Widok
mmm nie mam "fejsa" - ups jeszcze jeden szczegół i n t y m n y ( a Ty wiesz co to znacza intymność? ) głupią Ty ze mnie próbujesz zrobić , więc sarkastycznie do tego podchodze, zeby mówić Twoim językiem ( przeciez innego nie zrozumiesz), a samotna nie jestem - gdybyś był tak błyskotliwy, jak Ci sie wydaje, ze jesteś, to zrozumiałbyś co miałam na myśli.
@.ka.
moze i 'salabo' mi idzie, ale naprawde nie interesuja mnie szczegoly z twojego zycia intymnego, wiec daruj sobie te teksty ze jestes glupia, samotna i robisz 'cos' poza siedzeniem na forum. jezeli te fakty sprawiaja ci satysfakcje i jestes z nich dumna, to podziel sie nimi na fejsie, zdecydowanie bardziej ci to wyjdzie na zdrowie :D
moze i 'salabo' mi idzie, ale naprawde nie interesuja mnie szczegoly z twojego zycia intymnego, wiec daruj sobie te teksty ze jestes glupia, samotna i robisz 'cos' poza siedzeniem na forum. jezeli te fakty sprawiaja ci satysfakcje i jestes z nich dumna, to podziel sie nimi na fejsie, zdecydowanie bardziej ci to wyjdzie na zdrowie :D