Widok

Sklep Valetta.pl opinie

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 23

Powiem szczerze ze bylam sceptyczna na początku ale nie mogę nic zarzucić jakościowo bieliźnie od nich :) z ciekawości zamowiłam jeden komplet i jest bardzo dobry
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ej no! Super to wygląda :) też mam kupione. W ogóle oni mają taki wybór że głowa mała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oooo to widzę rodzinnie, ja też ostatnio siostrze podrzuciłam linka do strony i mówiła że będzie zamawiać bo ma kilka rzeczy na oku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No naprawdę fajnie to wygląda, mi się bardzo podobają te peniuary

Ja tam sobie ogólnie chwalę ten sklep i nigdy nie miałam żadnych przykrych doświadczen

Ja zamawiam co chwilę coś, tak samo moja siostra i szwagierka :D czasami to się smiejemy ze im caly utarg robimy

Ja nigdy nie miałam problemu bo wszystko mi pasowało to nie wiem jak ze zwrotami ale naprawdę bielizna prima sort

Ja jestem dopiero po pierwszej paczce ale mają mega zadatki! :)

Do mnie pierwsza paczka dotarła właśnie dzisiaj i jest super! Zamówiłam 10 rzeczy i wszystko pasuje idealnie, rozmiar jest dobry a jakość też na pierwszy rzut oka spoko

No słabo intuicyjne są te zakupy u nich muszę przyznać, ja nie lubię tak robić zakupów.

No za to plus, bo naprawdę zapakowane, nigdy nic się nie stało z przesyłką. Moim zdaniem o to akurat bardzo dbają

U mnie to samo, paczka srednio co miesiac zamawiana i nigdy zadnych problemów, nawet w czasie najwiekszej pandemii

Kocham od nich bieliznę

No ja sobie zamówiłam kilka dni nowe bikini i dla syna spodenki, także no zobaczymy jak to będzie :)

Ja też zwykle czekam 3-4 tygodnie na paczki ale ogólnie jakościowo supcio więc nie przeszkadza mi to

U mnie podobnie, skontaktowałam się i pomogli, wszystko się udało załatwić. Więc jestem zdziwiona takimi opiniami

No minusem jest dostawa, ale jakość wykonania w porządeczku jak chodzi o bieliznę nocną.

Mi to że dostawa jest długa rekompensuje to że jest darmowa, jakościowo może być

No mnie też problemow nie robili, wszystko sprawnie poszło. A paczki też przychodzą dobrze zabezpieczone itd

co racja to racja, czeka się, ale wszystko jest bardzo fajne. Niektóre rzeczy noszę non stop i ciągle piorę a nic się nie dzieje

Podsumowanie:

Sklep internetowy Valetta.pl to pośrednik sprzedający produkty z AliExpress i chińskich sklepów online, co budzi mieszane opinie klientów. Głównym problemem są długie czasy dostawy wynoszące od 2-3 tygodni do nawet 3-4 miesięcy, przy czym zamówienia są często rozbijane na kilka osobnych paczek. Jakość produktów jest zróżnicowana i zależy od ceny - tańsze artykuły mają gorszą jakość, podczas gdy droższe są lepiej wykonane. Obsługa klienta otrzymuje pozytywne oceny za szybkie odpowiadanie na maile i wiadomości, nawet w weekendy, jednak kontakt telefoniczny jest niedostępny. Znacznym problemem jest polityka zwrotów wymagająca odesłania towaru do Chin na koszt klienta oraz skomplikowany regulamin, który ulegał zmianom. Wiele osób narzeka na brak zwrotów pieniędzy po upływie 100 dni od zamówienia, mimo że przesyłka nie dotarła. Pozytywne recenzje na stronie sklepu budzą wątpliwości, gdyż mogą być napisane przez pracowników. Klienci rekomendują bezpośrednie zakupy na AliExpress jako tańszą alternatywę, choć niektórzy doceniają polską obsługę klienta i wygodę zakupów w Polsce.
do góry