Widok

Sanatorium Jagiellonka Rabka-Zdroj

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś z Was miał okazje tam być? Jadę z Synkiem 10.11.Jakie warunki? Nie zależy mu na luksusach. Naczytałam się różnych opinii, większość negatywnych niestety ale są to opinie sprzed kilku lat. Jak wyglądają zabiegi? Czy jest możliwość zorganizowania ich tak, żeby mieć kilka godzin wolnego na zwiedzanie? Czy jest możliwość prania? Kompletnie nie wiem, ile ciuszków zabrać dziecku itp. Każda opinia cenna i z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam też kilka lat temu, byliśmy bardzo zadowoleni;
przede wszystkim Rabka jest piękna, mnóstwo fajnych placów zabaw, miejsc do zobaczenia, poza tym codziennie w dni robocze panie sprzątały nam pokój, 3 dania wystarczały nam, nie musiałam gotować, sprzątać, nawet kupować nic do jedzenia; wypoczęłam, jak ci dziecko zachoruje, to możesz iść rano do pediatry, o zabiegach możesz dyskutować z pediatrami; kąpiele borowinowe i kąpiele solankowe były świetne!
od tamtej pory (a to już prawie 3 lata) dzieci ani razy nie były chore dłużej niż 2-3 dni; prać możesz (wtedy to 5 zł kosztowało, możesz zadzwonić, dopytać), jest możliwość zwiedzania, ale pediatra sugerowała, żeby nie chodzić po górach, by organizm się regenerował po zabiegach, ale zwiedzać spokojnie można;
bo tam też trochę się nauczyłam, jak nie chuchać i dmuchać na dzieci, pewnie dlatego też przestały chorować, masz dziecko chore i musisz zejść na śniadanie, by spotkało jeszcze bardziej chore, dla mnie to było wezwanie wtedy, teraz się zupełnie chorych dzieci nie boję;
tam też możesz zadzwonić i o rzeczy typu pralka dopytać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

nietrzymanie moczu po ciąży (28 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

do góry