Widok

Skąd pieniązki na wesele?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, jestem tu nowa:) Słuchajcie, powiedzcie skąd pieniażki na wesele? Bierzecie kredyty, czy wspomagają Was rodzice? U Nas jest taka sytuacja, że no niestety nikt nie dołoży i teraz nie wiem czy w takiej sytuacji bierze się kredyt, czy oszaczędza? Hmm teraz pytanie ile lat trza by było zbierać żeby mieć ok 30tys:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie tylko zastanawia co autorka wątku chciała osiągnąć zakładając ten temat??

WLASNIE!!!! kazdy ma swoje zdanie i nie nalezy tego krytykowac
No tak...wszystko pięknie...idź zarób...pozbieraj!!! I to jest totalnie śmieszne...aby uzbierac taka kwote musialabym pracowac z 4 lata i odkladac po 1000 zika miesiecznie. Ale luuuuudziE!!!!!Mój narzeczony mi sie oswiadczyl i nie zamierzamy czekac dluzej z slubem niz 1 rok!!! ile trzebabyloby czekać!!!to co?Zalozmy ze nie mam nikogo i mam sobie zalozyc ze moze kiedys spotkam kogos ....kto mi sie oswiadczy...to zaczne lepiej juz odkladac bo nóż widelec bede brala ślub! przeciez tak nie jest(chociaz niektore pary to planuja wesela z 4 letnim wyprzedzeniem co jest dla mnie mega smieszne.Sumujac...moj tata uwaza ze to tradycja aby on placil za wesele...oczywiscie ze sie ciesze bo my zbieramy na mieszkanie...latwo parze zaplacic za wesele jezeli maja mieszkanie...lub ktos im je kupil...lub chca sie kisic u tesciow...ja mowilam ze ja nie place, ze mi na weselu nie zalezy, ale tata chce je wyprawc i juz.i tak bedzie (troche sie dokladamy- obraczki alkochol zaproszenia garniak)ale jaka mloda pare nie stac nas i na mieszkanie i na wyprawienie wesele w jednym.Realia sa inne.
do góry