Widok

Sklep- wózki dla dzieci ....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć. Czy jest w 3mieście sklep z wózkami dla dzieci gdzie pozwolą mi przymierzyć stelaż, gondolę, spacerówkę i fotelik do auta czy też muszę kupować kota w worku i liczyć że się zmieści!?
Które sklepy polecacie?
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama kupowałam w https://www.abcgps.pl/cybex-balios-s-lux-3w1 Naprawdę wysoka jakość wózków, dobrze ze zamówiłam w zestawie to się bardzo opłacało. Warto do nich zajrzeć

Na necie znajdziecie mnóstwo fajnych sklepów z wózkami

ja kupowalam wozek 2w1, a fotelik osobno. wszystko ogladalam najpierw w sklepie, a zamawialam przez internet. moge polecic riko naturo, porzadny wozek, dobrze sie sprawdza na trudnym terenie (mocne kola, stabilny, zamortyzowany). niestety nie wiem jednak, gdzie w trojmiescie mozesz sobie dokladniej przymierzyc wozek czy fotelik

fotelik wręcz wskazane by przymierzyć, zazwyczaj problemów nigdzie nie robią, a wózek - masz wymiary, przecież na siłę wpychać nie będziesz...jak kupujesz szafe do pokoju to jej nie wypożyczasz, żeby sprawdzić czy się zmieści, tylko mierzysz pokój i mebel i kupujesz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi w mama i ja fotelik wpinali do mojego auta na parkingu bez problemu. Ja bym raczej kupowala tam niz w akpolu. Obsluga jest tam moim zdaniem lepiej przeszkolona

W mama i ja zgodzili się przymierzyć wózek do auta ;)

W Mama i Ja na pewno dopasowują fotelik do auta, więc podejrzewam, że na wózek też mogą się zgodzić.
Polecam Akpol przy Jaśkowej, super doradztwo i idą na rękę - podejrzewam, że można się dogadać i przymierzyć stelaż (parking przed samym wejściem).
Sklep na Łostowickiej Bobowózki też w porządku, choć ceny troszkę wyższe, ale Państwo, którzy go prowadzą, znają się i potrafią pomóc co wybrać. Parking również znajduje się tuż przed wejściem (przy stacji paliw) i być może również można by sprawdzić czy do bagażnika wejdzie. Zawsze można wejść na stronę i sprawdzić wymiary, po czym sprawdzić w swoim aucie jak to będzie wyglądało i czy jest muejsce.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry