Widok

Shodan

Mnie rowniez denerwuja w Gdansku sprawy przez Ciebie wymienione. Zaczelam jednak troche optymistyczniej patrzec na nasze miasto po tym, gdy zobaczylam, ze w Genui:
#autobusy sie nie spozniaja, poniewaz w ogole nie istnieje cos takiego jak rozklad jazdy autobusow;
#niektore dzielnice sa bardzo niebezpieczne, czesto zdarza sie, ze ktos dostaje siekiera w plecy lub zostaje zgwalcony (a policji w tamtych rejonach w ogole nie widac);
# kontrolerzy w autobusach sa skrajnie niemili, probuja brac lapowki, nie umieja czytac, nie moga sie sami ze soba dogadac;
# na temat osrodkow zdrowia nic nie wiem, bo jeszcze z czegos takiego nie korzystalam.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mart!

a ktora teoria?, bo juz nie pamietam, tyle ich mialysmy :) ale najlepsza jest ta o zbiorowej halucynacji swiatecznej...hmm...zaczynam w nia wierzyć :)

FATE

Teoria spiskowa:)
Śnieg pada, ale to i tak ściema zobaczysz 24 zrobią łeeeee nabraliscie się stopią śnieg i powiedzą, że to wielkanoc.A ja powiem:HA!wiedziałam!:)
Dlaczego my krzyczymy blurpblurp a blurp nie krzyczy mart mart ani fate fate?!Hm.
U mnie święta.Sprzątnęłam łazienkę i usyfiłam się i biurko markerami.Czym to się zmywa?Tzn.siebie umyłam żelem do łazienek i już nie mam odciśniętego kubusia puchatka na prawym przedramieniu, ale biurko się buntuje.A ja nie odsypiam, e-o e-o mi nie pozwala:)
Kangurek ma rację:)To Ty mnie nie znasz:P Mam nadzieję, że Twoja cała rodzina nie ma o mnie takiego mniemania jak Twój pies i że nie warczeli z braku powodów a nie z grzeczności?
Lewego kolana mi BRAKUJE*_* ale za to zmolestowałam zdzisia i się spłaszczył.Od przytulania oczywiście:)
POzdrów kangurka i owce i koty kamikadze kolano poogłaszcz i i ojej:)

Strusiu!

NIKT nie robi : mart-mart ani fejt-fejt :) nie kochaj nas :((( ale mojemu kolanu juz lepiej! Zdzisiowi pewnie gorzej a powinno Twemu stabilizatorowi byc trudniej nie jemu :)

Martusiu

a poza tym to ja chce mroz!!! powiedz koledze O. zeby zrobil snieg! On ma wszedzie wtyki! i chce isc z Toba na studniowke a Kwidzyn jest najpiekniejszy na przelomie stycznia i lutego :)

fate

EEE tam na pewno kochają tylko się wstydzą przyznać:)Stabilizator jest jak wigilia wtym roku nie ma:)

złośliwa fate

Powiem mu jak się z nim spotkam kiedy tylko skończy remontować:)On jest taki zabawny:]A Ty wredna jak ...jak...ja!:P

Martuś?

złośliwa ale nadal kochana?

FATE

Oczywiście!
Pod przymusem pewnym, ale zawsze:)Zresztą żdążyłam się przyzywczaić:)

O Ty złośliwa bestio!

bo powiem dziewczynom jak sie bawilysmy i nie chodzi mi o Smirnoffa :) niech strace!

fate

opowiesz im o (t)eo (t)eo!O nie!Może jeszcze powiesz o smsach od Wisły?Fate!Bo Cię kochać przestanę i wtedy stracisz ostatnią dobrą duszę:)na HP:p

oj #_#

zaraz ostatnia! Kangurka zmusze zeby pisala! ej, a tak wogole to pobilas mnie mistrzu!

Święt idą:)

> > - Nie.

>

> > - No właśnie, Grzesiu też nie chce.

>

> >
Pewna matka zabrala swoja corke do lekarza i poprosila o
zbadanie spuchnietego brzucha swojej pociechy. Po chwili doktor stwierdzil ze corka jest w ciazy. Matka zrobila sie czerwona z gniewu i przez 10 minut klocila sie z lekarzem ze jej corka jest porzadna dziewczyna i nigdy nie popsulaby sobie reputacji przez uprawianie seksu w tak mlodym wieku. W pewnym momencie doktor wstal i zaczal patrzec za okno.
Matka zdenerwowala sie jeszcze bardziej:
- Niech sie pan nie gapi za okno! Pan mnie ignoruje!
- Nie, nie - bo wie pani cos takiego juz sie raz zdarzylo, tyle ze wtedy naniebie pojawila sie gwiazda i przybyli trzej krolowie, a ja bym tego zacholere nie chcial przegapic

Łezka

o prawidłową ścieżkę to mnie się nie pytaj :( i ja wolę nie wiedzieć gdzie idę bo i tak nikt nie wskaże mi tej właściwej drogi ..... nawet jeśli ją zna.
Nadzieja ..... zawsze jest nie tylko w święta i jest zawsze .... ulotna ...
Ale gdyby nie to - nie byłoby życia. I w tym masz całkowitą rację :)
A co do ścieżki - pierwsze na myśl przyszło mi: zjazd z górki ... sankami !! dwa lata temu. To był odjazd .... w moim wieku ... :)))
A wtedy, w tej chwili, były - marzenia, nadzieja, droga, i ... ulotność jak śnieg miażdżony płozami ....
Ciekawe kiedy to się powtórzy ? chociaż jedno z trzech .....
Wszystkiego najlepszego w nadchodzące święta, spełnienia marzeń i aby nadchodzący Nowy Roczek był ciekawszy i bardziej radosny niż ten.

Villemo

tak mam bloga, jak byś chciała tam zajrzeć to daj mi znać przez smska i podam Ci adres.
pozdrawiam,

Agentko

Ale... snif!
Mnie komórkę tamtą dawno ukradli, gdzie miałam Twój numer.
Bo dawno się nie widziałyśmy...
I w ogóle...
Hmm... co by tu zrobić...
Ech, podaję swój mail. Może być? Pozdrawiam!

No cóż....

Święta idą, koniec roku...czas przemyśleń i działań.

Wesołych

i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy

-> vilemo

"Mnie komórkę tamtą dawno ukradli, gdzie miałam Twój numer.
Bo dawno się nie widziałyśmy..."

Świetne!

Zatem pamiętajcie wszyscy, składając w Pierwszy Dzień Świąt wizytę znajomym:
Zaniedbując bliskich, narażacie ich na utratę cennych dóbr osobistych!!!
:)))

WESOŁYCH ŚWIĄT lalala!!!

ps. i Tobie Nikodemie embrionie też. Następne razem!

Czuję się skarcona...

... to się więcej nie powtórzy (mam nadzieję) :P

Nico

Składam Ci najserdeczniejsze życzenia Świąteczne , miłych wszelakich podniebnych i podniebiennych atrakcji niesłychanych
i takichże prezentów .
P.S. maile nie dochodzą nie wiem czemu??

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry