Widok

Samotni

Witam wszystkich. Jakie zaskakujące jest to jak wielu samotnych ludzi jest w trójmieście. Mieście gdzie można by rzec tętni życie towarzyskie.
Skąd się bierzemy, przecież nie jesteśmy nieśmiali, czy nie towarzyscy.
Może za bardzo leniwi a może zapracowani. Ale jedno jest pewne gdzieś ta samotność nas unieszczęśliwia. Kochani zróbmy coś z tym, poznajmy się, spędźmy wspólnie czas. Odłóżmy komputery i ich wirtualny świat, wyjdźmy do ludzi, złammy stereotypy samotnych dziewcząt przy barze czy osiłków z siłowni. Miejmy odwagę odezwać się do samotnej osoby w pubie, otwórzmy się na siebie. Będzie nam łatwiej i życie stanie się łatwiejsze. Pozdrawiam i życzę powodzenie w zawieraniu nowych znajomości.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisałeś do forum to już nie jesteś samotny bo tutaj zaglądają wszyscy.
Ja co często bywam w Gdyni a mieszkam 200 km od trójmiasta i interesuje mnie życie ludzi tutaj .Dzisiaj rodziny są rozwalone , większość to za granicą za chlebem np. jak ja dzieci matkę nie bardzo znają bo by trzeba może pomóc.I chociaż mam tu i ówdzie przyjaciół to też czuję się
samotnie - mam 60 + niech tutaj piszą różni samotni.
Wywołałeś "wilka z lasu " dobry ludzki artykuł oby tylko wchodzili i wpisywali się dobrzy , normalni ludzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wcale nie jest tak ciężko znaleźć dobrego przyjaciela i miłego kompana na życie. jest serwis co prawda płatny ale są spotkania grup ludzi fantastycznych a w cenie wszystko, uśmiałam się co nie miara do łez poznałam tam Przemka moje serducho kochane a koleżanka Michała od dwóch tygodni są na miesiącu miodowym. Samotnymi można być z wyboru lub strachu przed życiem. Za dwa tygodnie idziemy na spotkanie z Michałkiem i jego kolegą wstydkiem z tortem ciekawe gdzie organizator nas tym razem zabierze. Pa Wszystkim. kwiatwisni@jo.pl i nie bójcie się zakochać to miłe.
Czy to kryptoreklama?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podobnie jak ja. Moi znajomi ograniczają sie jedynie do znajomych z pracy a z Gdanska nie jestem wiec sami rozumiecie..... Fajnie by bylo poznac kogos;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agnieszka, szczęściaro jedna, konkretniej proszę;) Co za spotkania? Kto organizuje??? Masz może na myśli jakieś szybkie randki? Pierwsze skojarzenie...
a ja jestem samotna w związku
calymi dniami sama, a czas spedzany od wielkiego dzwoni wspolnie jest jakby odbębnianym obowiązkiem, przy czym partner jest bardziej jak niemiły współlokator niż jak ktoś, kto czujesz że się kocha
mam 23 lata i nigdy nie byłam tak nieszczęśliwa
To dlaczego tego nie zmienisz? Czyta się Ciebie, jakbyś miała z 60-kę na karku i 35 lat małżeństwa za sobą...
"...jakbyś miała z 60-kę na karku i 35 lat małżeństwa za sobą..."

...czwórkę dzieci i dożywotni kredyt hipoteczny. ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Onna- w tym wieku dopiero rozpoczyna się dorosłe życie zazwyczaj:-) Ja w Twoim wieku za mąż wychodziłam, a inne koleżanki dopiero zaczęły rozglądać się za kimś do stałego związku.Wrzuć na luz, zostaw faceta, znajdź jakieś hobby, albo dokształcaj się, a kiedyś miłość pojawi się.
jak juz odkurzyliscie tez watek--to proponuje
---
aby wszyscy ci,którzy czuja sie
samotni i smutni
i wiotcy i czołgajacy sie
i zasmarkani:)
i stare panny i kawalery z odzysku
i inne istoty ,które przegladaja to forum
a sie nie odzywaja
aby w wigilie w koncu to zrobiły
i odezwały sie ludzkim głosem
abysmy nie zapomnieli ..pozyczyc sobie
słabego sznura i bezwonnego gazu...
siet nie o to chodzi

zebysmy troche ciepłą sobie dali....:]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

podpisuję się "ręcyma i nogami"

Chyba nie tylko jedna osoba tutaj wie, co to jest samotność. Każdy z nas ma jakieś doświadczenia w tym temacie. Isztar ma rację...zacznijmy chociaż w wigilię mówić ludzkim głosem.
ludzie czemu nie piszecie?

czyta forum wiele osób!

i niejednemu smutno-----wiec--

nabierzcie odwagi:):)

czy myslicie ,ze c****skacze forumowi i te koguty i przemadrzałe

persony nie maja chwil słabosci i załamania

bzdura

oni tylko o tym nie mówia..

maski nakładaja...
Isztar, każdy na pewno czuł się kiedyś samotny.Ludzie czują się samotni nawet w związkach, ale nie każdy chce się zbytnio uzewnętrzniać.Ciężko się przyznać do swoich słabości nawet przed samym sobą
czul sie i z dołka wyszoł:)

ja czasem bajki na pocieche sobie ogladam np "misza i masza":)
witam, mam 25 lat i szukam miłem, sympatycznej, ładnej dziewcznyny. Jest jakaś zainteresowana poznaniem sie ?
masz ochotę na wspólny mily wieczór Onna ?Pozdrawiam .Onn.
Wszystkim samotnym z wyboru i nie zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Powiem tyle, jestem otwarty na wszelkie propozycje spedzenia wolnego czasu poza domem. Ludzie pisząc wiadomości na takich portalach zostawiajcie namiary na siebie, będzie jakas droga kontaktu.
Zostawie emaila i mam nadzieję, że już niedługo się spotkamy
maciej.kus.7@gmail.com
Mam męża i dzieci, ale czuję się bardzo samotna. Nie mam z kim dzielić swoich zainteresowań i pasji. Stałam się odludkiem i w ogóle nie chce mi się wychodzić z domu a jak fajnie byłoby mieć motywację, żeby spotkać się z kimś w kawiarni, kinie, na kręglach lub zbiorowym spacerze....
Szczególnie fajnie byłoby poznać kogoś z Wielkiego Kacka, ale każda osoba z Trójmiasta byłaby mile widziana przeze mnie.
kingala@onet.pl

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (180 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry