Widok

Samotni

Witam wszystkich. Jakie zaskakujące jest to jak wielu samotnych ludzi jest w trójmieście. Mieście gdzie można by rzec tętni życie towarzyskie.
Skąd się bierzemy, przecież nie jesteśmy nieśmiali, czy nie towarzyscy.
Może za bardzo leniwi a może zapracowani. Ale jedno jest pewne gdzieś ta samotność nas unieszczęśliwia. Kochani zróbmy coś z tym, poznajmy się, spędźmy wspólnie czas. Odłóżmy komputery i ich wirtualny świat, wyjdźmy do ludzi, złammy stereotypy samotnych dziewcząt przy barze czy osiłków z siłowni. Miejmy odwagę odezwać się do samotnej osoby w pubie, otwórzmy się na siebie. Będzie nam łatwiej i życie stanie się łatwiejsze. Pozdrawiam i życzę powodzenie w zawieraniu nowych znajomości.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za wiadomość. Często informacje w internecie są przestarzałe, więc szukałam kogoś, kto tam był ostatnio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wystarczy wygooglać - w każdą środę.

http://www.trojmiasto.pl/Dwa-Swiaty-o18755.html
Czy ktoś czy w "Dwa Światy" w Gdyni nadal są imprezy karaoke? W jaki dzień?
Jak na razie nie ma komu kibicować. Na żadne spotkanie nie ma więcej niż dwie osoby... :(
Ja najchętniej spotkam się, ale w godzinach porannych od poniedziałku do piątku (Wielki Kack, Orłowo, Brzeźno)
kingala@onet.pl
Dobra inicjatywa, będę Wam kibicował!!! Trzeba jakoś wychodzić z przed tego kompa, właśnie kombinuję jak to zrobić...
Jakiś sposób musi być, mniej inwazyjny niż masowa randka w ciemno? :-)
A może w Orłowie?...
Jeśli w Gdańsku Gł, to przed pracką trochę czasu się znajdzie (ja średniowieczny) ;-)
Kto ma czas 17 lutego o 10:00?
No cóż... w grupie czasami fajnie jak są ludzie w różnym wieku, ale na razie nie ma chętnych na to spotkanie... Może po feriach będzie łatwiej...? Serdecznie wszystkich pozdrawiam i ... aby do wiosny!
Tak trochę odbijając to z samotnych młodszych...dużo młodszych już chyba nie bardzo pasuję?
Spotkanie w piątek 6 lutego 2015 o godz. 18:00 w Sopocie na Monte Cassino przy kościele Pw. Św. Jerzego - znak rozpoznawczy: Żółta wstążeczka. kto przyjdzie?
Spotkanie w piątek 6 lutego 2015 o godz. 18:00 w Sopocie na Monte Cassino przy kościele Pw. Św. Jerzego - znak rozpoznawczy: Żółta wstążeczka. kto przyjdzie?
Proszę napisz na mój e-mail, bo tu nie wiem czy uda się zgadać
kingala@onet.pl
Mam 40 lat
hej Joanna, tez jestem z Wielkiego Kacka i bardzo doskwiera mi samotność w dosłownym tego słowa znaczeniu, nie udało mi się założyć rodziny i bardzo teraz cierpię z tego powodu, bo koleżanki dzieciate żyją swoim rodzinnym życiem, do tego moja rodzina (rodzice rodzeństwo) mieszka poza trójmiastem, ile masz lat? ja skoczyłam magiczną 40-ke, może spotkamy się kiedyś na spacerze po osiedlu :)
Joanna Wielki Kack nie jest aż tak wielki ;) chętnie dołączę do spacerowiczów. Jakieś terminy?
40-kilku latek też chętnie wybierze się na spacer. Jeśli nie przeszkadzam chętnie się przyłączę. A może też kawa? ciekawa konwersacja?
Mój mail a.leszcz@op.pl
A mogą być kobiety?
Bo już chętna jest Izabella i ja ;)
Joanna witaj w klubie. Odezwij się do mnie: arrnica@poczta.fm
to wbrew pozorom nie jesteś sam(a), mamy podobnie ...
może nie identycznie ale też jakoś bez przyjaciół zostałem a rodzina ...
pójść -sorki

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (180 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry