Widok

Skup złomu (starych komputerów) najlepsza cena

Witam,
Mam około 80 komputerów z pentium 2 na pokładzie i chce je sprzedać.
Wiecie może gdzie mogę dostać najlepsza ofertę? Jaki skup ma najlepsze ceny. Oczywiście porozbieram żeby dostać więcej kasy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aż tak starych to chyba nikt już nie skupuje;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Zdziwił byś się ;)

Znalazłem (ale niestety poza 3miastem) firmy które płacą 25 - 30zł za kg płyt głównych. Jedna dziś ważyłem jakieś 600g.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chętnie łyknę kilka sprawnych zasilaczy AT.
Odezwij się do mnie na priv lub zadzwoń.
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Teraz to prawdziwe skarby z komputerów odzyskują. I niby grat, ale ma pełno złota, srebra, nie mówiąc o miedzy i plastiku.
Ja się zastanawiałem nad tym aby założyć taki skup rzeczy z których można by było odzyskiwać metale - czyli obórka elektro śmieci.
z tysiąca telefonów komórkowych dostaniesz jakieś tysiąc dolarów ( znam cennik z USA ) w Polsce to zapewne mniej .Gdzie szukać tanich telefonów ?
a propos złomu .Facet sprzedał mojemu synowi stary komputer w nowej obudowie nic nie chodziło tylko monitor :) chciałem reklamować, ale nie chciał nic słyszeć o czym takim .Wiec odczekałem cały mc i zadzwoniłem do niego do firmy telefon odebrał ktoś inny (pracownik) więc mówię ze mam na sprzedaż kompa chętnie zgodzil się bo zareklamowałem go jako jeden z najlepszych z zeszłego roku :) i co ? łykną i jeszcze mi zapłacił extra hehehe

Skup złomu najlepszy jaki znam w Trójmieście to zdecydowanie http://ecoman.pl/ odbierają wszystkie odpady, polecam!

Wiele takich firm działa również w sieci, polecam sprawdzić właśnie takie oferty - może się okazać, ze jest to tańsze niż korzystanie z oferty skupu stacjonarnego. Dobrze jest sobie porównać wyceny. Może się okazać, ze uzyskamy o wiele więcej niż początkowo sądziliśmy.

Od siebie polecam firmę:
https://geomar.net.pl/oferta/skup-komputerow-i-it

Mają korzystne wyceny, poza tym jest świetny kontakt.

Inne tematy z forum Hydepark

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

do góry