Widok

Salon kosmetyczny w Baninie

Czy jest w Baninie jakis salon kosmetyczny, gdzie mozna byloby po poludniu wpasc i sie "odswiezyc", a moze planuje sie cos nowego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kobieto czemu nie sprawdzisz w Baninie, sa ulotki, banery.
Ja osobiście chodzę do Mon Rose- nad cukiernia Tiramisu.
Wiem ,że jest jakis jeszcze nad delikatesami Xavier, to nowy salon ale tam nie byłam.
Do Mon Rose trzeba sie wczesniej umawiać bo sa kolejki.
Mogę podac telefon z ulotki
58/ 681-82-53
Zapytaj o godziny otwarcia bo chyba w środę i piatek maja czynne do 20
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam Beate z alessandro to nad delitatesami, dostosowuje godziny pracy do potrzeb klientek :)
Juz wkrotce nowe otwarcie gabinetu kosmetycznego w Baninie.Podobno gdzies kolo centrum fitnesu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
KubickaE to nowe Studio Urody na pszennej 112, super rozwijające się centrum handlowe :) Siłownia i pod nosem taki salon to rarytas :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
salon fryzjerski ok ale kosmetyczny? lakier odpada po 2 dniach .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ta jassne ! Chinskie sprzety do czwiczenia..kryptoreklama!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ten salon loreal w fenixie - rewelka!! szok - coś takiego w Baninie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Loreal super salon
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Salon nic szczególnego. Ładny, to fakt, ale jakość przeciętna, gorsza od większości fryzjerów w Baninie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wizualnie rewelka- zgadzam się ale po wizycie u fryzjera musiałam wrócić do mojej stałej fryzjerki żeby poprawiała bo na "poprawę" w lorealu nie miałam ochoty :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
ciekawe kto minusuje na salon Loreala
Oj zawistne kobiety, ktos stworzył cos fajnego, produkty jakościowo wyższe niż u innych a wy minusujecie.
Ja jestem zadowolona i życzę powodzenia właścicielce, fajnie ,że mamy nowoczesny salon, cenowo tańszy od Mon Rose np.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
Zgadzam się z poprzednią opinią. Budują wam coś luksusowego i dobrego wiele osób widziałam że wychodzi zadowolonych ale trzeba przecież ponarzekać ... taki chyba to już nasz naród ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
a to ciekawe bo ja tam wiecznie pustki widzę
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
A czy napisałam coś złego o jakości produktów, wyglądzie salonu czy też cenach? Poza tym dodanie na forum swojej opinii raczej nie ma nic wspólnego z zawiścią, na tym to polega :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.Dobrze tak obsmarowac kogos przez forum..nie trzeba sie podpisywac i to duzo latwiejsze niz przyjsc i powiedziec , ze jest sie niezadowolonym...konkurencji zyczymy powodzenia z calego serca.Jezeli tak mocno obserwuje jaki u nas jest ruch...to moze lepiej patrzec w swoim kierunku...To nie metoda drogie Panie na reklame...Naszym Klientom dziekujemy za dobre slowa.Obiecujemy , ze bedziemy o Was dbac zawsze...
E.Kubicka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16
No i fajnie, że zajęła Pani głos w sprawie. Trochę szumu nigdy nie zaszkodzi. Mnie na przykład zaintrygowało i zamierzam się wybrać na rekonesans. Fryzurę raczej trudno spieprzyć i mnie zawsze się podoba nowa. Raz tylko wyszłam niezadowolona (na szczęście po uczesaniu) z słynnego wiejskiego z kurortowymi cenami salonu MR. Fryzura na wesele chrześniaczki postarzyła mnie o jakieś 10 lat, bo wyglądałam jak matrona w przysłowiowym kasku. Na domiar złego zamiast to zmyć ze łba i uczesać się po swojemu, w swej naiwności poszłam tak na owe wesele, tłumacząc sobie, że jak zapłaciłam 120zeta za babciowe wałki i tonę lakieru to nie wypada spuścić tej kasy do kanalizacji. Zapomniałabym o tym szybko ale niestety zdjęcia pozostały. Brrr, aż mną wstrząsnęło. Pozdrawiam Panie fryzjerki (a może stylistki/ów fryzur, hę?)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Owszem można przyjść i powiedzieć że jest się niezadowolonym tylko co z tego? I tak drugi raz nie oddałabym się w ręce tej samej fryzjerki bo może potem nie byłoby już z czego zrobić kolejnych poprawek :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Forum jest po to aby wyrażać opinie ( nawet nieodpowiadajace właścicielce salonu) i fakt jest taki: super salon tylko jakość obsługi kiepska
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
A o którym salonie piszesz?
do góry