Widok
Jak kiedyś byłam popatrzeć, Pani dała do zrozumienia że (zgodnie z naszymi tu na forum podpowiedziami) w salonie są również większe rozmiary do mierzenia... no i dupa :/ Nie dość że jedną sukienkę to 38 mierzyłam to jeszcze Pani była na tyle uprzejma by mi powiedzieć, że (pod klientkę która wypożyczała) w biuście była zwężana :/ i co mi po takim niby mierzeniu? :/
Zdecydowanie lepiej było w First Lady w Pruszczu, Pani z każdego modelu miała i te "popularne" małe i te "bardziej popularne ale przez sprzedawców nie doceniane" 44 :)
Zdecydowanie lepiej było w First Lady w Pruszczu, Pani z każdego modelu miała i te "popularne" małe i te "bardziej popularne ale przez sprzedawców nie doceniane" 44 :)
a ja kupilam tam swoja suknie za 2300 zł i jestem bardzo zadowolona póki co. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Pani taka "swojska" i nie czułam się tak nieswojo jak w innych wiekszych salonach. Byłam tam juz kilka razy w tym tylko 1 raz sie umawiałam i zawsze Pani znalazła czas,żeby mi podac suknię, cos doradzić czy zrobic przymiarkę. Ale ostateczna opinię będę mogła podac dopiero po odbiorze sukni, bo różnie może być.
Byłam dziś z kuzynką bo zdecydowała się iść na całość w tym roku i stwierdziłam że mi szkoda że już po ślubie jestem bo jak ja szukałam w zeszłym roku kiecki to nic fajnego nie mogłam znaleźć a tu co druga mi się podobała. Kuzynka przymierzyła chyba z 12 różnych kiecek! W niektórych salonach Panie po 5 miały taką minę że chciałam wyjść.
Ale najważniejsze co chciałam napisać to to że trwa jakaś wyprzedaż od dziś. Jak byłyśmy to chyba przyjechała właścicielka i zaczęła przyczepiać kartki z cenami widziałam że tak ok 1300zł. Ania ma jeszcze dużo czasu na wybór sukni ale akurat ta kiecka która jej się podobała została przeceniona to może ją troche przymusi do zakupu. Co prawda mi się jej wybranka nie podobała bo sama gustuję w księżniczkach a ona dość prostą wybrała ale 1000zł tańszą od ceny jaka była gdy zaczęła mierzyć:)
Panie faktycznie są przemiłe, wiem bo sama kupiłam tam dodatki i jak każda zadowolona klienta teraz przyprowadzam tu koleżanki i znajome które planują ślub. Ja 100% polecam
Ale najważniejsze co chciałam napisać to to że trwa jakaś wyprzedaż od dziś. Jak byłyśmy to chyba przyjechała właścicielka i zaczęła przyczepiać kartki z cenami widziałam że tak ok 1300zł. Ania ma jeszcze dużo czasu na wybór sukni ale akurat ta kiecka która jej się podobała została przeceniona to może ją troche przymusi do zakupu. Co prawda mi się jej wybranka nie podobała bo sama gustuję w księżniczkach a ona dość prostą wybrała ale 1000zł tańszą od ceny jaka była gdy zaczęła mierzyć:)
Panie faktycznie są przemiłe, wiem bo sama kupiłam tam dodatki i jak każda zadowolona klienta teraz przyprowadzam tu koleżanki i znajome które planują ślub. Ja 100% polecam
Mierzyłam w sobotę kilka sukienek w Langorii m.in Adrię (MS MODA) za 2950 i Ahirwan (Angel) za 3100
Moje? ;)
Bardzo pozytywne. Panie miłe, kompetentne i młode. Mają dobrą kawę, hehe ;)))) (Podobno - siostra piła, ja wciskałam się w sukienki, hehe).
Cenowo - były sukienki za 1300, 1600 ale to dla raczej baaardzo szczuplutkich kobiet.
Bardzo pozytywne. Panie miłe, kompetentne i młode. Mają dobrą kawę, hehe ;)))) (Podobno - siostra piła, ja wciskałam się w sukienki, hehe).
Cenowo - były sukienki za 1300, 1600 ale to dla raczej baaardzo szczuplutkich kobiet.
Ta sukienka za 3100 to nie Ahirwan tylko Shirvan hehe ;)))))
Tak, panie są bardzo fajne, ale ja wolę Agnes w Gdyni - tam znalazłam moją wyśnioną wymarzoną sukienkę ;)