Widok

Skuteczna Dieta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Kobietki, tak jak w temacie znacie jakas skuteczna diete?mowie z gory ze kopenhasaka nie wchodzi w gre (fakt skuteczna ,stosowała 7kg w 7 dni) ale za bardzo wyniszcza organizm, wiec moze cos innego, z gory dzieki za rady heheh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zajrzyj na strone www.vitalia.pl
Tam sie odchudzam. Taniej niz u detetyczki w Trojmieście. Zdrowo, nie chodzisz glodna i co najważniejsze chudnie się na stałe. Oczywiście musisz byc zdyscyplinowana ale forum i pamiętniki odchudzających naprawde motywują
oczywiscie w przyszlym roku wychodze za maż postanowilam ze znow ide na diete kiedy tylko zrobi sie cieplej mam nadzieje ze tym razem wytrwam i zgubie wymarzone 10 kg wkoncu mam niezla motywacje
ja również choruję mam zapalenie tarczycy ( niedoczynność) tzw. choroba hashimoto jeszcze z 3 lata temu wazylam ok 15 - 20 km mniej az tak duzo nie jem zeby tak tyc noi oczywiscie tanczyłam..ale waga przy tego typu chorobie to najgorsza skaza..powiem szczerze ze postanowilam pojsc na diete w ciagu 2-3 miesiecy schudlam 5 kg. moja recepta: jedzenie w malych ilosciach co 3 bite godziny w tych samych porach. nie w bardzo malych ilosciach jedzenie chleba i ziemniakow noi makaronow..nie jedzenie slodyczy a jezeli mialam mega ochote to raz w tygodniu maly batonik albo cukierek..slodzenie czego kolwiek o polowe mniej..picie wody w duzych ilosciach....noi oczywiscie ostatnie...JAZDA NA ROWERZE...moja dieta nie zawiodla do czasu kiedy sie poddAlam przytylam 3 kg. ale wydaje sie jakbym przytyla conajmniej z 5
U lekarza juz bylam i dostaje hormony, wszytko okaze sie w piatek bo mam wizyte leki biore od 7 tygodni i w sumie juz troszke schudlam ale to nie to czego bym chciala, no nic dzieki za rady i trzymajcie kciuki hehe.
ja też popieram poprzedniczki - najpierw endokrynolog, a potem jeść wszytsko ale jak ptaszek;) No i szlaban na lodówkę po 18/19. Dodatkowo oczywiście ruch - ja zgubiłam zbędne kilogramy dzięki zajęciom tanecznym, szczerze polecam:)!!
wg mnie jesc mniej , jesc zawsze sniadanie, nie jesc po 18.00, nie jesc słodyczy, + cwiczenia
to było do jonki, przepraszam za pomylke
Jesli masz problem z tarczycą to najważniejsza jest dla Ciebie równowaga hormonalna - niech lekarz endokrynolog ustali ci leczenie. Wtedy nie bedziesz miała takich problemów ze zrzuceniem kilogramów. Powodzenia.
Jesli to do mnie to u mnie tarczyca ok- pco nie musi oznaczac zlych poziomow tarczycowych.
Jesli masz problem z tarczycą to najważniejsza jest dla Ciebie równowaga hormonalna - niech lekarz endokrynolog ustali ci leczenie. Wtedy nie bedziesz miała takich problemów ze zrzuceniem kilogramów. Powodzenia.
a ja chudne z pomoca pani doktor Moniki Stołyhwo-Gofron. Mam pco wiec przy tym niestety gorzej wyglada zrzucanie kilogramow-ale daje rade:) Pani doktor przyjmuje w Klukowie i w przychodni przy szpitalu studenckim na Zwyciestwa.606-390-360
Ja również polecam panią Marię Fall-Ławryniuk. Ona mieszka bodajże na osiedlu Moje Marzenie w Gdańsku i tam ma gabinet, a zajęcia w jej studium Sylwetka odbywają się w Sopocie w szpitalu reumatologicznym. Ja nie stosowałam żadnej ułożonej przez nią diety, tylko chodziłam bite 4 miesiące na zajęcia w Sylwetce - schudłam ok. 10kg, po czym straciłam zapał i wytrwałość na zajęcia (3 razy w tygodniu, niestety, wymaga dyscypliny).
od połowy października i to bez głodzenia i tego typu historii a i na słodycze sobie pozwalam ale wszystko w mniejszych ilościach :)
no i ruch ruch i ruch:) basen jest super:)
no najskuteczniejsze czyli " nie zrec tyle:P" nie dziala jak ma sie problemy z tarczyca... wtedy sie nie je a sie tyje... ale zawsze jakas dieta moze cos poprawic, a w jakim czasie zgubilas te 10 kg?
najskuteczniejsza to nżt: nie żreć tyle:P albo wp: wpier.....ć połowę:P
a jeszcze lepiej gdy jedną z tych powyżej połączysz z dietą niełączenia:) powodzenia:)
ja mam już na minusie 10 kg:)
z tego co czytam o tej diecie to chyba nie bedzie tak zle hehe ziemniakow, chleba itp i tak nie jem gorzej z ta cola ale na slubie trzeba jakos wygladac moim probleme jest to ze mam niedoczynnosc tarczycy i jest troszke trudniej ale dzieki za rade stosujesz jakies cwiczenia do tego? bo ja jak narazie robie brzuszki, przysiady ale nie mam pomyslu na ramiona
ja jestem na south beach i moim zdaniem jest naprawdę skuteczna i nie jestem na niej glodna :)
do góry