Widok

Sanki-odpowiedni wiek

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak myślicie?Ile bobas musi mieć by go wsadzić na sanki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja raczej dam sobie spokój w tym roku z sankami,bo mały nawet nie siedzi sam,jeszcze trzęsie głową i się kolibie
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Tu sa fajne i rozsadna cena http://www.swistak.pl/a12170485,Spiworek-MUMIA-polarowy-NA-SANKI-i-do-WOZKA.html
Jednak sie pomylilam, ten spiworek w borowce to do wozka. Wpisalam w google i wyskoczylo mi to http://www.2o2.pl/c,pl,60_206,2,1,0,long,spiworki-do-sanek.html ceny z kosmosu ale na pewno znajdziesz cos normalnego
wejdz na http://www.borowkasklep.pl maja tam spiworek -zrob zdjecie sanek jak masz watpliwosci i wyslij im mailem,zeby napisali,czy bedzie pasowac, albo na alegro poszukaj.
W ostatecznosci mozna uszyc z cieplego koca lub starego kozucha ;)
a ja mam zwykłe malutkie sanki z oparciem, chciałabym dokupić do nich śpiworek, ma on dziurki na pasy bezpieczeństwa, zastanawiam się jednak jak to zamontować, trzeba osobno dokupić pasy, czy jak? i gdzie je dostać?
Wczoraj doreczyli sanki. To wlasciwie male sanie! Nie dziwie sie,ze Was zaczepiali na spacerach, bo zdecydowanie sie wyrozniaja. Zdjecie nie oddaje w pelni ich atutow. To teraz czekamy na snieg!
Tez o tym myslalam. Gdyby Akpol albo inny duzy sklep kupowal u nich hurtowo, to sanki mialyby branie ;D Moze ktoras z forumek zna kogos kto prowadzi sklep i moglby wprowadzic je do asortymentu? Kiedys ktoras pisala,ze znajomi otworzyli sklep z art. dla dzieci.
Kasiu cała przyjemność po mojej stronie ,cieszę się ze pomogłam :)) ,widzisz a ja nie pomyślałam aby do nich napisać,kupowane były 2 pary na raz :) ,jak w sklepach oglądałam też nic specjalnego nie było a ceny.... łooo matko ;( ja jestem bardzo z nich zadowolona i mam nadzieję ze wy też będziecie bo niewiele droższe od metalowców a dużo lepsze,moje wiszą w piwnicy i czekają na śnieg :)) swoją drogą jak by był gdzieś w trójmiescie ich sklep bądź możliwość zakupu tych sanek to mieliby wzięcie i to spore bo nie każdy ma internet bądz konto na allegro a nie było osoby która mnie na spacerach pytała gdzie można kupić takie sanie ,jak mówiłam gdzie to już miny trochę niektórym się zmieniały :( .
Dziewczyny napisalam i ... dostalam znizke na przesylke. Zaplace 14zl ;D Ich strona to http://www.borowkasklep.pl jak napiszecie maila, to rowniez dostaniecie znizke, bo nigdzie w 3-miescie nie mozna kupic ich produktow. Odpisali mi szybko,ze moge zamowic przez e-mail zamiast przez allegro i dostane znizke.
Ogladalam dzis w Realu i nawet "najpozadniejsze" jakie tam mieli nie spelnily moich oczekiwan, a kosztowaly 90zl, wiec zdecydowalam sie zaplacic 103 (z przesylka) i mam nadzieje,ze beda nam sluzyc wiele lat.
Kulka jeszcze raz dzieki za linka, bo od niego sie zaczelo...
Moj synek mial 13 miesiecy, gdy pierwszy raz jezdzil sankami. Fakt, ze byly to krotkie dystanse, no ale to zawsze cos... ;)
Fajnie by było bo za przesyłkę zawsze mniej :) chyba że ktoś jeszcze z forum np.będzie kupował takie to możecie się umówić i nie jestem pewna ale wysyłka wtedy jeden koszt ,ja niestety nie widziałam w sklepach i moja siostra też,w ogóle w okolicy takich nie widziałam jeszcze u nikogo (oprócz siostry) są fajne o tyle że na przyszły rok obydwa żuczki moje wsiądą,mała na chwilkę to już w tym :)
Kulka ja musze miec te sanki z Twojego linku. Napisalam wlasnie do sprzedawcy, czy maja jakies przedstawicielstwa/sklepy w 3-miescie. Jak nie, to chyba zamowie na allegro.
no ja też właśnie nie koniecznie chciałabym płacić 1/3 wartości sanek za przesyłkę ;)

dlatego chciałabym takie sanki kupić gdzieś na miejscu :]
ja liczę tak, nie na I święta ale na drugie już tak
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Szczerze mówiąc ja takich w sklepach jeszcze nigdzie nie widziałam ,nawet w Mama i Ja.Drewniane albo takie zwykłe metalowe i owszem (ceny niewiele mniejsze ),ale jak widziałam ceny to stwierdziliśmy że lepiej zapłacić parę złotych więcej ale sanki masz na kilka sezonów i porządnej jakości ,a takie drewniane ponoć pękają ,koleżanka kiedyś kupiła i całej zimy nie wytrzymały, musiała kupować drugie .
Dziewczyny a Wy wszystkie kupujecie sanki na allegro? Bo ja wlasnie przed zakupem i jakos nie chce placic za przesylke. W sklepach typu Tesco, czy Sellgross tez dostane takie porzadne sanki? Bo te co wkleila Kulka bardzo mi sie podobaja, zwlaszcza to tworzywo zamiast listewek i wytrzymalosc 100kg ;D Gdyby Tomus mial z dziadkiem z gorki zjezdzac...
Oczywiście mała na krótkie dystanse w tym roku :) ale na przyszły już razem będą smigać :)
My mamy takie sanki w zeszłym roku mały na gwiazdkę dostał,w tym roku jak mała będzie już dobrze siedziała to razem się zmieszczą ,na pare lat wystarczą bo są solidne
http://allegro.pl/borowka-sanki-z-oparciem-i-pasami-bez-3-kolory-i1275711290.html
No faaaaaaaaaajne. Ale cena........:/
A ja kupiłam synkowi takie: http://allegro.pl/markowe-sanki-regulacja-raczki-kolory-krakow-i1265683903.html , są rewelacyjne i mają cieplutki śpiworek :) My mamy kolor niebieski :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry