Widok

Skm... skm...skm......

Opóźnienia skm... W zasadzie odwolali pociag 6 27 na trasie Rumia Janowo -Gdańsk główny i oczywiście nie podali informacji o odwołaniu tylko o opoznieniu. Zamiast tego przyjechał pociag konczacy bieg we Wrzeszczu. Naprawdę nikt za to nie odpowie? Ze ludzie notorycznie spozniaja sie do pracy, na uczelnie?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba było wcześniejszą jechać. Normalnie juz dojechała do Gdańska głównego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 105

Moze wogole powinnam zamieszkac ma dworcu?

Na wszelki wypadek?
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja odpowiadam za to
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Stoimy zaraz za grabówkiem, nie ma informacji co się dzieje.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żeby chociaż raczyli coś powiedzieć to nie skm co chwilę staje, gasnie światło i zimno... Ale wiadomo jest zima to musi być zimno
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

A SKM kompas

Nadal milczy, po co oni wydali kasę
Czy nie ma GPS w SKM -ach
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bolo

25 ma nut czekania na Gdyni Stoczni. Porazka. Skm ciagle w formie.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 4

Burza śnieżna w Sopocie armagedon nie wychodźcie z domów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szybka kolej miejska

Ta nazwa to jakiś żart, codziennie to samo , jak kolejki są na czas to ludzie są wręcz zdziwieni
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro codziennie SKM się spoznia

To trzeba wczesniej wstać, jechać do pracy wcześniej a nie narzekać potem że się spóźniło do pracy bo kolejka nie przyjechała na czas.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 51

Zarząd do dymisji!!!

Natychmiast! Dosyć piastowania stołków!! I nie będzie przy wigilijnym stole... Mój synek ma stanowisko!!! Ach och. Sporo pracy na ochronie jest. Także robota inna będzie.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie!

Ja mam pracę na 8 ale wstaje i jade już po 5. rano. Dzięki temu w pracy jestem szybciej i mogę dłużej pracować.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Opoznienia

Czekać na pociąg z Gdyni Redlowa do Gdańsk-Srodmiescie 29 minut to gruba przesada. Jak tak można traktować ludzi?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak wiemy wiemy, śniadanie zjeść o 22:00, ogolić się i wyjść z domu o 1:00, żeby z mlekiem zabrać się do najbliższego peronu skm. Mleko nigdy się nie spóźnia.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie mają problem z zasilaniem

Wyłącznie ogrzewanie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Reda - opóźnienie 10 minut

Ta sama kolejka w Redłowie ma już 30 min opóźnienia. Co chwilę wyłączają nam prąd, pewnie zatrzymuje wszystkie Skm za nami....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, nie trzeba

Bo najlepiej, ci, wychodzić na zapas 2 h wcześniej, bo nie wiadomo, co tym razie SKM odwali? Nie. Powinna być forma weryfikacji terminowości kursów, czy się odbywają, ile pociągów dojeżdża gdziekolwiek na czas, ile pociągów "znika" po drodze bo jest kreatywnie odwolywanych? A ludzie stoją, jak idioci, na mrozie, bo co mają robić? I dowalać kary przewoźnikowi za każde jedno uchybienie. Bo dzisiaj ewidentne zdziwienie jest wtedy, kiedy raz, ze coś przyjeżdża, dwa, że o czasie. Bo to się zdarza bardzo rzadko. Cyrk - nie na kołach, tylko na szynach. Skansen zapyziały.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobno za 3 minuty na być, taki komunikat nadany został na Wzgórzu Maksymiliana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry