Widok
z tego co czytam o tej diecie to chyba nie bedzie tak zle hehe ziemniakow, chleba itp i tak nie jem gorzej z ta cola ale na slubie trzeba jakos wygladac moim probleme jest to ze mam niedoczynnosc tarczycy i jest troszke trudniej ale dzieki za rade stosujesz jakies cwiczenia do tego? bo ja jak narazie robie brzuszki, przysiady ale nie mam pomyslu na ramiona
Ja również polecam panią Marię Fall-Ławryniuk. Ona mieszka bodajże na osiedlu Moje Marzenie w Gdańsku i tam ma gabinet, a zajęcia w jej studium Sylwetka odbywają się w Sopocie w szpitalu reumatologicznym. Ja nie stosowałam żadnej ułożonej przez nią diety, tylko chodziłam bite 4 miesiące na zajęcia w Sylwetce - schudłam ok. 10kg, po czym straciłam zapał i wytrwałość na zajęcia (3 razy w tygodniu, niestety, wymaga dyscypliny).
ja również choruję mam zapalenie tarczycy ( niedoczynność) tzw. choroba hashimoto jeszcze z 3 lata temu wazylam ok 15 - 20 km mniej az tak duzo nie jem zeby tak tyc noi oczywiscie tanczyłam..ale waga przy tego typu chorobie to najgorsza skaza..powiem szczerze ze postanowilam pojsc na diete w ciagu 2-3 miesiecy schudlam 5 kg. moja recepta: jedzenie w malych ilosciach co 3 bite godziny w tych samych porach. nie w bardzo malych ilosciach jedzenie chleba i ziemniakow noi makaronow..nie jedzenie slodyczy a jezeli mialam mega ochote to raz w tygodniu maly batonik albo cukierek..slodzenie czego kolwiek o polowe mniej..picie wody w duzych ilosciach....noi oczywiscie ostatnie...JAZDA NA ROWERZE...moja dieta nie zawiodla do czasu kiedy sie poddAlam przytylam 3 kg. ale wydaje sie jakbym przytyla conajmniej z 5