jej nie zamówilam, chcialam sie zastanowic, ale cena do szycia to 2600 chyba, a do wypożyczenia to nie wiem
ja tez mierzyłam tam duzo sukienek ale nie patrzalam na ich nazwy
ja kupiłam model Oliwia ;)
image
Jordan to ta z tiulem na dole
image
image
Marciocha ja też kupiłam Oliwię. Ecru z perełkami. Tak z ciekawości to ile za nią dałaś? Mam nadzieję,że teraz nie kosztuje 1300 zł ,bo mi będzie głupio,że przepłaciłam. W środę idę po odbiór i ewentualne przeróbki.
A zdjęcia można chyba robić dopiero jak się zdecydujesz na suknię i podpiszesz umowę.
Ja robiłam zdjęcia podczas przymiarki sukienek i nie było z tym żadnego problemu. Było to na początku roku. Trzeba się po prostu zapytać.
ja tez nie miałam zadnego problemu z robieniem zdjec, panie nie miały
nic przeciwko.

Za suknie dałam równo 2295...normalnie kosztowała wtedy 2550 ale dostalam 10% rabatu...i ja kupiłam białą :D
image
Mierzyłam w sobotę kilka sukienek w Langorii m.in Adrię (MS MODA) za 2950 i Ahirwan (Angel) za 3100
i jak wrazenia??
image
image
a ja znalazłam tam swoje wymarzone buty, z firmy witt kosztowały 230zł.... poszłam do salonu Tyszkiewicz, te same buty kosztowały 170zł
image

Moje? ;)
Bardzo pozytywne. Panie miłe, kompetentne i młode. Mają dobrą kawę, hehe ;)))) (Podobno - siostra piła, ja wciskałam się w sukienki, hehe).
Cenowo - były sukienki za 1300, 1600 ale to dla raczej baaardzo szczuplutkich kobiet.
ja mam podobne odczucia, z czystym sumieniem moge polecic ten salon, tam znalazlam swoja wybranke:)
image
image
Ta sukienka za 3100 to nie Ahirwan tylko Shirvan hehe ;)))))
Ja połączyłam dwa modele sukni i czekam na kreację ze snów...Przymiarkę mam pod koniec maja, mam nadzieję, że wszystko będzie ok... Panie są konkretne i pomocne!
Tak, panie są bardzo fajne, ale ja wolę Agnes w Gdyni - tam znalazłam moją wyśnioną wymarzoną sukienkę ;)

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry