Widok
Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie?
cześć wszystkim!
po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :)
czy wiecie gdzie można sprzedać używane ciuchy?
wiem wiem odpiszecie allegro i inne portale ale tam trzeba każdą rzecz oddzielnie, a ja mam już to w samochodzie i chce sie tego pozbyć, fajnie byłoby dostać chociaż trochę za to na nowy ciuch :)
z gory dziekuje za odp :)
pozdrawiam!
po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :)
czy wiecie gdzie można sprzedać używane ciuchy?
wiem wiem odpiszecie allegro i inne portale ale tam trzeba każdą rzecz oddzielnie, a ja mam już to w samochodzie i chce sie tego pozbyć, fajnie byłoby dostać chociaż trochę za to na nowy ciuch :)
z gory dziekuje za odp :)
pozdrawiam!
ja tak samo, bo nie wiem ile musiałbym mieć kilogramów odzieży do wyrzucenia, żeby uzbierało się na coś nowego ;)
po co wyrzucać skórzane buty, jak są usługi typu renowacja butów...mądry Polak po szkodzie.
Ja swoje ubrania wystawiam na SprzedajemyLokalnie. Trochę więcej z tym zachodu niż z oddaniem wszystkiego do skupu ale i więcej się zwróci. Jeśli chcesz coś szybko oddać, bo zajmuje Ci miejsce to wystawiaj kilka sztuk w jednej ofercie. Ale jeśli chcesz, żeby trochę funduszy się zwróciło to lepiej wystawiać pojedynczo.
Znajomy pracowal przy zwozeniu odziezy z takich zbiornikow, tez myslalam ze to idzie do caritasu dopoki nie powiedzial mi ze najpierw pracownicy sobie przebieraja, reszta trafia do sklepow typu lumpeks itp dopiero czesc zysku ze sprzedazy przekazywana jest do caritas. Dlatego ja ciuszki po dzieciach oddalam pezposrednio do domu samotnej matki w Gdansku.
Dzień dobry, wpis sprzed dwóch lat ale problem wciąż aktualny :). 3.11.2017 otwieram komis z odzieżą damska w łukowej hali targowej w Gdyni. Box 34. Komis Eko. Przyjmuje ubrania nowe i bez śladów użytkowania. Najlepiej markowe ale ponadczasowe tez mogą być. Mój nr 518 975 533. Zapraszam do kontaktu :)
Komis Eko. Gabrysia
Komis Eko. Gabrysia
https://www.facebook.com/komis.eko.gdynia/
Zapraszam Panie do kontaktu ale jeszcze raz zaznaczam: nowe lub bez śladów użytkowania, czyste, markowe, ciekawe sieciówki również.
Zapraszam Panie do kontaktu ale jeszcze raz zaznaczam: nowe lub bez śladów użytkowania, czyste, markowe, ciekawe sieciówki również.
Ja również mam bardzo dużą ilość ciuchów, których muszę się pozbyć.
Odzież damska, męska, buty, a także torebki, apaszki, śpiwór, plecak na stelażu.
Ciuchy są w bardzo dobrym stanie - czyste, bez plam, dziur, przetarć. Buty niektóre nowe.
Wyjeżdżamy za granicę i nie damy rady wszystkiego zabrać.
Jeśli ktoś jest chętny to proszę o kontakt 795-890-804
Cena do uzgodnienia :)
Odzież damska, męska, buty, a także torebki, apaszki, śpiwór, plecak na stelażu.
Ciuchy są w bardzo dobrym stanie - czyste, bez plam, dziur, przetarć. Buty niektóre nowe.
Wyjeżdżamy za granicę i nie damy rady wszystkiego zabrać.
Jeśli ktoś jest chętny to proszę o kontakt 795-890-804
Cena do uzgodnienia :)
Może warto wystawić w sieci fajna strona https://pokato.pl/moda sama dużo wystawiam i sprzedaje się wszystko
A może spróbować wystawić kilka lepszych ciuszków na sprzedaż na https://less.app/ ?