Widok

Samotni

Witam wszystkich. Jakie zaskakujące jest to jak wielu samotnych ludzi jest w trójmieście. Mieście gdzie można by rzec tętni życie towarzyskie.
Skąd się bierzemy, przecież nie jesteśmy nieśmiali, czy nie towarzyscy.
Może za bardzo leniwi a może zapracowani. Ale jedno jest pewne gdzieś ta samotność nas unieszczęśliwia. Kochani zróbmy coś z tym, poznajmy się, spędźmy wspólnie czas. Odłóżmy komputery i ich wirtualny świat, wyjdźmy do ludzi, złammy stereotypy samotnych dziewcząt przy barze czy osiłków z siłowni. Miejmy odwagę odezwać się do samotnej osoby w pubie, otwórzmy się na siebie. Będzie nam łatwiej i życie stanie się łatwiejsze. Pozdrawiam i życzę powodzenie w zawieraniu nowych znajomości.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wcale nie jest tak ciężko znaleźć dobrego przyjaciela i miłego kompana na życie. jest serwis co prawda płatny ale są spotkania grup ludzi fantastycznych a w cenie wszystko, uśmiałam się co nie miara do łez poznałam tam Przemka moje serducho kochane a koleżanka Michała od dwóch tygodni są na miesiącu miodowym. Samotnymi można być z wyboru lub strachu przed życiem. Za dwa tygodnie idziemy na spotkanie z Michałkiem i jego kolegą wstydkiem z tortem ciekawe gdzie organizator nas tym razem zabierze. Pa Wszystkim. kwiatwisni@jo.pl i nie bójcie się zakochać to miłe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisałeś do forum to już nie jesteś samotny bo tutaj zaglądają wszyscy.
Ja co często bywam w Gdyni a mieszkam 200 km od trójmiasta i interesuje mnie życie ludzi tutaj .Dzisiaj rodziny są rozwalone , większość to za granicą za chlebem np. jak ja dzieci matkę nie bardzo znają bo by trzeba może pomóc.I chociaż mam tu i ówdzie przyjaciół to też czuję się
samotnie - mam 60 + niech tutaj piszą różni samotni.
Wywołałeś "wilka z lasu " dobry ludzki artykuł oby tylko wchodzili i wpisywali się dobrzy , normalni ludzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam sie z ta opinia, ze swojego doswiadczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Co wy ludzie wiecie o samotności, wyobcowaniu, tęsknocie."
Napisz co Ty wiesz lub nie pisz nic skoro wiesz więcej a nie chcesz się podzielić;)
Kurczaki, że wcześniej tu nie zajrzałam ;-) Nacieszyłabym troszku oczy ;p Mam nadzieję, że zabawa była udana :D Pozdrawiam
No ja tam jednak męski striptiz odpuszczę ;). Pozdr
Wybieram się dzisiaj z koleżankami na pokaz "męskich wdzięków", chętne zapraszam (napisz na priv). Szczegóły http://www.faceclub-gdynia.pl/
I try to take one day at the time, but sometimes several days attack me at once...
zależy czego rozmiar
Ja mogę cię rozweselici
Tajemnica jesteś tam? zaglądasz tutaj często? jaką tajemnice skrywasz?
Racja zaczęło się fajnie a skończyło się na... ja też siedzę w samotności brakuje mi wyjść z domu, brakuje mi ludzi, z którymi można by się spotkać, pogadać, pośmiać się. Przy dwójce dzieci no za lekko nie jest;)
ojjjjj GADACIE NA RATY wstawcie sobie jakas strone www. wrzuccie zdjecie :P brzydkie + nr np 1,2,3 - i sie potem zglaszajcie 1 chce poznac 54 a takie ukladanie sie i ukrywanie w necie SUCKS
jaka Iza?:)
jak mój MICHAS TO WITAJ;)
NIE MÓJ TEZ WITAJ:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cześć Iza :))
jesteś tam jeszcze??
o taak --promocja mikołajkowa na pewno jest:)
co mezczyzna chciałby do buta dostać?
http://nielegalna.pl/bielizna/stroje-kostiumy-przebrania/mikolajki/
----
odp-
w czasach swietnosci---------jedrnosci ,powabnosci,doskonałej proporcji,konsystencji itd....".time of the best look"
gdzies około 20,30,40 /max ,kiedy jeszcze dzieci i menopauza ich nie wyeksploatowały
w czasach kiedy ktoś je regularnie masował i doceniał..cieszył się nimi..

zaprawdę wiem co mówie--małe jest wygodniejsze i dłużej słuzy:)
aczkolwiek nie deprecjonuje u pan zadowolonych ze swojego
ja tylko podeszłam do tego od mniej ekscytującej strony
--
dopasowanie to jest istotne...
yyymmmm , nie tobie ? a mnie może ? ;)

apropos tego linku wklejonego przez isztar , gdzieś w trójmieście jakieś wyprzedaże/promocje tegoż asortymentu możecie polecić ?
Nie mnie to oceniać :)
przez świetność rozumiemy - bogactwo formy
obfitość, okazałość, przepych, bogactwo, bujność, nadmiar, reprezentacyjność

więc czasy świetności to okres czasu w którym uważasz że omawiana kwestia spełnia powyższe kryteria

spełnia ?
Chyba po prostu nieładnie się wtrąciłam w rozmowę starszych i tyle :P
Ale liczę na to, że sam mi wytłumaczysz własne pojęcie czasów świetności, może niekonieczne na biuście, no chyba że na własnym :P
@Ilona
o czasy świetności to nie było do ciebie , ale widzę że chcesz udzielić odpowiedzi ;) nie chcę cię powstrzymywać , ani zniechęcać , jeżeli określenie czasy świetności jest względne to użyj innego lub wytłumacz bliżej.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

do góry