Widok

Ślady po oparzeniu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może wiecie czym smarować ślady po oparzeniach, mała miała 3 tygodnie temu wypadek, wylała na siebie gorącą wodę. Wszystko się już zagoiło, ale na rączce zostały czerwone przebarwienia a na brzuszku biała plama. Chirurg polecił smarować czymś tłustym i nie opalać. Smaruję ją tłuszczem kokosowym, ale może znacie jakieś dobre środki które zlikwidują ślady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córka jakiś czas temu wylała na siebie gorącą kawę, od razu smarowałam maścią cepan (cebulowa) dzisiaj nie ma śladu....
smaruj, czas zrobi swoje, jesli oparzenie nie było zbyt głębokie- nie będzie śladu po oparzeniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.bio-oil.com/pl/application/scars
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój brat miał smarowane maścia cepal cepan czy jakoś tak(tylko ona jest czarna i brudzi ubrania,ale pieknie "rozciągneła blizne tak ze nie ma prawie śladu po paskudnym oparzeniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry