Widok

Sen 1,5 rocznego dziecka!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam kilka pytan do mam dzieci w tym wieku.
Czy maja wasze dzieci jeszcze drzemke popoludniowa?, jak spia potem w nocy?Co dajecie jesc przed spaniem i ile,czy budza sie w nocy i dajecie wtedy mleko?Ostatnie pytanie dzieci spia same czy z wami?Dziekuje z gory za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koleznak cora po 20 zasypia i spi do rana do 8-9 nie budzi sie juz, a druga sie budzi raz na jakis czas chociaz nie pije juz mleka i spi max do 14 w dzien a zasypia o 21 wiec to chyba zalezy od dziecka. moj od zawsze nie spi calej nocy bez przerw wiec juz sie przyzywczailam do tego chyba.
mała czasem spi w dzien czasem nie, jak sie obudzi do ok 14 to nie mam wiekszego (o ile nie spi dluzejh niz 1,5 h a najlepiej jak mi sie tylko chwilke zdrzemnie) problemu z wieczorem zasypia juz ok 20
jak nie spi w dzien potrafi przed 19 zmrozyc oko,
spi od tej 20 do 7 max 8 rano .
wieczorem je roznie, albo kasze manna na gesto, kromke chleba z wedlinka/serem czy co tam jest. w nocy nie budzi sie na jedzenie, czasem tylko piciu.
byl moment ze wypijala 150ml kakao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moj w dzien zasypia na rekach o 13 spi sam zazwyczaj do 15-15,30, potem je obiadek, przed snem po 18 kaszke lub parowke czy cos innego potem o 19:40 butle mleka i zasypia sam w swoim lozeczku w nim tez spi do rana, ale ma dwie pobudki w nocy na mlek i je dostaje ale jeszcze troche i bede probowala go tego oduczyc.
Chodzi mi o sen w nocy....
Moj spal 12-14,30 chodzil spac o20,pil mleko
Ale budzi sie o 2 w nocy i 4.
Zastanawia mnie czy maluchy w tym wieku juz spia wam cala noc.
Bo nasz o 2 chce do nas do lozka,w lozeczku moze plakac godzine i nie spi,a polozymy go u nas i nie minie minuta i spi jak aniolek.
O 4 rano zas zasnie jak tylko dostanie mleko,woda czy herbatka nie dziala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój spi w dzień od 14 do 16....przed spaniem je zupke, a po pobudce drugie danie. spac chodzi o 21

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry