Widok

Skm... skm...skm......

Opóźnienia skm... W zasadzie odwolali pociag 6 27 na trasie Rumia Janowo -Gdańsk główny i oczywiście nie podali informacji o odwołaniu tylko o opoznieniu. Zamiast tego przyjechał pociag konczacy bieg we Wrzeszczu. Naprawdę nikt za to nie odpowie? Ze ludzie notorycznie spozniaja sie do pracy, na uczelnie?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komuno wróć

Za komuny jeździły punktualnie i w środku było wesoło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No co ty nie powiesz

Wyjechałam dzisiaj wyjątkowo wcześniej i jechałam z Redlowa do Gdańska 65minut tzn większość czasu pociąg stał na różnych stacjach niż jechał. Niedługo żeby dojechać na 10 do pracy chyba będę wyjeżdżała o 6 bo jak wyjeżdżam chwilę po 8 to już za późno żeby skm dowiozła mnie na 10 do pracy.

To jest już przegięcie. Codziennie jak jadę do i z pracy to zawsze jest ok. 20-40 minut. Nie wiem co się dzieje. Zapowiadają pociąg do Śródmieścia, a jedzie tylko do Wrzeszcza. Ostatnio pociąg ze Śródmieścia wyjechał z opóźnieniem i stał na głównym, przed Politechniką, na Politechnice, przed Wrzeszczem i we Wrzeszczu.

Dzisiaj też spóźniłam się do mojej pracy przez skm

No i znowu byłam spóźniona do pracy przez skm

Bardzo dobre połączenie, proszę pana.

piszmy skargi , moze w koncu zmienia nieudaolny zarzad

https://www.skm.pkp.pl/dla-pasazera/skargi-reklamacje-zapytania
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy tam pracuja d**ile ?? Spoznienia codziennie rzedu 15 min w jedna strone , od dwóch tygodni skm która jeżdzę nie przyjechałą punktualnie. Czy tak ciezko rozklad zmienic, skoro nie potrafia raz tego zrobic porządnie

ale nikt sie nie przejmuje to jest problem , i nic nie mozna zrobic

. Cyrk - nie na kołach, tylko na szynach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzien bez spoznienia to dzien stracony - nowe motto skm

piszmy do skm o rabat w związku z niewykonywaniem nalezycie powierzonych zadan, dzien spoznienie przez awarie to rozumiem , ale codziennie!! porazka

Co Ty wiesz?

Od Gdyni na północ padał w nocy śnieg, a w Gdańsku nie.

To chyba komentarz jakiejś ciężko pracującej osoby, której obce są przyziemne sprawy w tej Polski padole.

kolej dla kolejarzy!!!

pasażerowie to zbędny problem

a jak był artykuł o pkm to ktoś tak zachwalał tę ich apkę

no i wreszcie widać jaki to badziew, niestety info o spóźnieniach skm względnie realne tylko na peronach na wyświetlaczach i to też nie zawsze, jeżdżą po swojej linii więc portal pasażera czy inne kolejowe apki ich najczęściej poprawnie nie pokazują a skm na papierze chwali się wysoką punktualnością, jak sami ją sobie liczą to wychodzi dobrze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry