Widok
Moje 2 przyjaciołki tam rodziły i obie sa mega zadowolone. W obu przypadkach ciecie robił dr Wilinski i ponoc to dobry specjalista i wspaniały człowiek.
Super warunki, jednoosobowe pokoje. Bardzo dobra opieka pielęgniarek.
Jest forum salve łodz na ktorym znajdziesz wszystkie niezbedne informacje.
Jeśli się zastanawiasz to nie masz nad czym. Salve to dobry wybór i dobra cena.
Super warunki, jednoosobowe pokoje. Bardzo dobra opieka pielęgniarek.
Jest forum salve łodz na ktorym znajdziesz wszystkie niezbedne informacje.
Jeśli się zastanawiasz to nie masz nad czym. Salve to dobry wybór i dobra cena.
http://forum.trojmiasto.pl/Dawny-Swissmed-porod-2015-t601264,1,160.html#npu1
Zobacz w tym wątku tak pod koniec. Po zamknięciu Swissu niektóre kobiety się zdecydowały i pojechały do Łodzi. Popatrz na posty tak od końcówki maja. Tam kilka dziewczyn opisuje jak jest w Salve.
Zobacz w tym wątku tak pod koniec. Po zamknięciu Swissu niektóre kobiety się zdecydowały i pojechały do Łodzi. Popatrz na posty tak od końcówki maja. Tam kilka dziewczyn opisuje jak jest w Salve.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Salve w Łodzi w 2016r przestało oferować porody płatne, a wszystko przez aferę, którą nakręciły jakieś 4 panie. Prokuratura wszczęła śledzctwo w sprawie "podwójnie oplacanych porodów" gdyż placówka pobierała płatność z NFZ oraz od pacjentek za tzw ponadstandardowe warunki... W ten sposób zepsuto nam wspaniałą prywatną porodówkę, która oferowała świetne warunki oraz bardzo atrakcyjne ceny. Widocznie konkurencję kłuło to w oczy i podstawili pare awanturniczek... bo naprawdę nie wierzę, że jakakolwiek zdrowa na umyśle kobieta mogłaby pomyśleć, że w ramach NFZ może rodzić w takich warunkach a potem przebywać w maks 2os sali z prywatna łazienką, łóżkiem na pilota, telewizorem, pysznym obiadkiem wybieranym z menu, obecnością męża w pokoju od rana do późnego wieczora, gdzie nie trzeba było brać ze sobą własnych pieluch, podkładów, ubranek i niczego i gdzie personel jest w każdej chwili do dyspozycji. Rodziłam tam 2 lata temu, teraz jestem w drugiej ciąży i znowu chciałam tam rodzić a tu taki numer. Jestem wkurzona co to w tej Polsce się wyrabia. W dodatku gdyńska Clinica Medica też zakończyła porodową działalność i kobiety z trójmiasta nie mają żadnej opcji. Całe szczęście w Łodzi otworzono nową prywatna porodówkę Pro Familia (może to właśnie ich Salve kłuło w oczy??) więc chcąc nie chcąc można tam szukać miejsca dla siebie. Chodzą również słuchy że Swissmed w Gdańsku od początku roku 2018 ma wznowić działalność oddziału położniczego. Oby oby!