Widok
to banda oszustów, najważniejsze jest mały drukiem, Kupiłam czekałam dwa miesiące i produkty nie doszły a teraz odmawiają zwrotu kasy, wymyślając co chwila co innego. nie kupujcie tam, produkty to chińszczyzna, znalazłam takie same produkty na Aliexpresie 5 razy tańsze. Firma to jedna wielka ściema.
Muszę przyznać, że ekipa Valetty to naprawdę zawodowcy, jeśli chodzi o wystawianie sobie pozytywnych opinii. :D
Aż pusty śmiech bierze.
Nie polecam tego pośrednika. Chyba, że masz ochotę dołożyć się do biznesu Valetty i zapłacić za pośrednictwo z Aliexpress...
A i nie licz, że jak sobie biorą prowizję, to chociaż gwarantują Ci jakąś opiekę, zwrot pieniędzy w razie niedotarcia paczki.. o nie, oni tylko za Ciebie wypełnią formularz na Aliexpress i o ile masz szczęście to przesyłka dotrze...
Ma-sa-kra
Aż pusty śmiech bierze.
Nie polecam tego pośrednika. Chyba, że masz ochotę dołożyć się do biznesu Valetty i zapłacić za pośrednictwo z Aliexpress...
A i nie licz, że jak sobie biorą prowizję, to chociaż gwarantują Ci jakąś opiekę, zwrot pieniędzy w razie niedotarcia paczki.. o nie, oni tylko za Ciebie wypełnią formularz na Aliexpress i o ile masz szczęście to przesyłka dotrze...
Ma-sa-kra
dwa tygodnie temu kupiłem żonie dres i parę innych rzeczy za kilkaset złotych, dziś zamiast zamówionego towaru przyszła jedna paczka i okazało się że przysłali zamiast kompletu bielizny tylko stanik, kompletnie odbiegający od tego co zamawiałem reszta ponoc została wysłana innymi paczkami , obawiam się że też przyjda zdekompetowane i jakosciowo kicha. to wszysko tandeta chińska przestrzegam wszystkich kasa w błoto te opinie które chwalą ten sklep są pisane przez podstawione osoby. kontakt z sklepem tylko mailowy. Ogolnie wyciagają tylko kase kolejny przekręt .