Widok

Serduszkowa herbata

Hej! Słuchajcie, planuje mojemu narzeczonemu kupić coś takiego: http://truskawka-lichee.czasherbaty.pl/ - czyli kwitnącą liczi, i spędzić z nim miły wieczór (ma ostatnio bardzo dużo pracy, i chce mu to jakoś wynagrodzic, bo ja chwilowo nie pracuje) i moje pytanie - czy ktos z was to pił? nie jest to niestety tania herbatka :( wideo pokazuje ze rzeczywiscie ładnie to wyglada :) tylko nie wiem czy tak napewno bedzie.

Jesli któraś z was to próbowała - dajcie znać, Dziekuje z góry i pozdrawiam nocnych marków:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja piłam lichee-zielona herbata,żadna rewelacja.Zrób lepiej dobrą kolację,kup czerwone wino i ubierz się seksownie z nutką elegancji.Powodzenia
chcesz to ja mam pełno rożnych herbatek w domu. dam Ci :-) herbatką chcesz facetowi zrekompensować "zapier...nicz"? eee... intuicja się liczy, nie wydawanie pieniędzy na byle co :-)
Nawet jeżeli ta herbatka jest "cud miód i orzeszki" to wydaje mi się, że facetowi coś takiego nie zaimponuje... no chyba, że chcesz zaryzykować:)
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

o rany jaka cena!
polecam kawiarnię na ul. Szerokiej, za knajpką "Tekstylia". Nie pamiętam jak się nazywa, ale zaraz za "Tekstyliami" skręcasz przy płocie w lewo.
To malutka knajpeczka, z herbatami, sziszami i różnymi rodzajami piwa. Takie herbatki sprzedają na sztuki, dużo taniej. Piłam u nich w takim właśnie czajniczku i powiem, że bez rewelacji... tyle, że ładnie wygląda...
image[/url]image[/url]
znalazłam ich stronkę:
http://www.cupoftea.pl
image[/url]image[/url]

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

do góry