Widok

Skm... skm...skm......

Opóźnienia skm... W zasadzie odwolali pociag 6 27 na trasie Rumia Janowo -Gdańsk główny i oczywiście nie podali informacji o odwołaniu tylko o opoznieniu. Zamiast tego przyjechał pociag konczacy bieg we Wrzeszczu. Naprawdę nikt za to nie odpowie? Ze ludzie notorycznie spozniaja sie do pracy, na uczelnie?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM Gdyni Główna opóźnienie prawie 30 min, miała przyjechać 6.45 do Gdańska Śródmieście, a przyjechała 7.10 do Gdańska Wrzeszcza, zero informacji.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam. Pół godziny czekania, mial być do Śródmieścia wjechał do Wrzeszcza...

Burdel to mało powiedziane

Pracuj ,pracy na chwałę Małego kreatyna!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opoznienia

Wyszłam z domu na wcześniejszą kolejkę i czekałam na peronie 29 min na kolejkę do Gdańska... Jak nie jeździsz kolejkami to się nie wypowiadaj... I nie kłam bo ta która jadę jest pierwszą do Gdańska Srodmiescie
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

To tak nie działa

Ogarniasz przedszkole czy żłobek i masz problem zeby na skm sie wyrobic, ktora cie dowiezie na czas. A potem taki złom sie spoznia i rozwala ci dzien bo nie ma cie na spotkaniu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może ja ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

opóźnienia to standard!!!

Codziennie ta sama sytuacja, popołudniu opóźnienia minimum 15-20min!!! Niezależnie od warunków pogodowych.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przedstawiciele i pracownicy SKM

Zakończyli z wyróżnieniem szkolenie nt. Jak skutecznie zniechęcić pasażerów do korzystania z transportu publicznego!!!

Do redakcji

Może redakcja trojmiasto.pl zainterweniowałaby w SKM i wymogła jakieś ustosunkowanie się do sprawy? To co się wyczynia od kilku miesięcy to jest prawdziwy skandal. Ludzie wydają ciężkie pieniądze na bilety SKM a potem tracą czas i zdrowie czekając na kolejne spóźnione pociągi, nie mówiąc już o tym, że jak jakiś łaskawie przyjedzie to jest tyle ludzi, że ciężko do niego wsiąść. SKM doskonale zdaje sobie sprawę, że ma monopol i ludzie i tak są skazani na podróżowanie z nimi jeśli nie chcą jeździć autem. SKM powinna zaproponować jakieś zniżki lub rekompensaty, chociażby dla posiadaczy biletów okresowych.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie

Nikt nie panuje
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto tym zarządza?

Chyba jakiś kolega gryzonia i kucyka. W prywatnej firmie już dawno byłby "wilczy bilet".
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto SKM dojeżdża ten się w cyrku nie śmieje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie

Wstaję trzecia, za piętnaście, latem to już widno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak co maja robic?

Nikt was nie zmusza do jeżdżenia kolejka. Możesz jechać taksówką albo własnym autem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bolus ty teraz tutaj, jak tak twój przyjaciel

Zdunek i przyjaciele
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niema się co dziwić. Jak to same trupy po przeszło 30 lat maja
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM klamie

Piszą o 15 minutach opóźnienia a to standard codziennie. Wyjechałem o 7:52 z Redy, jest 9:16 i stoimy na Zaspie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstaję 30 min wcześniej.

To d?iała gdy skm spaznia sie 15 minut, ale nie 40 minut!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry