Widok

Sklep Emmaljunga w Gdańsku

Przymorze Małe Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Jakiś czas temu szukaliśmy z mężem wózka i całkiem przez przypadek jadąc Grunwaldzką trafiliśmy do firmowego sklepu Emmaljunga. Ponieważ nasi znajomi mają wózek tej firmy i bardzo sobie go chwalą, też postanowiliśmy kupić wózek Emmaljungi.
W sklepie jest duży wybór wózków i kolorów, do tego sympatyczna i fachowa obsługa. Wybraliśmy City Cross, nie było koloru jaki chcieliśmy, ale został zamówiony i mogliśmy go odebrać od razu na następny dzień, nie tak jak w innych sklepach po trzech tygodniach oczekiwania.
Wózek jest super, jeździ po wszystkich nierównościach, do tego ma amortyzację i obszerne wygodne siedzisko dla dziecka, a zarazem jest bardzo lekki i super się nim jeździ.
Gorąco polecam wózek i sklep.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki za info:) w mama i ja był na pewno city cross za 2699 - zwróciłam na niego uwagę, bo właśnie lekki, na piankowych kołach. Mimo, że nie brałam wcześniej pod uwagę wózka bez skrętnych kół to stwierdziłam, że w emmaljungach nie jest to niezbędne, zupełnie inaczej są wyważone, super się prowadzą. Myślałam najpierw o smart duo combi, ale trochę mnie jego waga powstrzymała. City cross byłby idealny. Aha tylko kolor był z poprzedniej kolekcji i sprzedawca mówił, że nowe dopiero będą we wrześniu. Patrzę właśnie na stronie bobowózki.com.pl - city cross celebration faktycznie jest droższy - to jakaś specjalna edycja, ale czym się różni od 'zwykłego' city crossa to nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
p.s. tez chciałam zrobić tak jak Ty kala, z tą granicą, ale zmieniliśmy zdanie i postanowiliśmy nosidełko dokupić za jakiś czas, jak uzbieramy na niego nowy budżet :)
kala, koszt gondoli i spacerówki to 3000PLN, ale my wytargowaliśmy od tego rabat. W mama i ja oglądałam mondiala, pewnie jego masz na myśli, ja polecam jednak city cross celebration z lekkim aluminiowym podwoziem i bagażnikiem sportowym, jest o wiele lżejszy niż mondial i ma piękne wstawki z jedwabiu (wersja celebration) :)
Sara dzięki, ale podejrzewam, że i tak się nie zdecyduję na nowego city crossa - także chyba szkoda Twojego czasu;)
może calineczka napisze ile PLN :)
oglądałam ten model w mama i ja - cena gondoli i spacerówki to prawie 2700 bez kilku złotych (ale nie wiem czy to był celebration)
wózek jest super, ale chciałam wydać max tyle razem z fotelikiem
my kupiliśmy w piątek city cross celebration z lekkim podowoziem aluminiowym na kołach piankowych, wyjątkowo lekki i naprawdę zwrotny, będzie idealny zarówno na plażę, do lasu czy na zwykłe spacery :) Wybraliśmy gondolę ze spacerówką w kolorze creme i dodatkami z jedwabiu, który fantastycznie się mieni w słońcu :) a sklep polecamy, obsługa fachowa i bardzo pomocna przy wyborze!
pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
kala- jak bys chciala to ja moge podejsc do tego sklepu bo mam tam 2 minutki i sprawdzic cene tylko podaj dokladnie jaki model itd?
aha tylko ja jutro wyjezdzam to bym podeszla najszybciej w piatek jesli ciebie to urzadza to daj znac
ponieważ 1,5 miesiąca temu kupiliśmy Emmaljungę Scootera, napisze kilka zdań.

Sprawdzałam, wszystkie możliwe sklepy internetowe, pojechałam też do importera (do Skarszew) i wiecie, że tam wózek był droższy-nie wiele bo o 11 zł, ale droższy, Pani ceny nie chciała obniżyć, więc podziękowałam , ale dokładnie go obejrzałam. Pani mówiła, że właśnie otwierają "swój" sklep w Gdańsku (więc to pewnie ten o którym piszecie).

Kupiłam w sklepie internetowym i zaoszczędziłam jakby nie było, bo przesyłka była tez gratis...
na allegro pojawiaja sie te modele.
Też jestem ciekawa czy w tym sklepie firmowym jest taniej czy ceny jak wszędzie.
witam! proszę o info jaki jest koszt city crossa w tym sklepie? ja poszukuję na razie używanego, ale niewiele jest ofert
dokładnie miałam napisac że jest to Żabianka a nie Przymorze :-)
Sklep znajduje się na przeciw AWF przy ul. Grunwaldzkiej w stronę Sopotu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest nowy sklep Emmaljunga na Grunwaldzkiej za skrzyżowaniem z ul. Pomorską i bynajmniej nie chodzi o sklep Mama i Ja :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie masz na myśli sklep ,,mama i ja'' na Grunwaldzkiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry