Widok

Single czy w związku?

gdzie się lepiej odnajdujecie?
gdy jesteście sami, niezależni, nikt wam niczego nie karze i możecie robić to na co macie ochotę czy może wolicie związek - zawsze możecie liczyć na drugą osobę, macie przyjaciela i kochanka/ę w jednym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam sie
U mnie też

Jak najbardziej związek - poczucie bezpieczenstwa rządzi
marcinwol5xc

Jestem mężatką i mam dwoje dzieci - chłopca i dziewczynkę.

Może za krótko żyjesz na tym świecie albo nie zauważyłeś że człowiek do wszystkiego musi dorobić ideologię albo nazwać rzeczy "nienazywalne". A może to tylko reklama feromonów?

Dokładnie. Biznes nie idzie, kasy nie ma to trzeba jakoś za darmo i na siłę pchać reklamę gdzie sie da. Nikt nie myśli o tym, że robi z siebie g__pka i zniechęca ludzi to reklamowanego produktu/usługi

W prawie każdym wątku reklama tej samej strony... Wyluzuj ile można... To naprawdę już jest nudne. Jeszcze odpowiadanie samej sobie z wielu ników. Ludzi za i**otów uważasz, że nikt się nie zorientuje?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

3 miesiace temu zakonczylam mega toksyczny zwiazek.. fakt bylo mi latwo finansowo ale psychicznie mialam dosc zycia.. nic mi nie bylo wolno, wszystkiego mi zabranial, bardzo zazdrosny... teraz odzylam, musze dorabiac na internecie bo brakuje mi na rachunki, zalozylam konto na Adoreo wiec nie dosc ze zarabiam szybko kase to sie jeszcze dowartosciowuje piszac z mezczyznami :D odetchnelam pelna piersia w samotnosci i mysle ze w najblizszym czasie sie to szybko nie zmieni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiesz... wszystko ma swoje plusy i minusy ;) Ale sama chyba wolę związek

Zajrzałem i ... bez zachwytów. No, ale co kto lubi. Ja wolałbym się przytulić przed snem na codzień, niż mieć dopływ kasy co kilka dni. Pytanie, co za 15 lat:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ładnie wyglądać i nie stwarzać problemów, to chyba nie zbyt wygórowane oczekiwania

Ciekawe, jak długo tak pociągniesz... Bo chyba długo się nie da.

Kalina, loginka. Przestań używać tych zabawek erotycznych, bo od tego masz rozdwojenie jaźni i piszesz sama ze sobą. Ja wiem, że reklama dźwignią handlu, ale trochę pomyśleć wypada....

wole byc sama i korzystac z zycia :D zalozylam sobie nawet konto na adoreo.com i tam zarabiam i poznaje facetow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajnie jak boty ze sobą dyskutują wrzucając tandetnie reklamę.

Ja nigdy nie bylam w zwiazku, w ktorym moglam liczyc na druga osobe. Zawsze bylo dobrze pod warunkiem, ze ladnie wygladalam i bylam bezproblemowa

Jako dorosła osoba nigdy nie byłam singlem, więc ciekawi mnie jak to jest. Mimo to, w moim długim i szczęśliwym związku jest mi naprawdę dobrze.
jakas ładna bielizna? zabawki erotyczne? jakies fajne akcesoria do masazu erotycznego? pomyslów moze byc milion. Na superlove.pl znajdziesz wszystko, co moze sie przydac do uwodzenia faceta :P

Zdecydowanie w związku ;)
Jestem wręcz przyzwyczajona, że mam obok siebie kogoś, kto zawsze mnie przytuli i wesprze kiedy będę tego potrzebować. To samo lubię dawać od siebie. Uważam, że to bardzo ważne. Tak samo jak potrzeba pobycia samej, chyba każdy czasem taką miewa ;D Ale wtedy wystarczy kilka godzin i już myślę o moim mężu. Bardzo się cieszę, że rozumie on moje potrzeby :)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
ooo a coz to za urozmaicenia? chetnie sie czyms zainspiruje bo u nas to masakra... nic sie nie dzieje w naszej sypialni

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry