Widok

Salon kosmetyczny w Baninie

Czy jest w Baninie jakis salon kosmetyczny, gdzie mozna byloby po poludniu wpasc i sie "odswiezyc", a moze planuje sie cos nowego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zainwestujcie w Google ads oraz promowanie postow na fb. Ja tak robilam kiedy do naszej hurtowni przychodziło malo klientow. Placilam za post 14 zl i docierał on do docelowej grupy jako post sponsorowany. Duzo daja tez właśnie adwords jezeli macie swoja strone internetowa. Reklama w lokalnej gazecie, ulotki w zaprzyjaznionych sklepach czy salonach fryzjerskich.

Jeśli sami nie czujecie się dobrze w tym temacie, polecam skorzystanie z pomoicy agencji, która się tym zajmie:
https://wzrosty.pl/

Od siebie daję kontakt do agencji wzrosty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

niedaleko ALgidy jest salon chyba od roku Nina Day Spa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam na paznokciach u Manikosi a raczej w pam studio. Dziewczyna profesjonalna i nie ma mowy o nie wysterylizowanych cążkach. W dodatku maluje pod same skórki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie fachowcy do du.. Tylko szefowa. Jak ktos nie potrafi wyplacic zarobionych przez pracownika pieniedzy to sie nie dziwcie ze taka rotacja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem klientką a nie konkurencją i jestem meeega niezadowolona z panstwa uslug, kilka razy dawalam wam szanse,
Byla ua was pani fryzjerka Justyna super, ale jedyna ona, pozostale panie strzyzenia meskie i chlopca to tragedia, zawsze dlugo, niezdarnie i efekt tragedia krzywo ale dopiero w domu trzeba bylo poprawiac, w salonie zel nalozony jakos sie ukryło
podobnie kosmetyczka, tylko henne i regulacje brwi robilam, w domu chcialo mi sie plakac, wyskubane brwi i do tego krzywo woskiem jedna brew zrobiona
Jestescie najgorszym salonem w baninie na 100%
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za strzyżenie męskie płaci się góra 15-18 zl.a u Was 25-30 bylem w szoku.Juz tam nie pójde i myślę że wielu klientów też. Ale jak będziecie chcieli zachęcić klienta to zejdziecie z ceny- kwestia czasu.
Mają bardzo drogo...
Salon ładny,elegancki ale trochę brudno, dziwię się bo nie mają tam tyle pracy a nawet często jest tam pusto.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

salon loreal w baninie

Ceny mają bardzo wysokie. Szkoda bo obsluga mila.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam w salonie Perła jak jeszcze byl w Feniksie. Pani kosmetyczka spoznila sie 15 min- bylam pierwsza osoba, regulacja brwi trwała bardzo długo i niestety po przyjściu do domu sama wyrywałam te które zostały pominięte. od tamtego czasu chodzę do p. Malwiny w salonie Ekubicka W Feniksie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest prowadzi go Pani na gwozdźkowej ,bo przeniosła się z Gdynii i mogę Panią Agatę polecić
Salon Emi na Sadowej 22 polecam
Ja chodzę do Perły już prawie dwa lata i jeszcze nigdy nie byłam nie zadowolona . Dziewczyny miłe uważam że kompetentne ,atmosfera super czego chcieć więcej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Perła :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
u nich czyli u kogo?
Anna, możesz rozwinąć myśl? jakie to paznokcie? zwykły manicure czy jakaś hybryda? itp. piszcie proszę bardziej konkretnie, bo że tragedia i źle to nie mówi nic i każdy może wpisać.
Ja byłam u nich raz na hybrydzie, to już dość dawno i kilka razy na zwykłym manicure. Co do hybrydy to była rewelacyjna, te lakiery co mają są fenomenalne (miałam bez żadnych wzorków), było cieniutko zrobione, i nic się z tym nie działo, ale nie robię już hybrydy, bo później ciężko to ściągnąć i paznokcie się niszczą. I zwykły manicure też ok, nie wiem w sumie co tu można popsuć... najważniejsze jakiej jakości lakier, a naprawdę mają super te CND, także ja polecam, chyba że się coś ostatnio popsuło się u nich?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mon Rose nad Tiramisu , porządnie i dokładnie ,chodze do Pani Moniki lub Róży to sa właścicielki i sa kosmetologami a nie po kursach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Regulacja brwi w salonie Perła- przez tydzień leczyłam rany po depilacji woskiem, na fotelu siedziałam ponad godzinę. I jeszcze zdziwienie,że wyszłam niezadowolona. Paznokcie zrobiłam raz u p.Leny i takie sobie,ale do powiedzenia na temat tego jak są źle zrobione to miała wiele.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
potwierdzam powyższy post juz tam nie robię manicure
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bylam w tym salonie Perla.Paznokcie tragedia.Wiecej nie pojde.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry